Az Elveszett EGÉSZség nyomában – Te otthon vagy a testedben?

Az Elveszett EGÉSZség nyomában – Te otthon vagy a testedben?

A teljesség bennünk él

Igazából soha nem múlt el a teljesség, soha nem taszított ki magából. Mi voltunk azok, akik a fájdalmakat, félelmeket láttuk egyre erőteljesebben és ezzel felerősítettük belső poklainkat. Mi voltunk azok, akik elvesztettük hitünket és elvesztettük bizalmunkat a világ iránt.Mi voltunk azok, akik a szenvedések közepette elkezdtük elhinni, hogy a valóság gyötrelmes, nehéz és amire a szívünk vágyik az nem más mint gyermeki ábránd csupán.

Mi voltunk azok, akik elszenvedtük a múltat, de mi vagyunk azok, akik új jelent választva új jövőt teremthetünk. Itt az ideje emlékeznünk saját EGÉSZ-ségünkre és arra, hogy testünk-szívünk-elménk a legteljesebb önvalónkba vezet bennünket vissza. Más-más nyelvet beszélnek, de mindegyikük azt meséli el, hogyan szakadtunk el a teljességből, az Egész-ségtől. Ha figyeljük őket és hallgatjuk őket, mindegyik a maga nyelvén, de a szívünk, az eszünk, a testünk egyszerre mutatja az utat visszafelé. A test a tünetek és betegségek nyelvén, a szív a ritmusváltásokkal és érzelmekkel, az elme a legkülönfélébb gondolatokkal mesél arról, hogy merre vezet az utunk a teljességbe.

Mindannyiunkban ott lakozik a belső gyógyító

Az egészség megbomlása után elsőrendű feladatunk visszatérni ehhez a belső gyógyítóhoz, s vele beindítani az öngyógyító mechanizmusainkat. Az egészség az otthonunk, természetes lételemünk. Meggyógyíthatjuk a kapcsolatot saját magunkkal és társainkkal, megengedve, hogy egy teljesebb képet lássunk önmagunkról, az elszakadt láncszemekről és újra fűzhetjük az élettapasztalatokból álló gyöngysorunkat. Ahogy gyógyulunk magunk, úgy gyógyul velünk a belső és külső  világunk, tágabb környezetünk is. Ilyen módon valóban gyógyítókká válunk mások számára is, hiszen hitet tartunk és utat mutatunk, hogy van kiút a szenvedésekből, van élet a fájdalmakon túl is és van gyógyulás.

A testben megélt egészséghez segítenek visszatérni a következő programjaim, melyekre várlak szeretettel:

Április 18 szerda, 9:30-16:00, EGÉSZ-ség NAP

SzInT állítások a családállítás, pszichodráma, kineziológia a betegségek mögött álló blokkok oldásáért

“A betegség nem csupán szenvedés,  hanem a test erőkifejtése az egészségért!”

>>> Még 3 főnek van kedvezményes segítői részvételi helye (8eFt helyet 5eFt)<<<

Különleges tematikája lesz ennek a tréningnek: betegségeket, szerveket állítunk majd fel, hogy rálássunk azok kialakulásának okára, generációról-generációra átörökített blokkrendszerére, oki hátterére. Krónikus vagy visszatérő betegségeket éppúgy lehet hozni, mint testkép-énkép-ideális testsúlyhoz fűződő problémákat (testsúly problémák), táplálkozási zavarok (bulímia, anorexia, elhízás, IBS, glutén érzékenység, táplálék allergiák, stb.), az egyes szervek betegségeit, szervrendszerek funkcionális működészavarait (pl. bőrbetegségek, emésztőrendszer, kiválasztórendszer, szív-keringési rendszer, idegrendszer, stb.)

Ha a Te életedben vannak visszatérő betegségek, balesetek, vagy a generációs hátteredben tudsz ilyenről, főleg fatális betegségekről (pl. rák) mindenképpen érdemes oldanod a mintázatokat!

Elegendő résztvevő esetén a belső szervrendszeredet felállítását is kérheted, hogy helyzetképet kapj arról mi történik ott belül, mi van kialakulóban.

Bővebben az Egészség Napi SzInT állításokról április 18-án: Fókuszban a betegségek>>>

 ***

 Testben Otthon 1.

EGÉSZ-ség gyere haza! c. előadás és meditációs program

Április 18. szerda este 19:00-21:30 között, Budapesten (Erzsébet krt. 58. I.em. 4.)

Még 6 főnek biztosan tudunk helyet adni!

Az egészség lélek jogunk, de a testbe zártságunk illúzió, a szétválasztottságban fakadó félelmeink miatt, a lelkünktől való különváltságunk miatt, a középpontból való kilendülés, egyensúlyvesztések miatt azt hisszük elveszítettük az EGÉSZségünket. A lelkünk minden módon jelezni igyekszik nekünk. Küldi az élethelyzeteket, melyekből tanulunk, melyek visszavezetni igyekeznek a kimozdulásból, melyek hozzásegítenek az új középpont megtalálásához. A test a lélek temploma, de a lelkünk csak a kiegyensúlyozott, ép testben van otthon.

Előadásból és meditációból álló EGÉSZségbe érkeztető esti program, melynek fókuszában az elveszett, megbomlott egészség állapotaiból való öngyógyítás áll. A szétesettségből, a betegségből a testi-lelki-szellemi egészségünkbe visszavezető utakat, megoldásokat, az öngyógyítás útját és egy gyönyörű Új Középpont meditációt ismerhetsz meg az este során.

A meditáció jelenben születő, lélekből fakadó zenei hátterét ismét férjem adja majd számunkra:)

Részvételi díj: 3500Ft, távoktatásban 2500Ft – A Testben Otthon 1. programja távoktatásban is hallgatható majd, ha így szeretnéd írj válaszlevelet!

Jelentkezés a programokra:

>>> A SzInT tréning napra itt tudsz jelentkezni az űrlap kitöltésével: Az állítások fókuszában a testi-lelki betegségek>>>
>>> A Testben Otthon – Egészség gyere haza! c. esti programra pedig a noionmegvalositasKUKACgmail.com címre írott levélben tudsz jelentkezni!
Várlak szeretettel személyesen vagy  a hangomon keresztül a távoktató anyagokon keresztül!
EGÉSZségben töltött napokat kívánok!
Szeretettel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, TEK oktató, életmódtanácsadó-és terapeuta
www.kineziologiakezeles.hu
noionmegvalositas.hu
 

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!