Szinkronban úszom az áramlással

Szinkronban úszom az áramlással

Jó két hete nem írtam és ennek nem a pihenés volt az oka:) Ha régóta ismersz, vagy követed a munkásságomat, akkor ezt biztosra is vehetted. Na jó, a pihenésnek is megvan a maga szerepe és ideje, de ez az időszak most nem erről szólt. Inaktivitás helyett óriási iramban zajlott az életem és ha eddig kettesével szedtem a lépcsőket, most szerintem a liftet választottam…s közben szinkronban úsztam az áramlással!

Kiforgattam a sarkaiból az otthonunkat

Izomtesztelés közben már az új gyógyítóban:)

Az otthonunk alsó szintjét teljesen átrendeztem, hogy helyet adhasson a Transzgenerációs Epigenetikus Tanfolyamnak. Ezt már jó ideje terveztem, de csak lépésekben valósult meg. Még ősszel kipakoltuk férjem irodának használt részét, majd most a bennem megszületett képnek megfelelően megalkottam a helységeket. Az én gyógyítói szobám, ami eddig zöld-bézs színű volt, ciklámenes (én rózsa-magentának hívom és a honlapról már ismerheted:) kiegészítőket, díszeket kapott. A fő falra, a masszázságy mögé egy virágzó tulipánfát készítettem.

A korábbi iroda körülbelül 40 négyzetméteres területe lett a tanterem, mely az üde zöldek különböző árnyalatát kapta a fehér-bézses színek mellett. A falakat keleties, zen stílusú bambusz-cserjékkel és egymásra rakott kiegyensúlyozott kő oszlopokkal díszítettem.

A benti zöldben

Minden a helyére került – megteremtettem az Új Valóságomat

Új és fő helyet kapott Csikós Irén zöld Gyógyító Mandalája is. A kellemesebb hangulat kedvéért még a sógornőmtől kapott dekorfüvet is felhasználtam. Előkerültek még a Fény-Forrás idejében használt dísztárgyaim, beleértve kedvenc üveg-szárnyú zöld tündéremet is…amit végül is csak 4 éve kerestem:) Az volt az érzésem, mintha egy spirálban ülnék és minden előkerülnek, előteremne, amire csak szükségem van a belső képem megvalósításához. Felhasználtam régi tárgyakat, átrendeztem a kedvenceket és újakat is vásároltam. A régi és az új összhangja megszületett és vele együtt az új valóságom is.

Szétválasztottságból Egységet formáltam

Régóta vágytam arra, hogy az otthonom alkalmas legyen valódi hivatásom végzésére. Ezt a gyógyító szoba létrehozásával elindítottam jó két éve. De valahogy az volt a fixa ideám, hogy a tanítás, meditációk, SzInt állítások, Női Energia Fitnesz, szakrális programoknak Budapesten kell legyenek. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a városban kell legyen az a hely, ahol én ezeket a tevékenységeket végezhetem. Így meg is született a kettéosztottság bennem. Telkiben élek, távol a város zajától, kellemes nyugodt, tiszta levegőjű és pozitív helyen. De bejárok a városba programokat tartani, és bizonyos napokon kezelni is.

Budapestiek nyugalom:) – továbbra is lesznek benti programok. Viszont a bennem történt összerendeződésnek köszönhetően immár az otthonomban is meg tudom ezt valósítani…és nem kell elköltöznöm sehová. Mindemellett egy érdekes belső érzés is felszabadult…szeretek Telkiben élni és szeretnék is tenni az itteniekért.

Nem kell elmennem sehová..mert már rég megérkeztem! – Az Új valóság életre kelt

Múlt hét szerda volt, elkezdődött a kineziológia tanfolyam…a prezentációs rész egy pontján megcsillant valami a térben. Körbenéztem…egy másik tudatállapotban, egy kiterjedtebb, teljesebb tudatosságú állapotban. Besütött a nap, a tanítványok lelkes, érdeklődő arccal figyeltek és jegyzeteltek, a tér tele volt várakozás teli harmóniával. Én boldog voltam…itt vannak, egy olyan módszert taníthatok, ami önmagában is csodálatos, mindezt az otthonomban kialakított csodálatos “zöldben”. A férjem is ott van velem, mindenben a segítségemre van, támogatását minden szintem érzem és még a kineziológia módszerét is megtaníthatom neki:)

A helyemen vagyok- érzete járt át és a külső valóságom is összerendeződött körém.

Minden együtt van tehát ahhoz, hogy teljességgel az legyek, aki vagyok. Jobban mondva, egyre teljesebben vagyok az, aki Önvalóm szerint vagyok és így a világ teljessége is egyre jobban megmutatkozik a világomban:)

Így történt, hogy kiforgattam a sarkaiból a világot és cserébe a világ a tenyerébe emelt:)

A tanfolyam élményeiről külön írtam, mert bőven megér egy külön élménybeszámolót:) Fantasztikus adományok és ajándékokat éltünk meg a csoportban, miközben ők elsajátították az izomtesztelést és az első komoly oldásaikat is megélhették. Számomra a legnagyobb ajándék talán az, hogy KÉPESSÉ tehetem őket… sok mindenre…de erről majd később bővebben.

A Teremtő Erőm csatornái

Közben érzékeltem, hogy nem írtam azoknak, aki a neten keresztül követnek, olvasnak, így neked sem. De azt is tudtam, hogy a teremtő erőm minden cseppjét igényli az új tér megalkotása és megélése. Abban is biztos voltam azonban, hogy a bennem átzúduló lét nem fog soká váratni magára és újra írok majd….telve megélt megtapasztalásokkal, megélt tanításokkal.

Itt vagyok hát megint…és valóban telve megannyi megosztani valóval, egyberendezett tanítással. Ma reggel úgy fogalmaztam férjemnek, hogy a létemet egyenlőre úgy összegezném, hogy állandóan szülök. Azaz a világ teljességét gyűjtöm egybe és szülöm a legkülönbözőbb formákban a fizikai világba.

Ahogy a kineziológiát tanítottam és ahogy a csoporttal az Élő Mátrix című filmet néztük, az is megerősödött bennem, hogy mi az, amit én valójában csinálok a gyógyításaimban, tanításaimban, programok során:

ÖSSZERENDEZEK, LELKESítek, HITET VETEK, MEGTARTOK ÉS KITARTOK, – majd együtt örülök. EGY-ségbe rendezek és új valóságba érkeztetek.

EGYségbe rendezek – Szinkronba hozok

Összerendezem a testet-elmét-szívet s a szellemet, a felborult egyensúlyt helyreállítom, lelket öntök az emberekbe és hitet vetek beléjük. Felerősítem a bennük ragyogó lelket, képessé teszem őket arra, hogy legigazabb Önvalójuk szerint cselekedjenek és megtartó hittel kísérem őket addig, amíg meg nem valósítják az álmaikat. Aztán együtt örülök velük…nekik és az élet nagyszerűségének. Ha nem is szülök mindannyiszor, mindenképpen kísérem a születés-újjászületés folyamatokat. Mintha bába lennék:))) egy kicsit és az Igaz Önvaló fizikai világba születését és megerősödését segíteném.

A tudást és tapasztalatot, amit “ős-régóta” csiszolok immár a  Szinkron Terápia folyamatában is felajánlhatom neked. Célzottan, egyénre szabottan, kísérőként és megtartóként a teljes folyamatban.

Szép az életem és boldog a szívem…ahogy a majdnem négyéves kisfiam mondja.

Ha vágysz arra, hogy tested-lelked-szellemed szinkronba kerüljön legigazabb és legteljesebb önvalóddal a szerdai programot Neked ajánlom:

ARANY AURA EST

…hogy a teljesség legyen a földi ruhád!

Előadás a csakrarendszerről, benne az egyes csakrák szakrális tanításairól, melyek lépcsőfokokként levezetnek bennünket legteljesebb önmagunkhoz. A meditációban a csakrarendszert mint információs mezőt tisztítjuk, harmonizáljuk és szinkronba hozzuk a test-elme-szív mezejét, ezzel egységbe rendezzük a test-lélek-szellem hármasságát.

A meditációt a csakrákhoz hangolt kristálytálak és a dob hangja is támogatja majd.

A részvételi díj: 3500Ft

Helyszín: Bp. Erzsébet krt. 58. I. em. 4. Időpont: 2012.02.01. szerda 19:00-kb. 21:30

Még 5 főnek tudok helyet adni!

Az estéről ismét készül hangfelvétel, melyet ezúttal is meg lehet vásárolni 2500Ft-ért.
Az Arany Aura estre való jelentkezéshez és/vagy a hangfelvételhez írj válaszlevelet!

Egy csodálatos estére készülünk tehát, ha teheted tarts velünk!

Női Energia Fitnesz

Még 2 fő tud csatlakozni!

Ha pedig az egységberendeződés különleges, női módját szeretnéd megismerni és hétről-hétre útmutatást, támogatást kapni hozzá akkor szívesen fogadlak a Női Energia Fitnesz február 1-jén kezdődő tanfolyamán! Útra kelünk ismét, hogy női intim körben tehess a nőiségedért, egészségért, vitalitásodért és a teremtő erőd szabad áramlásáért!
***
Kívánom, hogy a Te is megérkezz oda, ahol a teljesség valósága és öröme van jelen!
Ezen az úton kísérlek továbbra is…
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
önmegvalósítás specialista
noionmegvalositas.hu

Megosztás Facebookon

“Szinkronban úszom az áramlással” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Kedves Nikoletta! Nagyon jó a leveleidet olvasni mert mindig meghozod valamire a kedvem,tele vagy energiával és ez átt sugárzik hozzám én is feltöltődöm a te boldogságoddal. Kivánom nagyon sok örömmel és erővel használd az uj szobát.Sok sikert a további munkádhoz Szeretettel: Erzsébet

  Válasz
 2. Nikol draga, nagyon sok szeretettel gratulalok es gondolok Rad :))
  milyen jo, hogy ahogy most ezeket olvasom Toled, ujra es ujra (mint mar annyiszor az elmult honapok soran) radobbenek, hogy en is ezt csinalom, es itthon szinten 🙂
  es ebben a honapban nagyon sok oldasom volt, gyonyoru visszajelzesekkel, olelesekkel, es abszolut erzem a szinkronban levés érzését, ugy ahogy irod.
  nagyon orulok Neked es magamnak is :)))))
  sok puszi

  Válasz

Szólj hozzá!