November 12: A Sikeres Női Vállalkozás Receptje – Kaposvár

November 12: A Sikeres Női Vállalkozás Receptje – Kaposvár
Bár sokféle vállalkozás fajta és forma létezik és nőként is megannyi félék vagyunk, mégis van vállalkozónői siker-recept. A recept tartalmaz nyílt titkokat és persze féltve őrzötteket, titkos összetevőket is. A tréning célja, hogy egy jól működő receptet adjon a résztvevők kezébe, a sikeres női vállalkozóvá váláshoz. Ahogy a mindenkori jó háziasszony is teszi minden receptet kiegészítünk, a saját szájunk ízére alakítunk, így teszünk majd a tréningen is. A sikerreceptet saját személyiségre, saját vállalkozási területre és célpiacra alakítjuk, gazdagítva az egyedi és különleges értékekkel, személyes vállalkozási célokkal, összhangban a női életvezetéssel, női életkihívásokkal. Mert valóban sikeres az a nő lesz, aki minden vállalkozását sikerre viszi…az üzletit és a magánéletit is. Mi több együtt a kettőt, párhuzamosan.
A sikeres vállalkozónővé válás tudnivalói egy tréningen: 

A Sikeres Női Vállalkozás Receptje címmel

november 12. csütörtök 10:00-13:00 Kaposvár

A Sikeres Női Vállalkozás Receptje című tréning témái:
I. A Nő mint vállalkozó: 
Sikerfaktor: “A sikeres női vállalkozó nem férfi!”

1. Milyen a női vállalkozó? Miben más mint a férfi? 
2. Érvényesülés a vállalkozói világban nőként és férfiként – különbségek – melyeket előnyödre fordíthatsz
3. Ami a nőnek fontos egy vállalkozásban
4. Amire a nőnek szüksége van a sikeres vállalkozáshoz..és amire nincs.
5. Milyen készségek és képességek mesterévé kell válj a sikeres vállalkozás vezetéshez?
6. A Sikeres Női Vállalkozás Receptje
II. A vállalkozó nő és az önmenedzsment
 
Sikerfaktor: “Aki nem menedzseli magát az ma nem lesz sikeres”
 
1. Mit jelent az önmenedzsment a vállalkozó nő szempontjából?
2. Hogyan sajátítható el a sikeres női önmenedzsment?
3. ÉnMárka és önmarketing avagy magadat kell-e eladnod vagy a termékedet, szolgáltatásodat? 
4. Hogyan szabotálják a nők vállalkozói sikereiket? – avagy mit hogyan ne csinálj…
5. Hatékony női életszervezés – magánélet és üzleti szféra, család és a vállalkozás összehangolása
6. Személyes hatékonyság, erőforrások a sikeres vállalkozásért (az időgazdálkodástól, a tudatos pénzkezelésen át az asszertív kommunikációig)
7. Saját Vállalkozónői Sikerrecepted létrehozása

Gyakorlat:

A tréning gyakorlatai segítenek a hallottakat saját magadra, saját vállalkozásodra alakítani. Az erősségeid/gyengeségeid tudatosítása mellett dolgozunk azon, hogy kialakíthass egy személyes vállalkozás-térképet és egyéni vállalkozónői siker receptet.

A tréninget tartja:

Pozsgai Nikoletta Katalin
Női önmegvalósítás specialista, női életvezetési coach/tanácsadó, női személyiségfejlesztő tréner
2008 óta főszerkesztője és vezetője a Női Önmegvalósítás Kincsestárának (noionmegvalositas.hu), mely a nőiség minden életterületén – a nőiség megélésétől, a párkapcsolaton keresztül a női karrierig, a nők legjellemzőbb problémáira női szemszögből női megoldásokat kínál. A nőiség és kifejezetten a női önmegvalósítás kutatásának eredményei, a nőknek tartott tanfolyamok, tréningek és egyéni ülések tapasztalata alapján mára 6 női önfejlesztő könyvet olvashatnak a saját kiteljesedésükön dolgozó nők.
Pozsgai Nikoletta könyvei között szerepel Az Önmenedzsment Mesternője – avagy hogyan érvényesülj nőként a 21. századbancímű, mely a sikeres női életút és karrierút megteremtésében hathatós segítséget nyújt. Ebből egy részlet, mely híven tükrözi hozzáállását:
“Az önmenedzsment a kőkemény, érzelmeket kizáró üzleti világban ismert fogalom. Én azonban egy olyan világban hiszek – és eszerint is élek -, melyben a legfőbb cél, hogy azt tudd felvállalni, kibontakoztatni és megélni, aki valóban vagy. Belső értékeidet felismerve, hagyományos női értékeidre támaszkodva, céljaidat kitűzve a saját utadon járva teremthesd meg az anyagi-lelki-és szellemi bőséget. Az önmegvalósítás elengedhetetlen eszköze az önmenedzsment készségek sora. Az Önmenedzsment Mesternője egy összerendező, saját belső erőforrásokat mozgósító, ön-erősítő megközelítést tár eléd, „HOGYAN IGEN” hozzáállást, pénz-, és időgazdálkodást, életszervezést és önérvényesítési technikákat tanít a gyakorlatban is megvalósítható módon. Kiutat kínál a nehézségekkel teli, lehúzó össztársadalmi paranoia helyett, megerősítve a személyes erődben, képességeidben és lehetőségeidben, megtanítva a 21. században való érvényülés módjait – miközben az életed RENDezetté, benne legteljesebb önmagad megélhetővé válik.”
 

Mindebben személyes segítséget is kaphatsz 2015. 11. 12-én Kaposváron, a Sikeres Női Vállalkozás Receptje című tréningen, melyet a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara szervez vállalkozónők számára.
RÉSZVÉTELI információk:

Részvételi díj:

Rendezett kamarai tagoknak: 2.000.- Ft/fő

Regisztrált vállalkozásoknak: 4.000.- Ft/fő

Egyéb érdeklődőknek: 5.000.- Ft/fő

Jelentkezés, információ: 82/501-025, 501-012, skik@skik.hu

 ***
A Tréning Után…
A Sikeres Női Vállalkozás Receptje című tréning a női vállalkozók, üzletasszonyok nyitott és saját fejlődésükre időt, energiát szentelő nők körében remek hangulatban lezajlott. A tréning végi visszajelzések alapján minden résztvevő sokat kapott, felismerései és megerősítései segítik majd vállalkozásuk fejlesztését, nőként pedig saját személyiségükben rejlő sikerpotenciálok gyümölcsözővé fordítását.
A tréning kapcsán felvételt forgatott a Somogy TV is, melyet a híradóban adtak közre, 21 perc 31-től láthatod az összefoglalást:
http://www.somogytv.hu/videok/hirado/111607/
A SKIK kollégái kitűnő szervezéssel, példás együttműködő hozzáállással készítették elő, kísérték és követték a tréninget. Köszönet nekik munkájukért, elhivatottságukért!

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!