Női Kör Vezető Képzés: Facilitator, Trénerképzés

Női Kör Vezető Képzés: Facilitator, Trénerképzés
női kör vezető tréner képzés
Női Kör tartás
Női Kör Vezető képzés tréningnapja – 2016

Női KörVezető Képzés

2021. december 4-én indul!

Online távoktatás +  Gyakorlati Tréningnapok online vagy személyes részvételben

ELMÉLET: 200 oldalnyi specifikus írott anyag, plusz hanganyagok, önbizalomépítő meditációk, gyakorlatok és feladatok, melyek felkészítenek a csoportvezetésre. Ez csak a távoktató online tanfolyam tartalma… Ehhez és erre épülőn folytatjuk a személyes részvételű GYAKORLATI tréningnappal.

COACHING és MENTORÁLÁS: a csoportkezdésed és a csoportod fennmaradását a képzés után tovább segítem. MasterMind és MasterHeart csoport: a nálam végzettek külön csoportot képeznek és a háttérben segítségül, egymást megtartó JELEN-LÉTtel VANnak egymásnak.


Nagy segítséget adó BÓNUSZOKKAL:


Női Teljesség Könyv ajándékba
Személyes Coaching alkaklom minden résztvevőnek útnakindítással
ÉnMárka marketing építés tananyag
Online Körvezetés technikai anyag

INDUL:

 • 2021. december 4. 10:00-17:00 Gyakorlati Intenzív Tréning nap hibrid oktatásban (min. 6 személyes résztvevő esetén személyes találkozásban, de amennyiben a korlátozás kihat majd rá, vagy kevesebb a személyesen is részt vevő, akkor mindenki online lesz jelen)
 • 2021. december 6-tól Online Tanfolyam során az elméleti információk és felkészítő anyagok a személyes tréningre, a Női Kör Vezető Facilitator képzés 3 szintjét tartalmazó tananyagok, írott formában (200 oldalnyi specifikus háttéranyag!!!), hanganyagokban (előadás és meditációk), gyakorlatok, feladatlapok formájában. távoktatásban a saját ritmusodban, rugalmasan feldolgozható formában.
 • 2021.januári 9. 10:00-17:00, második személyes tréning nap, hibrid oktatásban (min. 6 személyes résztvevő esetén személyes találkozásban, de amennyiben a korlátozás kihat majd rá, vagy kevesebb a személyesen is részt vevő, akkor mindenki online lesz jelen)

A képzés ideje során feldolgozzuk a Női KörVezető képzés 3 szintjének megfelelő tananyagokat, tudnivalókat, elméleti és gyakorlati hátteret. A képzés online és személyes részvételben együtt végezhető el az alábbi tartalmakkal:

Női Kör Vezető Facilitator 1.szint – minden, ami a beinduláshoz szükséges: személyes felkészültség, motiváció, marketing és női kör szervezés, a helyszíntől a kellékekig, női kör vezetés, csoport dinamika,stb. 
Női Kör Vezető Facilitator 2. szint – Témák, a női körök témaválasztásai, tartalma, biztonságos eszközök és módszerek, éles csoportvezetési gyakorlat (a tréning alkalmával)
Női Kör Vezető Facilitator 3. szint  – Női Körvezetői kommunikáció, csoporton belül, csoporton kívül, női köröd népszerűsítése, elfogadtatása, finanszírozási kérdések.

Női Körvezető Képzés – 2018

Az Online felkészítő anyagok tanulmányozása, a gyakorlatok elvégzése után találkozunk a személyes részvételű tréningen:

A TRÉNING IDŐPONTJA:

2021. DECEMBER 4. 10:00-17:00 személyes vagy online részvételben egyaránt (hibrid oktatásban tartom, amennyiben van 6 személyesen részt vevő, ha nincs akkor online-mindannyian)

2021. DECEMBER 6-tól online távoktatás saját feldolgozású anyagokkal, saját ritmusban és időbeosztás szerint

2022. január 9. személyes tréningnap, egyben záró gyakorlás, személyes vagy zoom.

Helyszín:  Budakeszi, Élet Ház vagy online az akkori rendelkezéseknek megfelelően. 


JELENTKEZÉS ÉS ELŐLEG UTALÁS HATÁRIDEJE: 

2021. december 3.


Mi a Női KörVezető képzés célja?

A cél, hogy azok a nővéreink, akik érzik magukban az elhívást arra, hogy női köröket szervezzenek támogatást és célzott mentori támogatást, majd és amiben számukra szükséges továbbképzési lehetőséget kapjanak.A Női KörVezető Facilitator képzés ezekben segít:
 • női kör létrehozása, szervezése, a női körök megtartása és főként fenntartása a csoportdinamikából adódó szokásos fejlődési fázisokon a lehető leggördülékenyebben tudjon áthaladni, s meg tudjon újulni.
 • ajánlott tematika (általános női témákban éppúgy mint szakrális nőiség témáiban) kezdő női körös csoportoknak már kidolgozott és tesztelt, női körben jól működő gyakorlatokkal
 • letölthető munkafüzet Hogyan vezess Női Kört? – Női KörVezető házigazda könyv (ellenőrző listákkal, teendőlistákkal)

Mit tanulhatsz már meg az első Női Kör Vezető – Facilitator 1. tananyagából?
A Facilitator 1. tananyagának célja az indulás előkészítése, a tennivalók és feladatok átlátása, felkészülés a Női Kör indításra, vezetésre. Fontos szerepet kapnak a csoport dinamikai tudnivalók, tennivalók és a csoport vezetői kommunikáció is. 
A Facilitator szó jelentése a szakmai terminológiában “folyamatvezető”, “szervező, segítő, lehetővé tevő”, azaz olyasvalaki, aki megszervezi, lehetővé teszi és összefogja az egy konkrét céllal összejötteket, vezeti és moderálja az összejövetelt. Nem tanít a szó szoros értelmében és nem tréner tehát, inkább klubvezetőként írható le tevékenysége. Akik szeretnétek ezen a szinten továbblépni és szakmai vezetését biztosítani a csoportotoknak az önismereti tréner csoportvezető képzést ajánlott elvégezni.
A női körök klub jellegű, Facilitator szerepkörben történő lefolytatásához is kaptok további segítséget, tematikájukban célzottan, aki pedig szakmai vonalon szeretne továbbképződni azok számára a Női Önismereti Trénerképzés keretében, illetve a szakrális élet, különösen a szakrális nőiség terében a Szertartásvezető képzés során van erre is lehetőség.


női kör vezető tréner képzés
Női Kör Vezető Képzés Tréningnap 2017

Miért mennek a nők Női Körbe?

Milyen előnyökkel, élményekkel jár számukra a Női Kör?


“Erőt, örömöt, egységélményt adó olyan nőkkel egy körben lélegezni, jelen lenni, akik szeretettel, türelemmel, megértéssel, elfogadással és elismeréssel fordulnak egymás felé. Miközben női létünknek különböző állomásait, megtapasztalásait éljük, egymás meghallgatói, megértői és támaszai lehetünk. Hívlak benneteket, hogy egymás útmutatói, megtartói legyünk, hogy megtapasztalhassátok mire képes az elfogadó, feltétel nélküli szeretet. A bennünk elinduló változás tovább gyűrűzik párkapcsolatainkban, kapcsolatainkban, és pozitív hatásának átalakító ereje van. Képes vagy Te is szeretni, tenni, változtatni.” Pintérné Fazakas Andrea

“A női kör középpontjában mi, Nők vagyunk. Ha szeretnéd megismerni az ősi Női támogatást, amely segít felébreszteni valódi ÖnMAGadat, a NŐT, és ha úgy érzed, elvesztél az anya és feleség szerepekben, akkor gyere és légy részese ennek a támogató körnek! Szánj időt MAGadra, engedd meg MAGadnak, hogy megismerj egy csodálatos, szeretettel teljes légkört, ahol őszintén, tabuk nélkül beszélgethetünk. Ébreszd fel az eredendő ősi tudást, amely mindenkiben ott van! Szeretettel várlak!” Illek Andrea
“Hogy társakra lelj a női létben, választ kapj kérdéseidre, megoszthasd örömeidet és bánataidat. Hogy inspirálódj és inspirálhass másokat, hogy tanulj és taníts, gyógyulj és gyógyíts. Hogy érezd, hogyan dobbannak együtt a női szívek, körbeölelve a Földet. Hogy lásd a múltadat, megélhesd a jelenedet és megteremtsd a jövőd. Hogy női szépséged, bölcsességed, esszenciád mindent beragyoghasson. Csatlakozz egy női körbe, hogy hazatalálj!” Bökfi Emese
 “Évezredes, természetes rend, hogy a nők körökbe rendeződnek, feloldva terheiket és megosztva egyéni kincseiket az együttben, hogy közösen teremtsenek egyre élhetőbb, életteli világot maguknak és szeretteiknek. Mikor lehet ideje, hogy megkeresd (vagy megteremtsd) saját női körödet?
 • Ha vágysz egy olyan közösségre, amelynek tagjai rendszeresen összejönnek, időt és jelenlétet ajándékozva egymásnak, és ahol biztonságban, elfogadó közegben érezheted magad.
 • Ha örömmel találkoznál olyan nőkkel, akiket az élet, a mindennapok, a világ hasonló kérdései foglalkoztatnak – de talán egész más nézőpontokat, megoldásokat tudnak megosztani veled.
 • Ha úgy érzed, hogy élményeid, élettapasztalatod, tudásod olyan értéket jelentenek, amivel másokat is gazdagíthatnál.
 • Ha vágysz megélni a valódi, nyitott szívű női/nővéri kapcsolódások éltető, szeretettel teli, kihívásokban megtartó és átemelő, ősi erejét.” Varga Beatrix, Női Életvezetés coach,  TEK kineziológia tanácsadó, Colorado Mester/Tanár, Szinkron Oktató, NEF oktató, Budapest

Úgy érzem, minden Nő számára fontos, hogy legyen egy, vagy akár több olyan hely, lehetőség is, ahol megértést, és bátorítást kaphat. Ahol érezheti, hogy együtt sokkal könnyebb, hogy nincs egyedül, van ahol támogatják, és az együtt megélt közös pillanatok, napról-napra segíthetik őt a kiteljesedésében. Hasznos, használható tanácsokat, információkat és tapasztalatokat gyűjthet, megismerheti önmagát mások által, és így egyre inkább közelebb tud kerülni ahhoz amit valójában szeretne.” Sipos Orsolya, családállító

“Nekem hosszú időbe telt, mire ráébredtem, hogy a lányok, nők nem ellenségeim, hanem segítőim. Lehetnek az embernek fiú, férfi barátai, de a nővé válás első lépéseiben csak nő(k) tudnak bevezetni. És ha az ember megtalálja azt a közösséget, ahol elengedheti magát, mert értő, segítő fülekre talált, máris egy kis löketet adtunk, hogy újra megtaláljuk, fel merjük vállalni nőiségünket és az ehhez szorosan hozzátartozó Szolgálatunkat. És azonnal válaszol a környezet, az Univerzum. Akár valami “csodával”, akár csak annyival, hogy kedvesebbé válik a világ körülötted.” Sprok Andi

“Ha úgy érzed, hogy senki sincs a közeledben, akivel megoszthatod a téged foglalkoztató gondokat. Ha te is elfogadó és nyitott vagy mások és problémáik iránt. Ha jól éreznéd magad egy megértő, támogató kis női közösségben, ahol ki tudsz kapcsolódni a hétköznapok egyhangúságából és ki tudsz teljesedni nőiségedben is, akkor neked is köztünk van a helyed  a Hős Egri Nők női körünkben.” Bótáné Kádas Ella

“Ha volt már megtapasztalásod arról, miként ajándékoz meg minket Teremtőnk áldásaival, személyre szóló ajándékaival, kegyelmével, hogy gyógyulhassunk lelki sebesüléseinkből, traumáinkból, csalódásainkból, sokszor testi betegségünkből, a szív és szív között húzódó szeretet-kötelékeken keresztül, akkor attól a naptól fogva kívánod, keresed a lehetőségeket az életedben, hogy újra átélhesd ezt. Hogy adhass olyat, amire a másik embernek igazán szüksége van, és elfogadhass örömmel te magad is. Hogy építhesd a közöttünk és bennünk gyarapodó Szeretet Birodalmat. Ha még nem figyeltél fel erre az életedben, de most megdobbant a szíved, és felkiáltottál a bensődben, hogy “IGEN!”, “énisénisénis szeretném ezt!!!” vagy “de jó lenne így tenni!”, vagy felsóhajtottál a lelkedben, “milyen szép és nemes célkitűzés ez!”, akkor… erre a boldogságos feladatra hívlak el Téged egy igazi, élő, és szeretettel ható Női Körbe! Hogy együtt szerezzünk örömteli tapasztalatokat a Reményről az Egyszerűen Jóban!” Ruska Renáta

“Nagyon jól éreztem magam a képzési napon. Számomra felejthetetlen élmény volt, amikor körbe álltunk és 20 nő támogatását éreztem. Itt a Földön átélt tapasztalatok miatt könnyen el tudunk bizonytalanodni, értéktelennek érezni magunkat. Könnyen sérül az önbizalom. Nekem kimondhatatlanul jól esett a támogatás, a hála, amit Tőled és a többiektől kaptam.” Majer Tímea

“Nőként azonos alapokon nyugszik kommunikációnk, így egymás között, és azok között vagyok, akik értik, amiről beszélek. Oly, de oly sokfélék vagyunk! Mások élettörténetei erősíthetnek, megoldásaik ötletekkel és példával szolgálhatnak számomra is. Női közösségbe visszatalálásom előhívni képes azt a tudást, amit már nem tudtak nagyszüleim átadni. Az Együtt-ség előhívni képes bizalmamat nő-társaimban, felébresztve a nővérség megtartó támogató erejét, így növekedvén önmagamba vetett önbizalmamban is. Még hallhattunk a Fonóról, mint női műhelyről, mely ősztől tavaszig összetartotta a helyi női közösséget. Beszélgettek, szorgoskodtak, meghallgatták egymást, tanácsokat adtak, gyógyultak…ez a kreatív közösségi műhely álmából ébreszthetjük együtt.” Benkő Ildikó

 Személyes motivációm a Női Kör Vezető Képzések tartása kapcsán:

női kör vezető képzés
Tanítás közben, Pozsgai Nikoletta, A Női Kör Vezető Képzés Trénere
“2005-öt írtunk, amikor az első kifejezetten csak nőknek szóló programot tartottam. Rengeteg szépséges emlék, körök és szerek százai, ezernyi női arc, női körökben összeérő kezek, egymást segítő női szívek, nővér körök állnak mögöttem. Elsősorban női körökben részt vevő tanítványaim kérésére és személyes megkeresésére Női Kör Vezető Facilitator képzést indítottam olyan formában, hogy az a lehető legfontosabb, leghatékonyabb fókuszált és olyan képzés legyen, amivel mihamarabb el lehet kezdeni a Női Körök szervezését és tartását. A Női Körök szervezéséhez és alapszintű, klubvezetői tartásához nem szükséges magasabb szintű szakmai képzettség, viszont sok olyan hasznos információ és főként gyakorlati tudnivaló van, ami kellhet a női körök szervezéséhez, tartásához és főként tartós fenntartásához. Jómagam a Női Önismereti Trénerek képzésével és a Női Életvezetési Coachok képzésén keresztül szakmai képzéseket is viszek ezen vonalon, de a klubvezetői jelenléthez (szakszóval facilitátor, azaz folyamatvezető)  nem szükségesek mindezek. Ezért, akik ilyen módon szeretnének Női Köröket szervezni azoknak nagy segítség a Női Kör Vezető Facilitator képzés. Akik pedig szakmai igényességgel, saját maguk szeretnék tartalommal a női körüket tanítói-tréneri minőségben vezetni továbbra is lehetséges a folytatás, szakmai továbbképzés.
Amikor elindítottam az első ilyen tanfolyamot, a küldetésem célja az volt, hogy legyen minden városban/faluban/kerületben legalább 1 olyan női kör, ahol a nők önmagukért jöhetnek össze. Ahol van lehetőség megbeszélni az életünket, választ találni idősebb/tapasztaltabb nőtársainktól a kérdéseinkre, ahol tanulhatunk egymástól és ahol megtartó, támogató közösségbe tartozhatunk. 
Csoportdinamikából írtam az első szakdolgozatomat, mégis a valóság, a csoportok vezetése, majd a csoportvezető képzések hozták meg az igazi tanulságokat. Azt, hogy mire van valóban szükség egy jó női kör szervezéséhez, fenntartásához. A személyiség szempontjából. szakmailag és marketing-vállalkozási szemszögből egyaránt. Ezen tudásokból, tapasztalásokból, tanulságokból állt össze, illetve finomodik egészül ki folyamatosan a női körvezető  képzés tartalma.
Mára több százan végezték el ezt a képzést, és vannak akik még úton vannak köreik indítása felé, de 108-an aktívan, legalább havi szinten folyamatosan tartanak már női köröket országszerte, s vannak, akik külföldön teszik ezt. Hálás vagyok, hogy a hajdani vízió mára komoly valósággá lett. A magyarországi női körök mozgalom kinőtte magát. 
. ” Pozsgai Nikoletta, Női Önismereti Tréner és Trénerképző, a Női Kör Vezető Facilitator képzések oktatója

Honnan ismerheted fel, hogy eljött a TE időd a Női Kör szervezésére, tartására?


Sokféle motivációval érkeznek a tréningre nőtársaink,  közös bennük, hogy felismerték a női körökben rejlő erőt és önmagukban a segítő szándékot.
Szeretnének segíteni nőtársaiknak abban, hogy egy jobb, méltóbb, teljesebb női életet élhessenek, s hajlandóak mozdulni, tenni ezért.

A Női KörVezető Facilitator képzés NEKED SZÓL, HA:
 • felismerted, hogy milyen csodálatos erő a női támogató kör jelenléte a női életúton
 • ha magad is szívesen lennél egy női kör kezdeményező létrehozója, segítője
 • ha már segítőként dolgozol és a női csoportok, körök szervezése felé szeretnél továbblépni
 • már női csoportokat vivőként szeretnél magad is jelen lenni a női körben saját személyiségeddel, életeddel (ami szakmailag egy tréner számára például nem megengedett)
 • szeretnéd megtapasztalni azt a különleges jelenlétet, energiatöbbletet, ami csak a női körben intim terében lehetséges
 • szeretnél hozzájárulni, hogy a nők női térben gyógyíthassák saját női mintáinkat, újraéleszhessék a női szolidaritást

Egy szép példa az egyik érkezett motivációs levélből:

Szívem hívását követve rátaláltam a Női Kör Vezető képzésedre. Szeretnék csatlakozni, mert régóta él bennem a vágy, hogy segítsek. Segítsek önmagamnak és másoknak. Hiszen nekünk, akik emlékezünk, feladatunk ébreszteni a többieket is, segítve egymást, körbe rendeződni, fáklyaként világítani, mert ami belőlünk kiindul, végül visszatér hozzánk. Körbe ér, körbejár, majd újra kiindul, s egyre nagyobb köröket leírva tér vissza hozzánk, hiszen egyre több ereje van, egyre több társunkat megtalál. A mai időkben elengedhetetlenül fontos, hogy nyissunk egymás felé, támogassuk egymást, egyúttal érezzük, hogy mi magunk is támogatva vagyunk. Hiszen olyan könnyen kerülünk a magány, elhagyatottság állapotába. Mindannyian szereztünk sebeket, melyek arra késztettek, hogy eltávolodjunk. Egymástól és önmagunktól. Éppen itt az ideje, hogy meggyógyítsuk a múlt sebeit és tapasztalatunkkal segítsük egymást. Hitem szerint a kétséget az egység képes feloldani. Itt az ideje, hogy a kétségből beemelkedjünk az EGYségbe. Együtt, egymásért. Közös hálót alkotva. Hiszem, hogy a NEF és a Méhkirálynő elvégzése során szerzett tapasztalataim segítségére lehetnek Nőtársaimnak, Nővéreimnek.” A.M. Tímea

Tehát, ha szeretnél segíteni, lelkesít az a gondolat, hogy időről-időre rendszeresen találkozásokat szervezz, azaz női köröket és segítsd az egymásnak nyújtható támasz átadását, a kör tagjainak egymás felé való kinyílását, akkor érdemes mozdulnod.
A nők és a női körök lételeme az együttlét. De ha nem tudnak együtt maradni – irigység, rivalizációk, féltékenység, stb. – akkor a csoport szétesik. Sem az együttlét sem esetleg az átadásra váró megannyi tudás, tapasztalás nem jut el hozzájuk. A csoport szétesik, a résztvevők lemorzsolódnak. Mindezek mögött komoly egyéni, generációs, inkarnációs és kollektív női fájdalomtesti mintázatok “dolgoznak”. Alattomosan a láthatatlan rétegekből támadva mérgezik meg a csodaszép együttléteket, az újra félénken egymás felé nyúló kezeket. Ne hagyjuk. Van mit tennünk értük, értünk.

Nézd meg a Női Körök – Nővér Körök – Aranyasszony körök Facebook csoportot, a képeket az előző Női KörVezető képzés egyes szintjeinek, témáinak Tréningnapokról>>>

Van-e valamilyen előfeltétele a Női Kör Vezető Facilitator képzésben való részvételednek?
Ha a motivációd és a szándékod megvan a legfontosabb előfeltételeket teljesítetted. Más feltétel nincs. Természetesen előny számodra, ha van valamilyen segítői tudásod, képzettséged, tapasztalatod, de a Facilitator képzésnek , sőt a Facilitatorként/klubvezető/ való kör vezetésnek ez nem előfeltétele. Van olyan személyiség akinek könnyebb kört vezetni, s ezekről illetve arról is, hogy hogyan tudod fejleszteni a szükséges képességeket részletesen beszélünk a tréningen.


MENNYIBE KERÜL?

Női Kör Vezető képzés részvételi díja: 

120 000Ft (bruttó)

Tartalmazza:

NŐI KÖRVEZETÉS MÓDSZERTANI ONLINE TANFOLYAM

 2 SZEMÉLYES TRÉNINGNAP gyakorlati napjai

BÓNUSZOK:

1 db AJÁNDÉK Nőiség Ezerszirmú Rózsája – avagy a női teljesség útja című könyvem

ÉnMárka építés seítő foglalkozásúkanak című tananyag (személyes márka és marketing tudnivalók körvezető szolgáltatások megkezdéséhez, magasabb szintű viteléhez


FIZETÉSI INFORMÁCIÓK:

 • 20 000Ft foglaló befizetése szükséges, majd az első személyes találkozási nap alkalmával a fennmaradó összeget.
 • Részletfizetés lehetséges 10 000Ft kezelési költség többlet mellett:  30 000Ft foglaló, 50 000Ft az első személyes napon, 50 000Ft a második személyes tréningnap alkalmával történő teljesítésével.
 • A befizetett foglaló lemondás estén nem jár vissza. A megkezdett képzés lemondása esetén nem áll módomban visszafizetést alkalmazni. Egy későbbi csoportba van lehetőség becsatlakozni és befejezni a képzést. Amennyiben 1 év eltelik és/vagy változás van a tematikában, egyéb tényezőben, akár árban, akkor ezek egyéni megbeszélés tárgyát képezik. A csoportok között nincs automatikus átjárás.

A képzés tanúsítvánnyal zárul, melynek feltételei:

 • a távoktatásban való részvétel
 • a személyes tréningnapokon való részvétel (a vizsganapon feltétlen személyesen, tehát nem online!)
 • beadandó összefoglaló írásbeli munka (megadott kérdések mentén, a képzésben elsajátítottak alapján) elküldése

A képzés résztvevőinek útnakindító coachingot biztosítok ami benne van a tanfolyam árában, amennyiben úgy érzed, hogy a felmerült problémáidra, kérdéseidre nem elengedő a csoportos tanulási forma, avagy egyszerűen csak segítséget, értő támogatást szeretnél akár az indulásban, akár egy már a kezdeti szakaszán túl lévő, de beakadt csoportvezetői helyzet kapcsán számíthatsz későbbi mentori támogatásomra is.


Mit tegyél, ha magad is szeretnél Női Kört szervezni és hozzá szívesen elvégeznéd a Női Kör Vezető Facilitator képzését?


JELENTKEZÉS SZÜKSÉGES:

1. Töltsd ki a következő űrlapot, 2. A jelentkezés kapcsán kérek egy rövid bemutatkozó motivációs levelet (max. 1 A4 oldalnyi), melyben leírod:

* miért érzed úgy, hogy női kört szeretnél indítani
* esetleg milyen már meglévő tanulmányaid vannak a témában, amire alapozhatsz a női körök tartása során.
>>>Részvételi szándékod és motivációs leveled küld kérlek erre a címre:
gralhaz kukac gmail pont com

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
E-mail cím még egyszer, az elírások elkerülése végett:*
Számlacímed / magánszemély esetén postacím a számlázáshoz:*
Van-e valamilyen korábbi idevágó végzettséged? (coach, tréner, tanácsadó, terapeuta, egyéb):*Várlak szeretettel a tanfolyamok, programok résztvevői között.

Légy Te a fellobbant örök láng, mely utat mutat, s légy te a fáklya, melyről a nővéri szívek fellobbannak. Légy te a világítótorony, mi bevilágítja a sötét tereket, Fény-forrás, míg nővéreid saját fényükre lelnek. Pozsgai Nikoletta

Örömmel segítem nőiségbeni fejlődési utadat, kiteljesedésed folyamatát!
Szeretettel, nővéri támogató erővel feléd:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életmód-tanácsadó és  terapeuta
személyiség integrációs tréner, trénerképző
női önmegvalósítás specialista


Visszajelzések, személyes élmény a Női Kör vezető Facilitator képzés tréningjén résztvevő, már kört vezető tagjaitól

női körvezető képzés
Női KörVezető képzés tréningnap – 2016

“Olyan nőket ismerhettem meg, akik nyitottságukkal, sokszínűségükkel, jelenlétükkel ajándékoztak meg. A közös munkánkban kinyíltak a szívek ajtajai, egymásra ragyogtak a tekintetek, életutak váltak érzékelhetővé. Egységélmény és rácsodálkozás, öröm és erő töltött el. Megajándékozottnak éreztem magam. Ebből az ajándékból bárki részesülhet, meríthet, aki megérzi a hívást. Gyertek érjenek össze szívünk dobbanásai, mert ebben olyan erő van, ami nehezen mondható el szavakkal.” Fazakas Andrea, dúla

“Drága Nikol! Először is nagyon köszönöm, hogy összeállítottad ezt az anyagot! Óriási segítség nekünk, lelkes Nőknek, akik hívást érzünk a fényvivő, magvető minőségre. Rengeteg ötletet kaptunk a képzés folyamán egy Női kör elindításához, működtetéséhez és sikerült rávilágítani a személyes hiányosságaimra, amelyek akadályt jelenthettek volna a későbbiekben. De, mivel szembesültem velük, így már tudom, hogy merre ne menjek, mit ne csináljak! Vagy legalábbis, hogy min kell dolgoznom! Nagyon köszönöm! Nagyon jó volt részese lenni ennek a közösségnek és látni azt a sok csodás Nőt, akik önzetlenül, segítő, támogató szándékkal állnak készen egy új minőségre. Köszönöm, hogy megmutattad, hogy ezt hogyan kell! Áldás legyen a munkádon!” Illek Andrea
“Megerősítést kaptam arra vonatkozólag, hogy sokan vagyunk, akik érzik itt az idő valami újba, valami igazán szerethetőbe, valami nőiesbe kezdeni, mert Együtt lenni jó. Az együttlét, az egymásra hangoltság hatalmas energiákat képes megmozdítani. Azt éreztem, hogy ami olyan nehéznek tűnik egyedül , egy egy feladat magányos farkasként, az mégis közösen megoldhatóvá válik.  Mivel már vezettem boldogságklubot, így voltak tapasztalataim arra vonatkozólag, hogyan vágjak bele. Jó volt Nikoltól hallani a csoport fejlődésről, a csoport dinamikáról, a buktatókról és a mélypontokról. Szó volt a visszaesésről, ami minden csoport működés velejárója, de a nehézségek kreativitással történő áthidalásáról is. Az egész nap felszabadult hangulatban telt, sok színűen, pont olyan tarkán és sokfélén, mint ahányan egyéniségként létezünk, mégis teljes egységbe fonódva. A csoportban végzett feladatok pedig nagyon inspirálóak voltak számomra. Köszönöm!” Marusa Marcsi
Egyszer csak egy valódi Női Körben találtam magam. A lányok kedvesek, tehetségesek, őszinték, szeretetreméltóak voltak, Nagyon jól inspiráltuk egymást, igazi erőkör jött létre! Nikol szakmai felkészültsége és emberi hozzáállása kiváló.  Nagyon jó tréner, tud motiválni, számon kér, nem hagy leülni, ugyanakkor végtelenül empatikus. Számomra teljes mértékben hiteles. Bízom benne, hogy köreimben nekem is sikerül majd ilyen szeretetteljes, bizalmi légkört, jó hangulatot teremteni. Azt is nagyra értékelem, hogy amit én intuícióból éreztem a női körök témájáról, azt most gyönyörű rendszerben láthattam viszont. Hálásan köszönöm, hogy ott lehettem!” Gulyás-Pintér Edit, párkapcsolati coach, face to face tréner
” Olyan nőket ismerhettem meg, akik hozzám hasonlóan látják a világot és mindent megtesznek azért, amiben hisznek. A céljaink hasonlóak, az útjaink keresztezik egymást és nagyon szerettünk egymástól tanulni. A képzés vezetője megosztotta velünk tudását és tapasztalatait, amiket a gyakorlati feladatok elvégzése során máris a magunkévá tehettünk és hasznosíthattunk. Kaptam felismeréseket önmagam és a küldetésem kapcsán, gondolatébresztő kérdéseket és nagyon sok pozitív visszajelzést arra vonatkozóan, hogy jól csinálom, amit csinálok.” Bökfi Emese
“Jó szívvel ajánlom a képzést mindenkinek, akinek célja / hívása a nők erőbe emelése női közösségek, női körök összerendezése, gondozása útján. A nap során megannyi gyakorlati tapasztalattal lehet gazdagabb, “kicsiben” megélve egy női csoport felszabadult-felszabadító hangulatát, a sokszínűségben rejlő lehetőségeket. Rálátást kap a csoportok formálódásának ciklusaira, az egyes fázisokban facilitátorként való jelenlét lényegére. Sok inspirációt ad mindemellé a női körökhöz kapcsolódó témák közös kidolgozása, az ötletek megosztása. Már itt alkalom nyílik, más, hasonlóan elkötelezett nőkkel támogató, együtt-gondolkodást segítő kapcsolatot teremteni. Számomra az egyik legnagyobb élményt az jelentette, hogy kézzelfoghatóvá váltak, egy női kör megteremtésének és kísérésének legfőbb feladatai és szerepkörei, ami közelebb hozott a gyakorlati megvalósításhoz.”  Varga Beatrix, Női Életvezetés coach,  TEK kineziológia tanácsadó, Colorado Mester/Tanár, Szinkron Oktató, NEF oktató, Budapest
“Nagyon jól éreztem magam a Női Kör Facilitátor képzésen, mindig örömet, és felszabadultságot nyújt számomra, amikor olyan nők körében lehetek, akik hasonlóan gondolkodnak, tesznek, és cselekszenek önmagukért, és másokért. A női kör vezetői tréning segítségével rálátást nyertem arra, hogy mi az, amitől valóban működő képes tud lenni egy építő, női megtartó közösség. Az eszközök amelyeket a kezünkbe adsz, fantasztikus módon tudnak hatni, ha használjuk őket. Azt is látom, hogy mik azok a hibák amiket el lehet követni, hol akadhatnak el a dolgok, és mik a lehetőségek a további sikeres női kör együttlétekhez.” Sipos Orsolya
“Nagyon örülök, hogy résztvettem a Női Kör Vezető Facilitátor képzésen, mert ez a találkozó újra megerősített a hivatásomban. Életem egyik legfontosabb célja ugyanis, nőtársaim számára feltöltődési, fejlődési, és inspirációs programokat szervezni. Mert elkötelezetten hiszem, hogy minél több egészséges, erős és kreatív nő van a világon, annál több férfi, gyermek és család élhet teljességben a Földön. Együtt lenni Nikollal, és a leendő kör vezetőkkel olyan volt, mintha a lelkünk egymásba fonódva a tűz körül ült volna egy álló napig, hogy onnan hazatérve, feltöltődve és megigézve átadhassuk a világnak az örömöt, a békét és a szeretetet. Köszönöm a sok tudást, hasznos ötletet és lendületet, amit kaptam tőled Nikol. A csoportnak pedig a nyitott, elfogadó légkört, amit közösen teremtettünk. Nagyon várom, hogy a saját női körömben, én is meggyújthassam másoknak a tüzet. Szeretettel: Csete Nia”
“A képzés gyakorlatias és számomra önbizalom erősítő volt. No meg mérlegelős, hogy a Női Körvezető Facilitátor  képzés után merre lesz majd érdemes tovább menni. Segítséget kaptam, hogy milyen  engem jellemző virággal,fával és színnel invitálhatom meg a nőket körömbe, és fejlődésemhez kaptam hasznos mondatokat, jellemzőket NŐvéreimtől.” Sprok Andi
“Nagyon nagy ajándéknak éreztem az első képzési napot, annak ellenére, hogy ismerve Nikolt, tudtam, hogy nagy élményben lesz részem. Egyszerűen elvarázsolt az általa elmondott meditáció.  Nagyon élveztem a páros és csoportos gyakorlatokat is. Felemelő érzés volt olyan nőket megismerni, akik tenni szeretnének nemcsak önmagukért, hanem nőtársaikért is. Szívből ajánlom ezt a képzést a hasonlóan gondolkodó hölgyeknek!” Bótáné Kádas Ella
“A Női Körvezető Facilitátor képzés számomra nem csak információ-gyűjtés a témában, nem csupán intenzív, élmény alapú tanulás, hanem megtapasztalás is. A tréningen részt vevőkkel együtt megélhetjük azt, milyen szeretet-közösségben lenni egymással. Ízelítőt kapunk abból, milyen erő rejlik abban, ha nők közös célért, tiszta szívvel, “leengedett karokkal” munkálkodnak – a saját és társaik gyógyulásáért, szellemi fejlődéséért, ébredéséért. Megtapasztalni a Reményt egy élő női körben: lehet az életünk “Egyszerűen Jó”. Tengernyi áldást kívánok az életedre, és a munkásságodra is! ” Ruska Renáta
“Szívesen ajánlom a képzést mindenkinek, aki úgy érzi, szeretne többet tudni saját női erejéről. A Női Kör Vezető Képzés olyan energiákat mozgat meg, amelyek már régóta szunnyadnak bennünk, nőkben. Újra érezzük az egymás támogatásának örömét, a nők háláját, szeretetét, amit minél többen egyszerre áramoltatnak felénk, az értéke annál inkább hatványozódik. Régóta nem érzett élményt élünk át újra: A Hazatalálás élményét, a Nők EGYségét, amely semmi máshoz nem hasonlítható. Szeretet és hála!” Majer Tímea
“Nagyon szép élmény volt a képzés. Együtt, közösen, nők a nőkért. Megélni azt, hogy támaszt tudunk nyújtani egymásnak, hogy nem vagyunk egyedül. Mindannyian különbözőek, mégis egy irányba fordulva. Sok fontos információt, erőt és hitet kaptam, köszönöm. A női kör egy olyan támogató közösség, ahol önmagunk lehetünk, ahol NŐK lehetünk. Elfogadottságban, biztonságban, megpihenésben. Teret tartva egymásnak és önmagunknak. Társak között, jelenlétben, megértésben, hogy egymás tükrében megismerhessük saját nőiségünk elfeledett arcait. Gyere el, hogy megtapasztalhasd az együtt erejét.” Fülöp Réka
“Jó ideje azon a szemüvegen keresztül választok képzést, tréninget, mennyire szolgálja majd az a mindennapi életemet, életörömömet, tevékeny létemet, választott utamat. Tud-e konkrét, gyakorlati és megvalósításba futó eredményeket hozni, tudom-e azonnal hasznosítani az ottani tapasztalásaimat, segít-e fejlődnöm…Vajon lefordíthatóak-e az ott hallottak arra az egyszerű mintára: ez a kalapács, ez a szög, így kell a szeget falba beütni? Az együtt töltött tréneri nap minden szempontból megfelelt vágyaimnak…mert saját megélt folyamataimon  keresztül hozott megértést önmagamról, tagjaként egy női körnek, és demo körülmények között kipróbált női faciliátornak. Konkrét, tapasztaláson alapuló tudást kaptam, azonnal használható gyakorlati eszközökkel, keretrendszerekkel, melyre építkezve kialakítható az a csoport, mely közös szándékunk szerint egy nagyobb hazai női közösség színes virágcsokrának egy különleges helyi virága lehet…” Benkő Ildikó, Kecskemét
Megosztás Facebookon

“Női Kör Vezető Képzés: Facilitator, Trénerképzés” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Kedves Nikol 🙂 Tavaly is érdeklődtem,mert lecsúsztam erről a képzésről, az lenne a kérdésem hogy idén októberben lesz Női kör vezető képzés? Érdemes várnom rá? Köszönöm. Szeretettel: Albrechtné Hajós Erika

  Válasz
 2. Kedves Nikol! Érdeklődnek,hogy mikor lesz legközelebb képzés? Sajnos 15-én dolgozom,így ehhez nem tudok csatlakozni. Várom válaszod! Köszönettel,Edina

  Válasz
 3. Kedves Edina, évente 2-3 alkalommal van ilyen képzés. A következő jövő tavasszal várható. Kérlek ments el magadnak ezt az oldalt és nézz vissza friss információkért.
  Kívánom, hogy vágyad szerint eljuthass a Női Körvezető képzésre.
  Szeretettel, Nikoletta

  Válasz

Szólj hozzá!