A legfontosabb erő: LélekErő

A legfontosabb erő: LélekErő

Az elmúlt írásokban az árnyak és a fájdalomtest átalakításával foglalkoztam, de vannak más erők is, melyeknek a magunkhoz vétele legalább ilyen fontos! Milyen más erőkről van szó? Ezek közül a legfontosabbnak a Lélek Erejének szenteltem a mai írásomat.

Az árnyainkkal való ismerkedés folyamatos, mert a legnagyobb részben szunnyadó állapotban vannak. Amikor szunnyadnak akkor nagyon jól lehet velük dolgozni “könnyed módszerekkel”, játékosan felhozva őket. Amikor aktívak, akkor a személyiség stabilitását és a lelki erőt kell elsősorban megerősítenünk. Mint amikor egy ház ég, nem az alapok kiásásával vagy az újrafalazással vagy elfoglalva, hanem először a tüzet oltod el és biztosítod, hogy még egyszer ne gyulladjon fel a parázs. Mindeközben lélekjelenlétre van szükséged, csakúgy mint az akutan fellobbant negatív érzelmek esetében. Először belső nyugalomra van szükséged, hogy józan maradhass és ne sodorjanak el az érzelmek, fájdalmak, jövőre is kivetített negatív elvárások.

A Lelked Eszenciája Beragyogja az Életed!

LélekErő

Az Igaz Önvalóddal, azaz legteljesebb önmagaddal való kapcsolódás, a kapcsolódás érzékelésének tudatosítása ebben a folyamatban is lelek erőt ad, segít a középpontodban maradni és valódi önmagadat élni. A legbölcsebb önmagaddal való kapcsolódás a LélekMagon keresztül a legkönnyebb, ilyenkor lélek eszenciád teljes tudása és fénye elérhető a számodra. A saját lelkeddel kapcsolódsz és a lelki szemeiddel egy magasabb nézőszögből leszel képes látni, érzékelni és jelen lenni. A magasabb nézőszögből teljesebb képet láthatsz:

“Némely változás felszínesen nézve negatívnak tűnhet. Ám hamarosan rájössz, hogy valójában ezáltal valami új megjelenéséhez teremtődött meg a tér az életedben” (Eckhart Tolle, Új Föld)

2012 és a változások kapcsán egyetlen egy dologra kell készülj csupán!
…és ez az egyetlen és legfontosabb dolog az Igaz Önvalóddal való kapcsolat. Tudnod kell hogyan kapcsolódhatsz vele újra össze, hogy maradhatsz meg ebben a kapcsolatban. Az ÖnMAGoddal való összekapcsolódás, lélek összekapcsolódás az út ahhoz, hogy mindig az erődben állhass, a legtisztább forrásodból meríthess és a döntéseidben azonnal érezd, hogy melyik a helyes irány.
Bármilyen változás jön is el az életedben, az erődben megállva, az utadat fogod járni és a kétségek nem találnak utat hozzád. Egészen egyszerűen azért, mert EGYSÉGBEN VAGY önmagaddal, ezért semmi sem mozdíthat ki a középpontodból. Ennek a hátterét és módszerét tanítom a SzívKapu – Lélek Eszencia napon.

Ennek az egyetlen, de legfontosabb kapcsolatnak szentelem a november 11-i teremtő napot!
Az új korról, 2012-ről szóló előadásom mellet, a fő szerepet a Szív Kapuja és Lélek Eszenciája kapja. Érteni és érezni fogod, hogy miért e­z az egyetlen út, ami csalhatatlan és mindig a saját utadon tart.
A nap programja (előadások, kérdés-válasz megbeszélés, lélek-összekapcsolódás módszer, beavatási kártya, életút-misszió elemzés és dinamikus meditáció) útvezető, iránytű és térkép lesz egyben az életedhez!

A program limitált résztvevői szám a gyakorlatok átadása miatt.

Még 5 fő jelentkezését tudom elfogadni!

A részvételi díj 10 000Ft hétfőig utalva, a helyszínen 12 000Ft.

A programhoz ajándék:
Életút Beavatási Kártya húzás és Életút-Küldetés Számmisztika Elemzés!
Várlak szeretettel!
Ha nem tudsz jönni, az előadások felvételét és a meditációt letölthető formában meg tudod rendelni. Az ajándékot így is megkapod! A távoktató csomag ára: 6 000Ft (letölthető formában), CD-n postai utánvéttel 7 500Ft.

Kívánom, hogy mindig a LélekErődben, a legteljesebb lélek-jelen-létedben élhess!

Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!