A csend és a félelmeink; a teljesség és a majom elme kapcsolata

A csend és a félelmeink; a teljesség és a majom elme kapcsolata

Te, hogy vagy a csenddel?

Sajnos túl sokan félnek a csendtől…attól a pillanattól, amikor nem szól sem a TV, rádió, a telefon is néma…és a környezet is teljességgel hang-sötétségbe borult. Tapasztalatom szerint ennek legfőbb oka, hogy ilyenkor nincs olyan inger, ami a félelmekkel, szorongásokkal küzdő elmét megkötné. Keleten az elmét folyton ugráló majomnak is hívják, nem véletlenül – a majom állandó mozgásra, szórakozásra-szórakoztatásra vágyik. De keleten azt is tudják, hogy a majom-elmén túljutva tárul fel az igazi valóság. Azt mondják,  ha tudsz huzamosabb ideig csendben lenni (külső inger nélkül), akkor elindulsz egy úton, melyen a belső ingerek is elcsendesednek.

A külső és a belső ingerek összjátéka az illúziók színháza

A majom-elmén túlra, a szétválasztottságon és a félelmekkel teli illúziókon túlra utazunk a január 18-i Korona Csakra estünkön. A szokásos előadás utáni meditációban ennek a kitágult, teljességet érzékelő önmagunknak adunk helyet. A meditációban kristálytálak és csend-meditáció kísérnek és segítenek bennünket, hogy el tudjuk fogadni és meg tudjuk engedni a csendet.

A csendben nem áll meg semmi…nem szűnik meg semmi, sokkal inkább kitágul minden

A korona csakra szintjén szellemünk összekapcsolódik a felsőbb szellemiséggel, a földöntúli dimenziókkal, és megkísérli feloldani az emberi létre jellemző duális, kétpólusú gondolkodást. Itt, a majom-elmén túl nyílik meg az „univerzális tudat” kapuja.

>>>Bővebben a csendről, a félelmeinkről, a “legyen meg a Te akaratod” kihívásáról és az ebben foganó létöröm csodás tanításáról a január 18-i korona-csakra előadáson>>>

A csend lehet az egyik titkos összetevő, ami megnyitja a tudatosságod a mindenség felé

Ahogy Mahátma Gandhi  mondja:

„A csendben a lélek megtalálja az utat a tisztább fénybe, és mindaz, ami megfoghatatlan és megtévesztő, kristálytisztasággal feltárul.”

A meditációk, beleértve a mozgásmeditációkat is (pl. chi-kung) először általában fókuszálják az elmét, majd az univerzális, isteni tudat szolgájává teszik azt. A befelé irányuló figyelem mélyen megnyugtat, oldja a stresszt és segít rálátnod jelen élethelyzeteidre. Mindezek miatt javasolják az életmódunkba való beillesztését, rendszeres gyakorlását!

Ezen a héten többfajta meditációs utat is kipróbálhatsz:

Kristály tiszta - a teljesség tudatossága

1. A korona csakra blokk-oldó estén az elme kiüresítésének technikáit ismerheted meg, melyek a csendet barátoddá és bölcs tanítómestereddé avatják:

Kristály-Tiszta Tudat Korona -csakra este: előadás és meditáció>>>
Várlak szeretettel erre a különleges estére, az illúziókon túlra, az egyetlen valóságba, a majom-elmén túl kinyíló gyógyító csend végtelenjébe!
Ha nem tudsz jönni, kérd az est hanganyagát!

***

 

Női Energia Fitnesz

2. Dinamikus meditáció: belső erő fejlesztő, öngyógyító mechanizmusokat beindító, a nőiségedben való kiteljesedésedet több szinten segítő chi-kung, jóga és tantra alapú mozgás meditáció:

Női Energia Fitnesz

  Női Erő Ébresztő gyakorlatsor módszer bemutató, ismeretterjesztő előadás január 18-án>>>

A Női Energia Fitnesz új tanfolyamának első alkalma nyitott mindenki számára. Ha nem tudod, hogy neked való-e ez a módszer, és/vagy szeretnéd átlátni milyen női minőségek adják az életerődet nőként, neked való ez az első alkalom!

Ezen alkalommal kedvezményes ár: 1500Ft

***

Bárhol is jársz, bármit is csinálsz, kívánom, hogy legyen csodás, legteljesebb önmagad csendjében fogant heted!
Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

www.kineziologiakezeles.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!