Az elméddel kettősséget – A szíveddel Egységet teremtesz!

Az elméddel kettősséget – A szíveddel Egységet teremtesz!

Világunk jellemzően az elme általi teremtést ismeri és követi. Ezzel az a legnagyobb baj, hogy az elme a kettősségben létezik, ezért csak ott is tud teremteni. Ilyen módon minden elme általi teremtésed, célmegvalósításod a polaritás világában születik és annak jellemzőit hozza magával.

Mit jelent ez pontosan?

Azt, hogy amit az elméddel teremtesz az maga után hozza a vágyaid ellenpólusait is, az árnyékot is. Tehát egyszerre teremted meg valaminek a meglétét és a hiányát is.

Az elme általi teremtés, célmegvalósítás jellemzően ismertetett és ismert útja.

1. Figyelem. Az elméd erejét arra összpontosítod, amit szeretnél, hogy megvalósuljon.
2. Szándék. Döntést hozol, hogy mostantól valamit megváltoztatsz az életedben. Valami helyett valami mást választasz.
3. Gondolatok. Vizualizálod, mantrázod, hogy amit akarsz az megvalósult már.
4. Érzelmek. Érzed, hogy ami megvalósul az milyen érzéseket kelt benned, ezáltal bevonod az érzelmek teremtő erejét.
5. Fizikai érzetek.  A tested szintjén a megvalósult célodhoz testérzeteket kapcsolsz. Azaz testileg is átérzed, hogy megvalósult a vágyad.

…és jó, ha legalább ennyit már össze tudtál rakni, mert ezt sem szokták így egyben megtanítani! Jellemzően az első három, esetleg négy lépést ismertetik és kimaradnak a valóban  beindító lépések.

De sajnos még ez sem teljes…bár legalább elindít a változás útján!

Nem lehet teljes és már a menetében láthatóvá válik a gyengesége is. Onnan indulsz ki, hogy mit nem szeretnél, helyette megfogalmazod, hogy mit szeretnél. Azaz a további teremtésedet egy kettősségre alapozod!!! A pozitív céllal együtt megteremted annak árnyoldalát, ellentétét is.

Létezik azonban egy tisztább, árnyék nélküli teremtési mód!

Ez a szívünk szakrális terén keresztüli teremtés útja. A szívünkkel teremtve a Lelkünk Eszenciájával kapcsolódunk és a legmagasabb frekvencián vagyunk képesek teremteni. Ez az egységben való teremtés útja, természetszerűleg túlmutat az elme kettősségben való teremtésén. Azaz nem teremtesz árnyékot, ellentéteket többé. Ez az Új Föld, az AranyKor teremtési útja!

… és már az is nagy dolog, hogy ezt mostantól újra tudod! Újra…mert csak a tér-időben veszett el, az elme teremtette fájdalomtest föléd magasodásában vesztetted szem elől.

De ha a tény tudásán kívül van lehetőséged (vagy meg tudod teremteni:) a gyakorlati ébresztéshez, megéléshez és gyakorláshoz, akkor várlak szeretettel a december 14-e péntek esti,  Szív Kapu előadás és meditációs programon!

A szívkapun való belépést és a szív szakrális terében való teremtést ismerheted meg elméleti síkon és ami ennél fontosabb intenzív gyakorlatok által. A gyakorlás útján való belehelyezkedést, újbóli és alkalmazható tudásba érkezést segíti a nap során két előadás, két meditáció, melyből a második szertartás jellegű.

Előadás témák:
2012 és az utána következő idők- Új Ég – Új Föld és a Felemelkedés Folyamata, avagy átlépés az Aranykorba
SzívKapu – Lélek Eszencia, mik is ezek, hogyan működnek? Miért kiemelten fontosak az Új Föld folyamatában és a tudatváltásban?
Meditáció témák:
Belépés a SzívKapun – Teremtés a  Szív Szakrális Terében – Beavatási Utad, Missziód, ÉnErők egysége, A LélekEszenciában való létezés, teremtés a Szív Szakrális Terében

A program három további ajándéka:

1. Az első meditáció végén, a létrehozott egység-térben megismerheted a beavatási utadat, a küldetésed lényegét. Melynek megértését beavatási kártya húzással és értelmezéssel is segítünk.

2. ….Ehhez a nap során további segítségeket kapsz, egyrészről a személyre szóló számmisztikai életút-misszió elemzéssel, másrészről

3. …az ÉN-ERŐK EGYSÉGE című meditációs szertartással, melyben a valódi önvalódba érkezhetsz meg, annak erejét veszed magadhoz, ami VAGY.

A szertartás teremtő erejében lehetőséged van nem csak vizualizálni, belelélegezni magad önmagad legteljesebb fényébe, hanem bele is helyezkedhetsz teljesen, megérkezhetsz abba az erőbe, ami Te magad vagy. A szertartás ezért mindig sokkal erősebb mint a meditációs gyakorlatok.

Különleges nap, különleges program. A valódi és árnyék nélküli teremtés jegyében, a legteljesebb ÖnValónk fényében.

Szeretettel várlak rá és örülök, ha már most meg tudsz érkezni rá!

Jelentkezéshez kattints ide a program oldalára – Lélek Eszencia Nap>>>

…és bár tudom, hogy nem tud ott lenni velünk mindenki ezen a napon, ha csak végigolvastad ezt az írást, már akkor is sokat tanulhattál belőle. Kérlek ne arra koncentrálj, hogy miért nem lehetsz ott velünk, sem arra, hogy milyen rossz neked, amiért nincs erre pénzed, időd, lehetőséged.

Ezen beszűkítő, lehúzó érzések helyett:

EMELD FEL MAGAD!

  • Ha van hívásod erre a napra, akkor meg tudod teremteni a megérkezésedet.
  • Ha van hívásod a témákra, de nem tudsz eljönni, akkor megrendelheted a hanganyagát az elemzésekkel együtt.
  • Ha van hívásod a témákra, de úgy látod, hogy most nem tudsz még megérkezni mindebbe, akkor is meg tudod engedni magadnak, hogy igent mondj a folyamatodra!

Már most igent tudsz mondani mindezekre:

  1. Van az elmén túl is teremtési lehetőséged
  2. Van Szíved és meg tudod magad tanítani arra, hogy hallgass is rá
  3. Tudatosíthatod, hogy a szíved bölcsessége az érzelmeiden és a gondolataidon is túlra, a szétválasztottságon túlra, az EGYSÉGBE tud emelni Téged.

 

Erősítsd meg magadban az IGENeket:), a “nekem is lehet” és “én is megérdemlem” tudatosságában. Ezzel megengeded magadnak a továbblépést és azonnal tágulni kezdesz, rezgésszinted emelkedik és egy jobb valóságot kezdesz el kiárasztani magadból!

Szeretettel és fénnyel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

noionmegvalositas.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!