Belső Erő – ÉnErők

Belső Erő – ÉnErők

Kibillent érzelmi egyensúly, káros stressz tartós jelenléte az életünkben, lelki “szárazság” érzése, kiégés, elégedetlenség, depresszió…A sort folytathatnám szinte az összes pszichoszomatikus betegséggel és számos krónikussá váló komoly, halálos kimenetelű betegséggel is. Nem teszem….Helyette arra hívom a figyelmedet, amivel csökkenthetőek szenvedés teli pillanataink, negatív életlátásunk; átfordítható életszemléletünk, egy-egy élethelyzet megélésének érzelmi töltése:

Az ÉnErőid azok az erők, amelyekből mindig táplálkozhatsz, amelyekhez mindig fordulhatsz segítségül. Nem gondolom azt, hogy mindenhatóvá válunk ezáltal, hiszen az ÉnErőknek éppúgy része az Igaz Önvalóból származó erő, a Forrásból (Istenből) származó erő, mint ahogy az elemekből és a társak, kapcsolatokból merített erő, stb. Valójában megannyi erőforrás áll rendelkezésünkre és fontos, hogy tudjunk róluk, tudjuk hogyan meríthetünk belőlük és felismerjük mikor szabotáljuk ÉnErőinket – ezzel saját életesélyeinket, életminőségünket és lehetőségeinket.

Az Egységet választom a szétválasztottság helyett

Azt az állapotot, amikor egységben vagyunk önmagunkkal minden szintünkön – testi, lelki, mentális, szellemi értelemben összerendezettek vagyunk EGYSÉG állapotnak nevezem.  Ilyenkor azt tesszük, amire szívünkből vágyunk, azt mondjuk, amire gondolunk, azt éljük, ami valódi, örömteli és LELKEsedést hoz az életünkbe. Lelket hozunk az életünkbe…lelkesedünk:)

Ahhoz, hogy az állandó szétválasztottságból EGYSÉGet tudjunk teremteni egyfajta nyugodt, kiegyensúlyozott erőre van szükségünk. Egészen pontosan az ERŐnk középpontjában kell álljunk és onnan létezni, dönteni, élni. Ezt az összpontosított erőt hívom én BELSŐ ERŐNEK!

 Belső erő, ÉnErők és az alábbi témákban részletesen az ÉnERŐ esti előadásban hallhatsz majd, március 21-én szerdán 19 órai kezdettel:

  1. Melyek is pontosan az ÉnErőink, azaz a legfőbb erőforrásai életünknek, létünknek?
  2. Mit jelent az ERŐnk középpontjában létezni, ez hogyan érhető el, hogyan tartható fenn?
  3. Honnan származik a belső erőd ?
  4. Hol és hogyan mutatkozik meg a belső erőnk?
  5. Hol vesztette el az emberiség, a családunk és mi magunk az erőt? 
  6. Mivel és hogyan korlátoztuk és korlátozzuk magunkat az életünkben, erőnkben?

A belső erőd valódi…minden más illúzió, a tudat kivetülései. Ezért fontos újra kapcsolódni az ERŐddel, önmagad igaz és teljes valójával.

Az életed bármely pillanatában bármikor kapcsolatba léphetsz a belső bölcsességeddel, megélheted minden pillanatodat és megfigyelheted a különböző helyzetekben benned keletkező érzéseket. A negatív érzések eluralkodása a belső erő gyengeségét, meggyengülését jelzi. A cél, hogy képes legyél a benned életre kelő  érzéseket észrevenni, megfogalmazni és megélni úgy, hogy azokat kontrollálni is tudod.

***

Belső erő témában ajánlott program, személyes részvétellel és távoktatásban is:

Gyere és töltődj fel, erősödj meg az összerendezettségben, érkezz meg a békébe, hogy összerendező erővé lehess a környezetedben. Olyan ez mintha fáklyává válnál a sötétségben. Légy fáklya és gyújts meg a környezetedben élők szívének lángját!

Speciális gyakorlatokkal készülök, melyek a fényre hozott – azaz tudatosan megélt és felvállalt – önmagunk és a mélyben, titokban tartott, talán önmagunknak sem bevallott – tudatalatti kincseink és erőink – újbóli felfedezését segítik elő. A fény és a sötétség kettősségéből a program végére megérkezünk a kettősség egységébe, az integrált személyiségünkhöz.

Az este során a személyiségünk rejtett erőtartalékait hozzuk felszínre, és összegyűjtjük erőinket és fókuszáljuk őket EGÉSZségünk, teljességünk megélésének érekében.

Március 21 szerda, este 19:00-kb.21:30, ÉnErő EST

Az Életed Új Tavasza címmel

Az ÉnErők megismerésének és összegyűjtésének szentelt esti program. Bevezető előadás után dinamikus meditációs szertartás következik, melynek célja az én erők egybehívása és ezzel felkészülés életünk új tavaszára. A szenvedésmintázataink oldásával, az ÉnErőkkel való kapcsolódással, a lélek-erőbe való visszatéréssel felkészülünk a tavaszi újjászületésre.

Részvételi díj: 3500Ft, a SzInTe-en résztvevőknek 2500Ft, melyet a helyszínek kell majd rendezni.

Jelentkezéshez írj válaszlevelet, a tárgy mezőbe írd az “Új Tavasz” szavakat!

ÉnErők EST távoktatásban is:

Ha nem tudsz eljönni erre a programra, de úgy érzed hozzád szól van lehetőséged távoktatásban kérni és utólag részesülni az előadás ismeretiből és a meditációs program hanganyagával annak gyakorlataiból. Ára: 2500Ft. Jelentkezéshez írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre és kérd benne az ÉnErők Est távoktató anyagát!

***

Kedvezményes SzInT részvétel március 21-re a 9:30-18:00 között tartott ÉnErők állításokra még 3 főnek:

A március 21-e szerdai Személyiség Integrációs Tréning ÉnErők napjára még 3 főnek van KEDVEZMÉNYES, alapítványilag támogatott részvételi lehetősége! Azaz a 8eFt-os részvételi díj helyett 5eFt-ért jönni!

 Jelentkezéshez töltsd ki a SzInT oldalán található űrlapot:

SzInT állítások március 21-én: Szabadítsd fel az ÉnErőket Nap>>>

***

Várlak szeretettel az új tavaszba szülő energiák közé!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!