Karácsonykor a csoda életre kel…

Karácsonykor a csoda életre kel…

Szeretettel kívánok Nektek békés, áldott karácsonyt… és kívánom,hogy a szívetekben a csoda ismét életre keljen. Az  a csoda, ami gyermekkorunkban életre kelt, amikor megláttuk a feldíszített karácsonyfát, melyet úgy tudtunk,hogy a Jézuska hozott…izgatottan vártuk a csengettyűszót, hogy mikor mentek el az angyalok és mehetünk be végre a fához,hogy meglássuk mit rejtettek el a fa alatt számunkra…álmélkodva néztük a csillagszórót… dobogó szívvel bontottuk az ajándékot rejtő csomagot…
Aznap valahogy minden más volt… ünneplőbe öltözött a lakás, a fenyőfa… mi magunk…  ahol csak tudtak a családok összejöttek…. de még az utcán is barátságosabbak voltak az emberek… volt valami a levegőben…a csoda illata és a szeretet érzete lengte körül a karácsony napjait!
Ezt a csodát, a gyermeki rácsodálkozás és öröm, várakozás és feloldódás élményét, a szeretet és összetartozás megtapasztalását kívánom mindannyitoknak  és a Föld minden lakójának!

***

Egy idézettel köszöntöm az idei karácsonyt, és kívánom, hogy a csoda az év többi napjára is megmaradjon:

“Küszöbön áll a nap, az az egyetlen egy nap az évben, mely hivatalosan is a szereteté.

Háromszázhatvanöt nap közül háromszázhatvannégy a gondjaidé, a céljaidé, munkádé, és a szereteté csupán egyetlen egy, s annak is az estéje egyedül.

Pedig hidd el, Ismeretlen Olvasó, fordítva kellene legyen.

Háromszázhatvannégy nap a szereteté, s egyetlen csak a többi dolgoké, s még annak is elég az estéje”

Wass Albert

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!