Akartam – most engedem és történik…

Akartam – most engedem és történik…
papnői én, szakrális nő, női archetípus

Akartam és megint akartam

Tegnap este rájöttem, hogy mi a legnagyobb különbség az első két vállalkozásom és a mostani között. A nyelviskolát akartam és azt hittem, hogy a szívem is akarta. Működésének második évében már éreztem, hogy a fejem akarja a szívem nem. De azért még akartam tovább…A gyógyító központot akartam… Még a nyelviskola idejében létrehoztam a Fény-Forrást. A második évében éreztem, hogy a fejem és a szívem is akarja. De ráláttam, hogy sok tanulnivalóm van még vállalkozásvezetés ügyileg. Beindult a para, lelassult, majd megállt a bővülésünk…De azért még akartam tovább. Megszoktam, hogy amit akarok, azért teszek – akármennyit is kell érte tenni és menni azt kitartóan megteszem…és ez bevált, kemény munkával sikerült sok minden…Ez nem lehetett másként, hiszen ez volt a futó belső programom:) Bizonyítottam, hogy a célkitűzés-célmegvalósítást eredményesen működtetem….kivéve a gyermekáldást.

Hát persze, hogy a gyermekáldást is akartam…

Barátnőm Heinisch Mónika annyit mondott nekem, amikor elpanaszoltam, hogy még mindig nem jön össze a gyerekünk….hogy a gyermekáldás nem valami olyasmi, amit kitalálunk, akarunk és megvalósítunk. Ezt nem lehet akarni, ezt engedni kell. “Engedd be őt az életedbe és teríts meg neki az asztalodnál”. Ezt akkor a szívem értette, a fejem kiakadt tőle…hogy lehet valamit nem akarni és úgy mégis megkapni? Életem egyik legnagyobb tanítása volt.

Tanultam engedni

A fejben megengedéssel és az akarás abbahagyásával még elvoltam egy darabig. A végső lökést a Fény-Forrás jógatanára, Ozorák Zsuzsi adta. Nem direkt, hanem egy jógaóra gyakorlat során megtanított a a “szankalpázás” gyakorlatára.  Ez annyi tesz, hogy a relaxált állapotban megalkotsz egy pozitív megerősítő mondatot és azt ismételgeted a mély tudati állapotban. Akkor az a mondat született bennem:

“Beengedem és megengedem az anyaságot”

Nem kellett sokáig szankalpáznom… talán két hónapig még, mire megfogant a kisfiunk. Könnyen, természetesen, szerelmes ölelésben egy Kék Hold napon. Délután szerelem meditációt tartottam a Fény-Forrásban…és a teljes, szakrális szerelmet engedtük be a létünkbe. Áldás ilyen napon, ebben az energiában foganni.

Tegnap láttam minderre rá, ahogy álomba simogattam a fiamat egy éjjeli megébredés után. Néztem, hogy milyen gyönyörű és mély hála ébredt bennem, hogy Ő van és, hogy anya lehetek.

Miért mesélem most ezt el Neked itt?

Egyszerű…

Annyi az akarás és a küszködés a Földünkön, mikor “csak” a megengedéssel és a vágyunk életünkbe való beengedésével megszületik mindaz, ami valóban fontos nekünk. Nem az a lényeg, hogy tétlenül kell ücsörögni… és csak “bevonzani”. Mindennek megvan a maga helye…A vágynak, a szándéknak, a döntésnek, a kitartó tevékenységnek, ÉS a beengedésnek, megengedésnek is. Mert be kell tudnod engedni mindazt, amire vágysz. Ki kell tudnod tágítani a jelenedet ahhoz, hogy beleférjen az, amire vágysz a fizikai valóságában is. Ez átrendezi a jelenedet…egészen addig, ameddig már “benned van a vágy megélésének lehetősége és annak megengedése”.

Nem tudom, hogy Te hogy vagy ezzel…de lehet, hogy segít az, amit most olvasol. Lehet, hogy lesz valaki, akinek ezt majd Te meséled el…

Mára megtanultam, hogy ideje van az akarásnak és ideje van az engedésnek

Valóban igaz a mondás és az ellentettje is: “(nem) akarásnak nyögés a vége”

Az akarásnak engedés a vége, s jó, ha ez úgy tud megtörténni nálad, hogy kimarad a nyögés rész a folyamatból.

Ez az egyik legfontosabb megtapasztalható tanítása a most vasárnapi Fájdalmak helyett az alternatív fejlődés útjai>>>  Transzformáció Másképp című tudattágító napunknak.

Ha szeretnél velünk lenni ezen a napon, még tudsz jelentkezni!

Alternatív mintákat hívunk életre az egyéni életekben és a kollektív tudatosság mezejében

A szavainkkal, a mítoszokkal, a tudat tágításával és a lélekkel való összekapcsolódásunkkal a szertartásban megszületik az új mintázat a valóságban is. …mert lehet szenvedés, nyögés nélkül változni, kitágulva és befogadva önmagunk teljes valóságának egyre nagyobb szeletét.

Ez az Új Föld alternatívája a fejlődésre… tudattágulásban és tudatváltozásban vagyunk…A szenvedés melletti alternatív lehetőségek nyílnak meg, ha igent mondunk önmagunkra és összekapcsolt tudatban létezünk Minden Létezővel és az Univerzum Teljességével, a Forrással.

Ennek hogyanjáról beszélek vasárnap az előadásban és ezen választás megélését lesz lehetőséged gyakorolni a délutáni szertartásban. Inanna módszerét próbálhatod ki a saját életedből hozott példán, probléma oldáson keresztül.

TRANSZFORMÁCIÓ MÁSKÉPP…TUDATTÁGÍTÓ NAP november 20-án:
Fájdalmak helyett az alternatív fejlődés útjai>>>

Gyere, ha váltani szeretnél és úgy döntöttél abbahagyod a szenvedést.

Szeretettel és aranyfénnyel:
Pozsgai Nikoletta
kineziológus, életvezetési tanácsadó
noionmegvalositas.hu
www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!