A mai nap energiaminőségei – elemzés + 10 milliószoros napi ajándékok

A mai nap energiaminőségei – elemzés + 10 milliószoros napi ajándékok

Ma napfelkeltétől ismét 10 milliószoros teremtő erejű napra ébredtünk. S ennek kapcsán ismét ingyen hallgathatsz 6 hangfelvételem. De mielőtt ebbe belevágnál…olvasd még tovább, hogy mit hoz a mai nap energiája:
2022.11.15.
A Vénusz évében járunk a számmisztika számításai alapján. Az év maga ezért remekül alkalmas a harmónia létrehozására minden életterületen, de különösen a kapcsolatok, párkapcsolatok terén. S mindazon területeken ahol a szépség és a harmónia fontos lehet, tehát a személyiségünkön belül és azon kívül az élet-terünkben, otthonainkban.
Női(ség) Újjászületés évében járunk, s annak is 11. hónapjában.

A nap száma a 15-ös. Ennek legfontosabb tanításai:

1. a 15-ös tarotban az Ördög kísértést hozó, diszharmóniát keltő energiája. Tehát mindazok, akikkel ma találkozol és feldúltak, kiegyensúlyozatlanok, reményvesztettek, ezen a minőségen keresztül választották a gyógyulást. Tehát a dolgod velük – vagy magaddal, ha így érzed magad, a középpontba kerülés, a belső harmónia – akár percekre történő helyreállítása!. Légy embertársaidhoz ezért türelmesebb ma. A legjobb, ha magad és a társaid figyelmét is pozitív, örömteli dolgokra fókuszálod. Így a belső, s külső környezet átalakul és könnyebb lesz a harmóniát megélned, fenntartanod.

2. másrészről, ha át tudod emelni a diszharmóniát harmóniába a nap során,akkor az összegszám, a 6-os érvényesül. Ami a szív, szeretet és újfent a Vénusz száma.

Szív-választás energiájában, mely harmonikus, örömteli és szeretetteljes. Ha a napodat már így tudod indítani, akkor könnyebb lesz meg is tartanod. Törekedj ma arra, hogy bármi is történjen és bárkivel is találkozz a saját szíved hangjára figyelj, s azt cselekedd csak meg, amivel a szívedben jól érzed magad. De azt a választást, amit jónak érzel odabenn és harmóniában vagy vele fejezd ki és lehetőség szerint cselekedd is meg ma. Ha erre nincs lehetőséged a mai meditációk végén alkosd meg azt a képet és érzést, amiben megéled a legteljesebb harmóniát az életedben, kapcsolataidban.

Összességében a nap során elérendő minőség az 5-ös szám alapján arról tanít, hogy mit jelent az arany középúton járni. A gyógyító minőségű napot használhatjuk a szívünk útjában való hit megerősítésére és kifejezésére; s a szívünkben született vágyaink megteremtésére; s a kapcsolataink gyógyítására – szeretet és megértés általi felemelésére.

Ajándék hangfelvételek, 12 életterülethez 12 blokkoldó meditáció élő online/vagy felvételről és mellé egy élő online Teremtő napi közös meditáció!

A mai, 10 milliószoros napi ajándékokkal is szeretnék Neked segíteni a fájdalomtested feloldásában, az örömteli élet megélésében:

Ha még nem tudod, hogy miért jelentenek csodás lehetőségek, összegyűjtöttem egy csokorba:

  1. Miről szól ez nap? hanganyag, mp3 felvétel
  2. Mit üzen és hogyan lehet jól használni?

Várlak szeretettel az ingyenes Teremtő Meditációra 2022.11.15. 20:00 órai kezdettel!

Itt tudsz jelentkezni a Teremtő Meditáció részvétel 0Ft-os megváráslásával>>>

Különleges nap ez a mai, hisz 10 milliószoros erejű teremtő nap van,  mely a Tibeti buddhista hagyományok szerinti legerősebb gyógyító és teremtő napok egyike az évben. A világon olyannyira elterjedté vált, hogy immár az egyszerre, egy időben, egy szándékkal teremtő gondolatok ereje alapján is óriási hatásúvá váltak ezek a napok. Érdemes kihasználnod Neked is!

Hogyan? Ebben adok most segítséget, fogódzókat és remélem lélekemelő órákat:)
A mai ajándékokkal kívánok számodra is gyönyörű, varázserejű napot és a szíved vágyainak beteljesülését!

…és igen, ha szeretnéd tovább ajándékozhatod barátaidnak mindezeket, hogy ők is részesüljenek belőlük!

Gyertek együtt az esti élő online ZOOM MEDITÁCIÓRA!

Itt tudsz jelentkezni a Teremtő Meditáció részvétel 0Ft-os megváráslásával>>>

Küld tovább ezt a linket:

Élő online meditáció, a nap elemzése és segítő kérdések a 10 milliószoros napra! Teremtsünk együtt egy varázslatos jelent!>>>

Gyönyörű és áldásos napot!
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
nőiségfejlesztő terapeuta és női önmegvalósítás tanácsadó

Láttad már? 2022.11.11-25-között a Nők Tudástár megnyílásának ünnepe kapcsán 10-40%-os kedvezményes lehetőségek, nyereményjáték, a vásárlások mellé további ajándékok várnak. 

12 napon át pedig az Időkapu Új Valóság Teremtő meditációs sorozat ingyenes felajánlásom okán!

25 évem munkássága kerül most ki a tudástárba, folyamatosan visszük még fel a tudáskincseket, de már így is 150+ anyagból, könyveimból, előadás és meditáció felvételekből, online tanfolyamokból válogathatsz!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!