A Múltad és a Jövőd kapcsolata…

A Múltad és a Jövőd kapcsolata…

A Múltad és Jövőd kapcsolata

Értékrendszered kialakulása

 

Múltad feltérképezése során felszínre kerülnek kedves és nyomasztó emlékek is. Melyek nagy mértékben meghatározták énképed fejlődését!  Az Élettörténeted rekonstruálásával az életed fő aspektusairól elegendő információt szerezhetünk és mindezt egy helyen átláthatóvá tesszük.

 

„Az érzéseid, mint egyfajta lelki barométer jelezni fogják, ha azon a területen van még mit keresnünk.”

 

Család Térkép-a családtörténeted feltárása:
A legtöbb személyes küzdelmünk, nehézségünk és a bonyodalmaink jó része a családunkkal kapcsolatos élményeinkből fakad. A családodba tartozó emberek tanították meg számodra, hogyan gondolkodj, viselkedj különböző helyzetekben, miképpen vélekedj a környezetedről, mi a helyes és mi nem. Mivel mindannyian az észleléseink alapján alakítjuk ki a valóságunkat, ezért az
önmagunkkal kapcsolatos elképzeléseinket és a világról alkotott képünket is azok a családi élmények alapozzák meg, amelyeket életünk azon szakaszában éltünk meg, amikor mindent magunkba szívtunk, amit megtapasztaltunk. Ezért nehéz kilépni a családunktól elsajátított látásmódtól, gondolkodás- és szokásmintáktól.

Az értékrended felmérése: Az értékek olyan belső mozgatórugók, melyek alapján az életedet irányítod. A viselkedésed, megnyilvánulásod és minden tetted hátterében egy-egy belső értéked áll. Az, hogy milyen az értékrendszered, alapjaiban határozza meg azt is, hogy merre és hogyan kormányzod az életed, milyen döntéseket hozol.

Tisztában vagy az értékeid fontossági sorrendjével? Az értékeiddel nem elég tisztában lenned, azoknak a fontossági sorrendjét is tudnod kell, mert ennek alapján fogsz tudni valóban jó és megalapozott döntéseket hozni!

Értéktisztázás: Érdemes rászánnod az idődet és komolyan megdolgoz­tatnod önmagadat, mert az értékeid adják meg azt, hogy mit tartasz fontosnak az életedben. Ők lesznek azok is, amelyek eldöntik, hogy képes leszel-e küzdeni valamiért vagy sem és az értékeid közti konfliktusok lehetnek azok, melyek miatt egy életterületen nem haladsz előre.

A könyvemben kialakított feladatok, gyakorlatok során létre fogjuk hozni az Élet Térképedet, melynek a most következő feladatsor az első és legfontosabb lépése! Élettörténeted fő viszonyítási pontjai, eseményei fogják megadni az Élet Térkép alapját.

 1. Az Élet Térképed váza, az élettörténeted fő pontjai.
 2. Az Élet Térképed vázának „felöltöztetése”
 3. Önreflexiós gyakorlat

Az Élet Történeted rekonstruálása már önmagában örömöt hozhat a számodra, de mindenképpen nagyon jótékony hatása van a személyiségre, annak stabilitására.

Az, hogy látod magad előtt, mennyi mindent éltél már át és túl, mennyi sikered, szép élményed volt már, erőt tud adni a folytatáshoz.

 

 

Figyeld önmagadat, hogy hogyan reagálsz, amikor ilyen mértékben önmagadra fókuszálsz! Az egyes értékek felbukkanása kapcsán érdemes megfigyelned, hogy kitől származhat a családodból:), környezetedből. Így a hozott gondolkodási sémákat, hitrendszeri mintázatokat, programokat is egyre inkább át fogod tudni látni! Hatalmas felismeréseket hoz! Megerősít, és magasabb önbecsülésed lesz általa.

Mely értékeid azok, amelyek gátolnak a számodra fontos célok elérésében? (pl. úgy érzed, hogy gazdag csak az lehet, aki keményen dolgozik és becsületes úton szerez pénzt, ellenben gazdag szeretnél lenni, méghozzá heti három munkanappal – itt a becsületes-kemény munka értéke gátol a gazdagság-szabadidő megélésében). Fontos, hogy azt is megfogalmazd, hogy miképpen gátol meg az adott érték egy-egy célod elérésében.

Könyvem tartalmából, építő jellegű feladatok, melyek segítik a fejlődésed!

Mit tartasz az életed értelmének?

 • Mi az, amiért jelenleg élsz?
 • Mi az, amiért nap, mint nap felkelsz és pl. mun­kába indulsz?
 • Mit szeretnél elmondani az életedről 80 éves korodban?
 • Mit szeretnél, ha elmondanának rólad a halálod után?
 • Mindezek alapján mi az, amiért szeretnél élni és amiért tenni is szeretnél?

Várlak sok szeretettel az online programon! Már csak néhány nap, és kezdünk!


Önbizalom Nőknek

Pozitív Énkép-

Ideális Testkép

 

2021.MÁJUS 18.

18:00-20:00

ONLINE ZOOM PROGRAM

 

 

Fókuszban:

ÖNBIZALOM, ÖNÉRTÉKELÉS, ÖNBECSÜLÉS, ÉNKÉP, TESTKÉP

19:00-20:00 Előadás Pozitív Énkép-fejlesztés témában, melyben szó lesz az

ÉNIDEÁL és az ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP, azaz az ÖNÉRTÉKELÉS, valamint az ÖNBECSÜLÉS és ÖNBIZALOM erősítésének fontosságáról, lehetőségeiről és eszközeiről. Önbizalom-erősítő gyakorlatokkal is készülök, tehát nem csak előadás lesz:)

A program részletes leírását megtalálod a link alatt, és jelentkezni itt tudsz: https://noionmegvalositas.hu/onismeret-onfejlesztes/onbizalom-noknek-pozitiv-enkep-idealis-testkep/?fbclid=IwAR0uFz1cr1P7KqSJGT8W2nrMVWULG7b9KlxT1uFfXreIEEErdGwCpVqyN9I

Várlak sok szeretettel!


Várlak szeretettel, én, aki 13 évesen még dadogtam és hadartam, az utolsó dolog lett volna vágyaimban, hogy tömegeknek előadjak. 18 évesen már csoportoknak tanítottam, 22 évesen tanítottam és több ezer fős konferencián voltam előadó. Azóta nem csak magyarországon, hanem nemzetközi viszonylatban idegen nyelven is tartok előadásokat. De önbizalmam története nem csak előadói mivoltamban érdekes… a női úton is. Benne gátlásosság, testkép problémák, sőt volt túlsúly is.

 

Aztán terápiás céllal dolgoztam azon, hogy a 6. könyvem borítóján már magam szerepeljek saját fényképpel. A 7. könyvnél ez már természetes volt. 

 

A történetemről a programon mesélek, mert igenis lehetséges! Ha nekem sikerült, neked is fog!

Pozsgai Nikoletta


Jelentkezni itt is tudsz a programra: 


Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és válaszlevélben érkezik számodra minden fontos további információ: 

Vezetékneved:*
Keresztneved (ahogyan szólíthatlak):*
E-mail cím címed:*
Számlacímed (céges cím vagy magánszemély esetében postacím):*
Telefonszám, csak adminisztratív szervezési kérdésekben:*
Melyik csomagot kéred?:*Mindent bele csomag Félár, mert megvan a Pozitív Énképfejlesztés Nőknek c. könyv
Könyv rendelés esetén szállítási címed:
Hol hallottál a Női Önbizalom – Pozitív Énképfejlesztő estről?:*
Mi a legnagyobb nehézséged? Miben szeretnél fejlődni ezzel a programmal?:*

Ha szeretnéd ezt a könyvet...itt, közvetlenül is meg tudod rendelni.

  E-mail cím:*
  Keresztnév:*
  Vezetéknév:*
  Telefonszámod (a postának adom meg, hogy elérjenek a szállításkor, ha szükséges):*
  Fizetési módok:*Postai utánvét Banki átutalás és postázás Személyesen programon
  Melyik könyvet kéred?:*

  Méh Erő Ébresztő 5500Ft

  Nőiség Ezerszirmú Rózsája 5500Ft

  Az Önmenedzsment Mesternője 4500Ft

  Váltsd Valóra az Életed - könyv 3500Ft

  Váltsd Valóra az Életed - Aktivátor 3000Ft

  A Pénz Boldogít?! Pénzkezelés nőknek 4800Ft

  Pozitív Énképfejlesztés nőknek 4000Ft

   

  Számlacímed:*
  Postacímed vagy szállítási címed:*
  Dedikációt kérsz-e?:
  Megjegyzésed, kérésed:
  Megosztás Facebookon

  Szólj hozzá!