Állj meg velem a rohanásban és töltődj fel!

Állj meg velem a rohanásban és töltődj fel!

“Véletlenül” bekeveredtünk kis családommal az egyik nagy hipermarketbe a hétvégén. Nagyon nem kellett volna…Nem is értem, hogy mi van most az emberekben. Kapkodás, zavarodottság, szorongás és erőn felül való kiköltekezés. Értem én, hogy “legalább a karácsony legyen szép” belső vágyból fakad ez sokszor. Mégis szomorú voltam belül. Szomorú, mert nyomát sem láttam annak, amiről az Advent szól. Az otthon melege, a család együttléte és a csendes, meghitt készülődés, a fény várás ideje kellene, hogy legyen.

Az Adventi készülődés spirituális hátteréről írtam mind a 4 héthez olvasnivalót és olyan gyakorlatokat, melyek hozzásegítenek összerendeződni, a középpont megtartó erejében visszakerülni és valóban megélni ezt az ünnepet. Advent felkészít a fény megérkezésére…és a kivilágított város, megannyi csillogó dísz  is hozzásegíthet az ünnepi megélésekhez, mindez nem sokat ér, ha nincs béke a kapcsolatokban, nincs szeretet a családok tagjai között.

Örülök, ha időd szentelsz önmagadra ezen időszakban is….a megannyi teendőd között meg-megállva egy pillanatra és rácsodálkozva mindarra, ami a fogyasztói társadalom mátrixán kívül van. Valóságosabb lesz az életed tőle és könnyebb a szíved.

Az Adventi írásaim ebben segítenek:

Az Advent időszaka – a fény születésére várva:)>>>
Advent Második Hete: Igazság(osság) és Őszinteség>>>
Advent Harmadik hete: Belső erő>>>
Folytatás: A jövő héten jön a negyedik hét tanítása!

És ebben segít majd a december 21-i Fény-Ünnepi Szíves-Öröm-Est is:

Összejövünk, megállítjuk a kapkodást, letisztítjuk a felkavarodottat, összerendezzük a lényegünket és kitágítjuk a szeretet fényét önmagunkban és társainkban. A szíves öröm-estek lényege a szeretet határtalanságának megélése, a valódi kapcsolódás, mely meghittséget hoz, békét és áldott ünnepet teremt benned minden pillanatban.

Ma még inkább szükségünk van arra, hogy önmagunkban összerendezetten meg tudjunk állni minden pillanatban – a rohanás kellős közepén, a készülődés-sütés-főzés során, hogy a szeretet ünnepén valóban feloldódjon minden feszültség, béke érkezzen a kapcsolatokba és az otthonokba.

Gyere és töltődj fel, erősödj meg az összerendezettségben, érkezz meg a békébe, hogy összerendező erővé lehess a környezetedben. Olyan ez mintha fáklyává válnál a sötétségben. Légy fáklya és gyújts meg a környezetedben élők szívének lángját!

Várlak az együtt-ben a Fény-Ünnepi Szíves-Öröm-Esten december 21-én>>> Lesz előadás, meditáció és fény-köszöntő, belső fény áldó gyakorlatok, a szeretetben kinyíló békébe érkezés!

Ha benne vagy az első 10 jelentkezőben:

Ha jössz és benne vagy az első 10 jelentkezőben, az az ajándékom, hogy a részvételi díjért nem csak az estén vehetsz részt, hanem választhatsz a pénteken megérkező új könyveim közül egyet AJÁNDÉKBA!  Nézd meg melyik 6 könyvről van szó!>>>

Ha nem vagy benne az első 10 főben, akkor is kedvezményesen vásárolhatsz majd a könyvekből.

Gyere és töltődj fel karácsony előtt a FÉNY-ÜNNEPi Szíves-ÖrömEST dec.21-én 18:30 órától:

A szívem a lelkem valóságára nyíló szemem című programon>>

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

ui: A könyveim elkészültek! Holnap (pénteken) érkeznek,  kövesd a folyamatot a Facebook-on!


Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!