Új Minták a saját életünkben és a kollektív tudatban is

Új Minták a saját életünkben és a kollektív tudatban is

Tegnap a Transzformáció Másképp tudattágító napon az előadások után Inanna alászállás történetét és az Édenkertből soha ki nem szakadt Inanna történetét éltük át a résztvevőkkel együtt létrehozott szakrális drámában.

A mostani “rendezés” különlegessége volt, hogy a dráma menetében meg-megállva, lehetőséget teremtettünk a “szenvedéssel teli, küzdelmes drámából” való kilépésre és a szív-terébe, az önmagában gyönyörködő örök létezésbe átlépni. Onnan ránézni a dráma szövetére, a küzdelmekre és szenvedésre, mely így átjárót adott az új megteremtésére.

Különleges szereposztásunk volt: Inanna férfi volt:)

A résztvevők szerepeket húztak még reggel, így esett, hogy Inanna idén férfi lett. Én Neti, a fő kapuőr szerepét húztam. A drámában kibontakozó Inanna-kapuőrök küzdelemben megjelent a szenvedély tüze és amikor kiváltottunk a drámából, a tűz heve szerelmes, szeretetteljes érintéseket majd öleléseket hozott helyette.

Új Minták a kollektív tudatban

Különleges megélések és új minták sokasága jelent meg a térben, és azáltal, hogy belementünk, megjelenítettük és átírtuk a drámát, a saját életünk mellett a kollektív tudatban is változásokat hoztunk.

Az új minták melyeket most teremtünk Földszerte lélekjelenlétben, szív-térben gyökereznek. Az új mintákban a férfi és nő között nincs küzdelem, nincsenek hatalmi drámák, szenvedély és szeretet van, az erő kölcsönös tisztelete és megbecsülése. A testvérek között egymásra találás és ölelő, támogató szeretet van kettéosztottság nélkül. Az új minták szerinti életben a létöröm és a szeretet a választás.

…mert van választásunk! Mindig és minden pillanatban választhatjuk legragyogóbb önmagunkat, az egység terét és a szív-terében való életet!

Csodás nap volt! Köszönet a résztvevőknek, akikkel együtt szőttük az új mintákat a térbe és saját életünkbe!

Szív-Térben teremtés

A nap során többször kitértem a szív útjára és a szív-tér teremtésre, melyben nincs árnyék és kettősség teremtés. Az egységben egységet teremtünk.

A szív-tér a szív csakrához és a lélekmaghoz egyaránt kötődik. A szív-térben való létezéshez fontos a szív csakra minél tisztább állapota és fontos a lélekmaggal való összekapcsolódás.

Ezt a két területet segíti a következő két esti programom:

November 23. szerda, 19:00-21:30 SZÍV-TÉR: szív-Csakra blokkoldó meditációs est

A szív csakra és különösen a szív funkciójáról, a szív-csakra blokkokról tartok előadást, majd a meditációban a szív-csakra blokkjait oldjuk.
Az alábbi témákban segíthet ez az este:

  • párkapcsolatok: ha van, de javítani szeretnéd, ha nincs és szeretnél
  • kapcsolódás-kötődés: kapcsolat létrehozása, megtartása, elmélyítése  körüli gondok
  • szexualitás: blokkolása, a nyitás, a másikban való megbízni tudás és a feloldódás nehézségei
  • szabadság és öröm: a könnyedség, az önfeled örülni tudás képessége, a szeretetben való repülés biztonsága
  • érintés, érintés hiány: az érintés vágya, a megérintődés visszautasítása, falak építése, védekezés

 Több mint csakrameditációs est
A szokásos csakrameditációk alapján túl ezen csakrablokk oldó estek fókusza a fájdalom-test mintázatainak tudatos lebontása-átalakítása. Ilyen módon a csakrákhoz tartozó témákon túl, azon is dolgozunk, hogy az adott területet a megélhető legmagasabb és legtisztább szintje felé segítsük, ami maga az Öröm-Test építésének folyamata.
A program részvételi díja: 3 500Ft Férfiaknak és Nőknek egyaránt ajánlott és látogatható program!

November 30. szerda 19:00-21:30 JelenLét-Ragyogás Est: Előadás-Meditáció-Gyakorlat

A jelen-lét, az itt és most megélése, a szív-térben való létezéshez és teremtéshez fontos a lélekkel való összekapcsolódás. Az este előadásának fő témái a lélekmag,  lélekeszencia, szívtér, szakrális szív és a valódi jelenlét, igaz önvalódra való rálátás és a lélekből élt “ragyogó” élet. A meditációban az örökké zajt csapó elme lecsendesítése mellett a lélekkel való összekapcsolódást élhetik át a résztvevők. Fontos tanítása az estének a lélek-jelen-létben való létezés megtapasztalása, a szívvel-lélekkel való jelen-lét a kapcsolatokban. Erre az este során gyakorlatokat is tanulunk.
szvételi díja 3500Ft, helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Jelentkezéshez írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre!

Ha nem tudsz jönni, mindkét programról készül hangfelvétel, melyeket meg lehet vásárolni 2500Ft-os áron.

***

Örülök, ha ezen az új mintákat teremtő úton együtt járunk!

Várlak szeretettel a programokon személyesen is!

Szeretettel és aranyfénnyel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!