Mindentudó mező – oldások az információs mezőben

Mindentudó mező – oldások az információs mezőben
Csodálatos hét volt és remélem ezzel Te is így voltál. Kedden készítettem nektek a Ho’oponopono-s felvételeket, este csomagoltam és éjjeltől már bontogathattátok is a hanganyagokat:) Örülök, hogy ennyien meghallgattátok és köszönöm a köszönő szavakat:)

A szerdai 10 milliószoros napon Személyiség Integrációs Tréninget tartottam, Vérvonalakat állítottunk fel és mély oldásokat élhettek meg a résztvevők. Az állításokról, köztük egy holocaust történet oldásának felemelő, békét és szeretetet választó oldásáról olvashatsz itt, ha érdekel: Vérvonalak SzInT Anyai és Apai ágak oldása Tréning nap tapasztalatai>>>

A Mindentudó Mező

Sokszor kérdezik, akik először tapasztalnak meg mező-módszereket, hogy működhet ez az egész ennyire egyszerűen, könnyedén és érezhetően.  A SzInT módszerét is meghatározza és áthatja a transzgenerációs elméletek sora, a morfogenetikus mezőelmélet, az információs térgyógyítás és az epigenetika. Csodálatos látni, ahogy a képviselők által megelevenedett családtagok pontosan úgy reagálnak, viselkednek, ahogy az általuk “játszottak”. A “mindentudó mezőben”, mintegy színpadon megalkotott drámában előkerülnek a családi tabuk, titkok, konfliktusok, a megélt és megtagadott érzelmek. Tisztán láthatóvá, elérhetővé, érthetővé ÉS ezáltal gyógyíthatóvá válnak a generációs háttértörténetek okozta elakadások, feloldhatóvá a kudarcos, gyakran fájdalmas megélések sorozata, az öngátlás, az önértékelés hiány, stb.

Miért és hogyan működik ez a bizonyos mező?

A generációs mintázatokról, az átörökített gondolkodási-érzelmi és reakciós mintákról, az elme és szív információs térről, a test-mező blokkjairól bővebben meséltem a Vérvonalak Öröksége esti program előadásában. A meditációval pedig egy teljes családgyógyító, mintaoldó technikát tanulhattak meg a résztvevők. Különleges volt mindezt egy olyan napon tenni, amikor minden gondolatunk és tettünk 10 milliószorosan felerősödik. Ha szeretnéd, távoktatásban még megrendelheted! (3eFt előadás+ vérvonal blokkoldó meditáció>>>

Kívánom mindannyiunknak, hogy a már lehetséges és elérhető technikákkal, blokk-oldó alternatív módszerekkel élve felszabadítsuk magunkat a múlt rabságából és végre valóban képesek legyünk szabad döntéseket hozni saját önvalónk szerint.

Büszke voltam egyik TEK (Transzgenerációs Epigenetikus Kinaziológia) tanfolyamos hallgatómra, aki az egyik társának azonnali segítséget tudott adni ott a helyszínen, az általa nemrég tanult módszerekkel oldva a Holocaust történetben benne felszínre került érzelmi stresszeket.

Tegnap este egy másik frissen TEK-et végzett résztvevő mesélte boldogan, hogy milyen mértékben rendeződött az a kapcsolat, amin a legutóbbi tanfolyamon bemutató oldást végeztünk; hogy milyen mértékben elkezdtek megnyílni neki az emberek és, hogy másként, más módon van jelen az ő meghallgatásukban és hogy milyen nagyszerű érzés a meghallgatás mellett tanácsot is tudni adni, segítőként jelen lenni.

A TEK tanítása kapcsán élem át most nagyon intenzíven, hogy óriási érzés képessé tenni az embereket arra, hogy maguk is csodák hozóivá váljanak. Az elméleti háttér megértetése, átadása is szép feladat; hogy mindazt a tudást, amit ebben a témában megszereztem, ami bennem összeállt átadni legyek képes…olyan módon, hogy az összerendezett, megfelelően emészthető mennyiségű legyen és főleg, hogy valóban alapot nyújtson a ráépülő technikák elsajátításához. A tanfolyam elején hangsúlyoztam, hogy a kineziológia képesség-és személyiségfejlesztő módszer. A tanfolyam pedig minden tekintetben és minden szinten fejleszti a résztvevők személyiségét, képességeit. A TEK tematikáján túl óriási fejlődést értünk el mind csoport, mind az egyének szintén. Végtelen hála van bennem, amiért a szakmai tudásom, a tapasztalatom, az emberségem, az odafigyelő képességem és a lélek-jelenlétem elvittek ehhez a megtapasztaláshoz. Végtelen hála van bennem a támogatók iránt, az oktatóim iránt, a rendszer megalkotói iránt. 

Március 28-án ismét indul TEK kezdő tanfolyam, melyre még lehet jelentkezni:

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

személyiség integrációs tréner

www.kineziologiakezeles.hu

­
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!