Vérvonalak SzInT Anyai és Apai ágak oldása Tréning nap tapasztalatai

Vérvonalak SzInT Anyai és Apai ágak oldása Tréning nap tapasztalatai

Vérvonalak Állítása nap tapasztalatai dióhéjban
Február 22-én 5 állítást végeztünk, melyek között voltak szövevényesebbek és könnyebben oldódók is, nagyobb volumenű egész generációra kiható oldások is:

Agresszióból pozitív támogató erő

Az agresszió mögötti okfeltárással kezdtük az első állításban, mely mögött többszörös gyermek-vesztés állt a család több generációjában. A gyermekek halála bár nem volt titokként kezelt, mégis feldolgozatlansága és többszöri visszatérése, nagy száma miatt a család egészének tudatalattijában ott bujkáló, kitörésre váró vulkánként volt jelen. Állítónk gyakran tapasztalta meg elfojtását, majd agresszióként való kitörése kapcsán a bűntudatot. A lappangó, visszafojtott feszültség, a fájdalomra való koncentrálás, az abban való megrekedés több ízben okozta a megszületett gyermekek iránti figyelmetlenséget. Az állító édesanyjának bekebelező hozzáállása gyermeke iránt, a meg nem született gyermekek hiányára adott reakcióként volt jelen. A gyermekvesztések és a szülők közötti konfliktusok elrendezése, az agresszió elérhető  erővé alakítása átrendezte a családi információs mintát. Az állító három gyermeke megtalálta helyét a családban, az állító korábban a családból kizáródott öccse visszakerült a családba; s az elhalt gyermekek miatt kialakult tehetetlen fájdalom oldása visszahozta az elvesztett gyermekeket és közelebb engedte a megszületetteket.

“A férfinek jár a vagyon  születési jogán”

Másodikként egy pénz-bőség blokknak eredtünk a nyomába, ahol  a férfi és női egyenrangúság tisztázása, a többszöri vagyon-fosztás és vagyon vesztés blokkjainak feloldása közben egy elvesztett fiú gyermeket kellett visszahoznunk a családba.

“A békét és a szabadságot választom mindannyiunk számára”

A harmadik oldásnál az öngátlásnak kerestük okait, mely mögött több generáció érintettségét találtuk meg. A zsidó üldözés okozta rettegés, a koncentrációs táborban lelt halálok  a tanult tehetetlenség, erőtlenség mintáját oldottuk fel az agresszorokkal, megfélemlítőkkel szemben. Az erőt rehabilitáltuk, hogy az erővel való visszaélés családi tapasztalata miatti erő-megtagadás helyett az erő pozitív teremtő erőként ismét elérhetővé váljon az állító és családja számára. A továbblépéshez választott úton az állító családja nevében megbocsátott az ellenük vétkezőknek, ezzel feloldozást adva önmagát, családjának és a tetteseknek évtizedes összekötöttségük, az áldozat és bűnös, az erővel való visszaélés és a tanult tehetetlenség mintái alól.

“A vénuszi nőiséget és az anyai minőséget egyaránt megélhetem”

A negyedik oldásban a nőiség és a megélhető női minőségek álltak az állítás fókuszában. A gyermekszülésben bekövetkezett dédanyai halál a nagymamától kezdve blokkolta az anyaság megélésének képességét. Az anyaság megengedése helyett a nőiség vénuszi minősége vált mentsvárrá. A nagymama első gyermeke záródott ki érzelmileg a családból, s a nagymama érzelmi bénultsága a párkapcsolata megromlásához vezetett. A családi mintázatba a gyermek születése traumát hoz, mely az állító születésekor két személy halálával járt együtt.  Az állító végül nőiségében integrálta az anyaság fizikai megélésének lehetőségét és képességét (meghalt dédmama oldásával), az anyaság érzelmi melegségét a nagymama nevelőanyjától, illetve a vénuszi nőiséget, mint támaszt és mentsvárat a nagymamától.

Amikor egy gyilkos válik energetikailag “családtaggá

Az ötödik állításunkban az áldozatiság-bűntudat történetének jártunk utána, ahol egy ÁVÓ-s tettest és az általa megölt nagyapának ügyét kellett rendeznünk. A tettes feloldozása, az áldozat megbékélése, a kettejük kapcsolatának rendezése nyomán, a családban nem kell immár szükségszerűen megélnie senkinek az alárendeltség, tehetetlenség és áldozatiság mintáját, s nem kell állandóan  a hirtelen, váratlan és szörnyű dolog bekövetkeztére (mint a nagyapa esetében a gyilkos támadás) készülni tudat alatt.

Megosztás Facebookon

“Vérvonalak SzInT Anyai és Apai ágak oldása Tréning nap tapasztalatai” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Nyitottan és kíváncsian érkeztem, vajon mit hoz ez a nap?Örömmel láttam, h megint milyen sokan vagyunk, akik bátran szembenézünk a bennünk lévő és a “közös” feloldatlan ügyeinkkel…minden állítás egy vagy több felismeréssel gazdagított : az agresszió a fájdalom és félelem fel nem oldott eredménye, melyet mindig a hozzánk legközelebb álló kap meg. A pénzhez, mint energiához hogyan viszonyuljak. A béke és a megbocsátás érzésével hogyan tudunk feloldani évtizedes bűnöket. A nőiség és az anyaság megélhető egyszerre, és végül : az áldozat szerep milyen gyökerekből táplálkozhat.
  Az egymásra figyelés és az egymásnak segítés közös ereje megmutatja, mekkora feloldózó energiákat vagyunk képesek működtetni egymásért és magunkért.
  Csodálatos volt a csoport és Nikol , külön köszönöm neked a feloldozó mondatokat, amikkel segítesz nekünk. Nem könnyű a megbocsájtás érzése sem, de még kimondani is….:)
  Köszönöm mindenkinek 🙂

  Válasz
 2. Kedves Nikol!
  Kiváló, pofi trénernek tartalak. Végig rajtunk tartottad a szemed, kontrolláltad az eseményeket, finoman és ügyesen segítettél a kimondott mondatokban, nagyon jó irányba terelted az érzelmeket pl. a zsidó-náci oldásnál amikor kellett erősítetted a megéléseket, de tudtad kezelni a lecsillapítását is.
  Tetszett a zárókör , erősítette az összetartozásunkat, éreztem a köztünk áramló „jó” energiákat, és elengedhettük a felesleget, szép lezárása volt a napnak.
  Bárki számára ajánlani tudom az általad alkalmazott SzInT módszert, mert kitűnően ötvözi a különböző módszereket, ezáltal rövidebb idő alatt komoly energetikai blokkok feloldása történik meg intenzív módon, ugyanakkor végig kontrollált körülmények között, profi vezetésed segítségével.
  Nagyon jó a módszer gyerekvállalási problémák, szülő-gyerek kapcsolati nehézségek (pl.elutasítás, túlzott ragaszkodás) kezelésére, anyagi nehézségek, a teremtő erő megélésének hiánya esetén vagy párkapcsolati problémák pl. (méltó)társ hiánya esetén. Olyan viszonyok energetikáját is rendezni lehet, akik már nem élő vagy akár nem ismert tagjai a családnak.
  Örülök, hogy ott lehettem!
  Magdi

  Válasz
 3. Nyitott szívvel érkeztem az oldásokra segítőként. Volt már családállítási tapasztalatom, ezért körülbelüli elképzelésem, hogyan zajlik majd a forgatókönyv. Bíztam benne, hogy számomra is sok értékes felismerést és megélést hoz ez az alkalom, és valóban, minden várakozásomat felülmúlóan jól sikerültek az oldások!
  Először idegennek éreztem magam a csoportban, ám ez hamar feloldódott. Ahogy a szerepekbe bújtunk, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, és ez a közös kaland, a megélések összehoztak bennünket annyira, hogy a végén én mindenkit szerettem! A zárókör,úgy gondolom, jó energetikai lezárása a napnak, erősítette az univerzális szeretet érzését, elengedhettük a bennünk maradt felesleget, és pontot tettünk a közös munka végére.
  Nekem nem volt állításom, de mindegyik megérintett, felhozott bennem valamit.
  Az elfojtott agresszió nálam is probléma, és tudatosult számomra, hogy a meg nem született gyermekeknek milyen fontos energetikai lenyomata, helye van a családban. (Megfogadom a tanácsod, és beszélni fogunk róla a családunkban. Lehet, hogy oldani való is marad…) Az állításban én a legnagyobb, élő (lány)gyermek voltam, különös és megdöbbentő tapasztalat volt, ahogy a női ágon az oldódások megtörténtek, úgy minden egyes alkalommal a gyerek is oldódott!. Biztosan tapasztalható lesz a változás kislánynál!
  A zsidó üldözés-nácizmus oldása valóban nagyon erős hatású volt mindannyiunk számára. Én is a könnyeimet törölgettem- talán mindannyian, nem néztem, csak az orrfújásokból gondolom. Megrendítő, megható és felemelő élmény .. nehéz szavakba öntenem. A megbocsátással szerintem minden embernek dolga volt,van és lesz.
  Amit még megmozdított bennem, az elnyomott teremtő erő felébresztése- ezzel még dolgom van.
  Érdekes tapasztalat volt, hogy mennyire megtaláltak a hasonló energiamintázatú szerepek pl. az utolsó állításnál majdnem hasonló a kapcsolatom anyukámmal, mint az állítónak- ez sem lehetett véletlen.
  A 3 legemlékezetesebb közül az első:
  „A békét és szabadságot választom mindannyiunk számára”
  Még egyszer köszönöm, hála a tegnapi napért!
  Baráti üdvözlettel:
  Magdi

  Válasz
 4. Kedves Nikol !
  Én kb. 5 éve kezdtem el intenzívebben foglalkozni az önismerettel: legelőször kineziológiai oldásokon vettem részt, aztán különnőző önismereti csoportokba, tanfolyamokra jártam. Így halottam a Hellinger terápiáról és az állításokról is, kb. 4 éve. Olvastam egy Hellinger terápiáról szóló könyvet is.
  Tudtam, hogy egyszer szeretnék egy ilyen találkozóra elmenni és kezdtem figyelni magamat és a környezetemet, hogy mikor vagyok kész egy ilyen találkozóra. A honlapodat régen olvasgatom, sokszor nyújtott támaszt eddig is. Elmenten a Rózsakör találkozóra, ahol nagyon jó benyomásokat kaptam… Ezért ügy döntöttem, ebben a közegben szeretném megtapasztalni az állításokat is..
  Azzal a határozott, belülről jövő érzéssel indultam a találkozóra, hogy itt az idő .. Az úton a „stúdió” felé mégis néha kis bizonytalanság érzést tört rám, ami belépéskör elmúlt.Nagyon megnyugtató közeg fogadott, és alapszinten ez a benyomás végig megmaradt !
  Közben elkezdődőt az első állítás és én kicsit kirekesztettnek éreztem magam és drukkoltam, hogy valahogy oldódjon ez a helyzet.Már ez is „tanuló” helyzet volt számomra, mert ez az érzést nagyobb társaságban gyakran ismerősként „köszönt” rám. Többször próbáltam rájönni az okára, és szinte örültem, hogy talán itt majd ez oldódik valamelyest. Az, hogy a kirekesztettséget jelképező meg nem született gyerekeket képviseltem, szinte „törvényszerűnek”, teljesen rám szabottnak éreztem. Nagyon gördülékenyen jöttek a belső érzések, benyomások és egyáltalán nem érzékeltem nehéznek vagy megterhelőnek.
  Minden állítás megérintett ! Mindegyik története szorosan kapcsolódott a saját életemhez, ezért nagyon közelinek éreztem a témákat.
  Mégis a 3-dik állítás érintett meg a legjobban, a Holokauszt történésekről.. Ott is az áldozati szerep !!! Valami nagyon mélyről jövő érzés tört fel bennem ! Ez az állítás kicsit fizikailag is megviselt. Pár percig úgy éreztem, nem kapok elég levegőt ..
  Hálásan köszönöm a segítséget Neked és annak a csoporttársamnak, aki gyógyító energiával segítette oldani a bennem lévő feszültséget !!!!
  Nagyon érdekes megtapasztalás volt számomra ez az állítás, arra jöttem rá, hogy az áldozati szereptő való félelmemben eddig sok helyzetből „kivonultam”. Ha fizikailag nem tudtam, akkor érzelmileg. És most lehetőségem volt megtapasztalni, hogy van „élet” egy ilyen helyzet bevállalása után is .. :- ) Miután kicsit összeszedtem magam, kisebb fáradtságot és nagy nyugalmat, kiegyensúlyozottságot kezdtem érezni … Azóta tudom, hogy a mostani harmónia érzésemhez, nagyban hozzájárult ez a megtapasztalás ..
  Szerintem pont az én esetemen lehet látni, hogy milyen jó egy állításnál a kineziológia. Nekem nagy biztonságot, támaszt adott !
  Nálam nagyon hatásos volt a SzInT! Sokkal kiegyensúlyozottabb lettem és valami új erőt tapasztalok magamba, mintha új stabilitási pontot kaptam volna ! Az önismereti úton is nagy segítség lehet !
  Nikol, a kiegyensúlyozott, nyugodt, határozott vezetésed nagy segítség volt számomra !!!! Ebben a csoportban először voltam állításon és ennek ellenére, nem voltak fenntartásaim, mertem magam beleengedni a helyzetekbe !!! Biztonságban tudtam magam, és számomra ez a legjobb háttér !
  A csoport minden résztvevője felől nagy elfogadás, megértés és együttérzés jött felém !
  Köszönöm a segítséget a tanítást és a tapasztalatot !
  Szilvia

  Válasz

Szólj hozzá!