11:11 folyamat Tizedik Kapujának horgonyzása – Új Föld épül a személyes szinteken

11:11 folyamat Tizedik Kapujának horgonyzása – Új Föld épül a személyes szinteken

Közeledik 2012, melyhez a különböző hitrendszerek szerint különböző jövővárás kapcsolódik. Vannak, akik a világvégét jósolják, vannak, akik ugyanolyan évről beszélnek, mint bármelyik másik és vannak, akik a Föld felemelkedésének fontos lépcsőfokának tartják.

A magam részéről a felemelkedés folyamatának lelkes és elkötelezett segítője vagyok. Hiszek az Új Föld elméletben, azaz abban, hogy a föld lakossága jelenleg felgyorsult időkeretben tudja le eddig felhalmozódott karmáját és ezzel újítja meg a Föld egészének tudatosságát, megteremtve egy Új Kollektív Tudatosságot.

Az Új Föld teremtés az egyének szintjén zajlik, de világszerte számos csoportosulás és nemzetközi programsorozat kapcsolja össze, erősíti az Új Gondolkodás és Új Szemlélet kialakításán szorgoskodókat.

Az egyéni szintemen való munkálkodás mellett, 2006-óta, amikor az első Új Föld-Új Ember éves személyiségfejlesztő tanfolyamot tartottam segítem a nemzetközi összekapcsolódást is. Ennek kiemelten fontos részeként tartottam VilágBéke és Új Föld meditációkat, és 2007-óta szervező csoportvezetőként részt veszek a 11:11 folyamat kapujainak magyarországi horgonyzásában is.

A 11:11 lényegében egy hidat képez a régi tudatosság és az Új  Földes tudatosság között. A folyamat 11 kapujából eddig 9 nyílt fel, egy-egy szükséges következő szintre segítve az emberiséget.

A folyamatban most érünk a soron következő 10. kapuhoz, melynek megnyitása és magyarországi horgonyzása szeptember 11-én vasárnap lesz!

Erre ezúton hívlak szeretettel!

Az egész napos program részvételi díját igyekszem 3000Ft körül vagy lehetőleg az alatt tartani. Ha többen vagyunk, akkor alacsonyabb lesz a részvételi ár is.
Összetartozás
Az együvé tartozás érzését mindig felébresztheted magadban:) A fotó a 9. kapu horgonyzásán készült

Bővebben a 11:11 folyamatról és a 10. kapu horgonyzásáról>>>

Solara, a 11:11 folyamat nemzetközi vezetője így ír a Tizedik kapu jelentőségéről:

IGAZ EGYKÉNT IGAZ ÉLETET ÉLNI

“A Tízes Kapu megnyitja az utat, hogy az Új, Igaz Életünket élhessük. Ez azért vált lehetővé, mert most emelkedünk ki Igaz Egyekként. Az Igaz Egyek a Szívük Tudását követik mindenkor. Tudják, hogy mindig a MEGFELELŐ HELYEN vannak a MEGFELELŐ IDŐBEN, még akkor is, ha az éppen nem úgy tűnik. Az Igaz Egyek már elengedték minden elvárásukat azzal kapcsolatban, hogy milyennek kell lennie az életnek, és milyennek nem. Magukhoz ölelik az Ismeretlent. Az Igaz Egyeknek nincs szükségük arra, hogy valamilyen látszatot keltsenek, és arra sem, hogy játékokat játszanak. Az Igaz Életet élő Igaz Egyeknek nincs szükségük arra, hogy valakit elcsábítsanak, és arra sem hogy valamire vadásszanak. Megtestesítik a TISZTA SZÍV SZERETETET, és természetes felhatalmazottságot sugároznak. Az Igaz Egyek igazi emberi lények, akik őszintén és Szeretetben élnek, integráltak és nyitottak. A Szolgálat Mesterei, és amint teljesen kilépnek, természetükké válik az, hogy Kulcsok.
Az Igaz Egyek a Kiterjesztett ITT és MOST-ban élnek.”

Ha szeretnéd átlátni és tudni, hogy mi a 11:11 folyamat, mit jelent az Új Föld tudatos egyéni szintű megteremtése olvass tovább a program oldalán, ahová további hasznos cikket és leírást is feltettem:

Bővebben a 11:11 folyamatról és a 10. kapu horgonyzásáról>>>

Szeretettel várlak a folyamatban!

Pozsgai Nikoletta

Tizedik Kapu horgonyzócsoport vezető

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!