2013 – az Újjáépítés Éve

2013 – az Újjáépítés Éve

Ma vége az ó évnek és éjjel átlépünk a naptári év szerint is az Új Korszakba, az emberiség Új Valóságának korába. 2013-at hívják a döntés, a választás, a varázslat, a Hold évének…s mindezekkel egyet értek, mégis egy mindezek szintézisére épülő, magasabb összerendezettségre alapuló aspektust hangsúlyozok számodra:
2013- az Újjáépítés éve
S bár igaz, hogy számmisztikailag 6-os évünk lesz (a számjegyeket összeadva), ami a DÖNTÉS minőségét hordozza, nem érzem azt, hogy döntenünk kellene megtanulnunk. hiszen ezt már megtettük 2012-ben, azzal, hogy a fényt választottuk az egyéni és össz-emberiség szinten. A kollektív döntésünk értelmében a Föld új korszakába léptünk – mindannyian. Éppen ezért választanunk sem kell már – ezen is túl vagyunk. Méghozzá a szív útját választottuk, átmentünk a szív-kapuján – mely egyébként felsőbb szinten értelmezve ugyanúgy a 6-os szám minőségéhez tartozik. (S a Hold évét is megvilágítom egy következő írásomban, mert nekünk nőknek ez nagyon fontos tanításokat hoz majd!)
A 13-as szám varázslat értelmezése pedig annyiban lehet igaz, hogy mi magunk válunk “varázslókká”, akik megtanulunk a gyakorlatban is érni a varázserőnkkel-teremtő erőnkkel a már meghozott választásaink alapján.
Ilyen úton kollektív szinten a döntés-választás-varázserőre ébredés szakaszain túl vagyunk és egész egyszerűen a várakozás-tervezgetés folyamatából tovább kell lépjünk a tudatos cselekvés szintjére és személyesen kinek-kinek a saját erejére ébredve, azt működtetve a Valódi Én valósága szerint kell újjáépítenünk az életünket.
13- átjáró a dimenziók között

A 13-as szám valóban mágikus természetű, mert ezt a jelentéstartalmat kapcsolta hozzá az emberiség. De voltaképpen a 13 minősége egy ÁTJÁRÓ, melyen mi döntjük el, hogy lefelé vagy felfelé megyünk. Az átjáró pedig minden pillanatban bennünk nyílik. Ilyen módon igaz a döntés és a választás fontossága ebben az évben, de nem önmagában, hanem azért a célért, hogy minden pillanatban az 5. vagy magasabb dimenziókat választasd és élhesd az életedben!
Olyan ez mint a társasjátékokban a létra:), mellyel előre tudsz ugrani vagy éppenséggel visszadob x mezővel a játékban, hogy újragondolhasd-és kezdhesd az adott szakaszt.
Valójában tehát a 13-as számmal felfelé és lefelé is mehetünk. A választást a 3. dimenzió anyagiba sűrűsödött valósága, a 4. dimenzió illúziói (pl. félelem, kétség) vagy az 5. dimenzió (tudatosság), a 6. dimenzió (szeretet), 7. dimenzió (egység) megélését választod.
A 2012.12.21-es Fény Ünnepen azt mondtam, hogy azzal a nappal mi magunk váltunk kapuvá, nem kell többé külső kapukat keresnünk vagy nyitnunk. A fény árad a Földre és nincs más dolgunk mit beleállni és árasztani a fényt az életünkbe és átfényesíteni az egyes életterületeinket.
Ilyen értelemben a 13 a Transzformáció-t jelzi, az átalakulás lehetőségére mutat rá. S a Tarot rendszerében a Halál kártyája tartozik hozzá, de ezt nem szükségszerűen jelent fizikai halált, de jelent elmúlást-elengedést. Ez nem kell szenvedés teli legyen, mint ahogy könnyedén leveszed a nap végén a ruháidat. Sokkal inkább jelent pillanatbéli felismeréseket, melyek szerint már tudatosan reagálsz másképp (5. dimenzió = tudatos cselekvőerő alkalmazása = teremtő erő) s választod a szíved iránymutatását (6. dimenzió = Egy Szív, végtelen szeretet), s formálod át önmagad, életed minden területét legtisztább ÖnValód szerinti Új Valóságot Teremtve. Tehát Te vagy az, aki a dimenziók között választasz, cselekszel és tapasztalsz.
Belső, csalhatatlan iránytű
2013-ban kiemelten fontos lesz, hogy minden pillanatban használd a belső és csalhatatlan iránytűdet, azonosítva, újra és újra bepontosítva az életed haladásának irányát!
Így 2013 az Új Valóságod megteremtését szolgálja minden szinten, melyben a Te személyes felelősségvállalásod és tetterőd adja meg majd a haladásod és megéléseid minőségét.
Félelem és aggodalom helyett már most azt javaslom, hogy tekintsd át a múltadat, készíts számvetést és a tapasztalataiból okulva tervezd meg merre szeretnél tovább menni a következő évben. Amire a figyelmünket irányítjuk az valósul meg az életünk minden napjában – és ez 2013-ban  felerősödik majd.
A 13-as szülöttje vagyok
Mindezeket sok szinten és formában jártam körül a 13-as szám szülöttjeként. Beleértve a halálokat, újjászületéseket, a transzformáció lehetséges útjait, a dimenziókapukat és a “varázserőt”. Megértettem a 13-as legmagasabb szintű alkímiai értelmezését, mely szerint a a legtisztább Valóságig fényesítjük-nemesítjük magunkat a fejlődési folyamatainkban egyéni és kollektív szinteken. 
Éppen ezért vagyok tisztában ezen év óriási jelentőségével – a Te számodra, és az emberiség számára.

Minden hónap 13-án találkozunk és Újjáépítünk – Új Valóságot teremtünk az egyéni is kollektív szinteken!

Ezért ezeken a napokon, azok erejét és tanításait használva egy éves programsorozatot indítok, minden hónap 13-án találkozunk majd, s a hónap energiáiban egy adott életterületet építünk újjá az együtt erejében, de a saját Legigazabb Önvalód megvalósítását szolgálva.

Ilyen értelemben Önmegvalósítás előadásokat tartok majd, de sokkal magasabb szinteken ahogy eddig valaha tettem.

Nagy dolgokra készülök s készülsz Te is! De ezekről majd az új évben:)…Első alkalommal ekkor:

BELSŐ IRÁNYTŰ 

2013. 01.13. – az első transzformációs napon, 18:30-21:00

Láss Tisztán, hogy tudd merre indulj!

Az előadásból megtudhatod:

  • Miért vannak olyan időszakaid, amikor nem látsz tisztán?
  • Miért lehetsz összezavarodva  és veszítheted el az útirányt?
  • Hogyan lehet belső iránytűd mindig?
  • Hogyan hallhatod meg szavát?
  • Mit jelent valójában az intuíció, az inspiráció?
  • Mi segít bennünket kívül és belül Valódi Önmagunkká válás folyamatában?
  • 2013 energiái, segítő erői, hogy valóban újjáépíthesd életedet

Meditáció és gyakorlás során:

összpontosító és testet-lelket-szellemet összerendező gyakorlatokat sajátíthatsz el

A program helyszíne:  Bp. Erzsébet krt. 58. I.em.1.  Korlátozott létszám!  Bejelentkezés szükséges!

Részvételi díj:  3500Ft.

Ha nem tudsz jönni, a hangfelvétel most is kapható lesz a program után, 2500Ft-os áron!

Jelentkezéshez küld a “IRÁNYTŰ” szót a noionmegvalositas KUKAC gmail.com címre!

***

Addig is…
Év végi számvetés – hogy könnyedén kezdhesd az új évet
A múlt terheit, megvalósulatlan céljait és vele a kiábrándultságot, frusztrációt, és a szorongásokat, kényszerpályákat ideje felismerni és levetni! Erre alkalmas a mai nap, mint az Óév utolsó napja.

Érdemes ismét egyfajta számvetést készítened, s ezzel áttekinteni, hogy milyen életterületeiden vannak tennivalóid, ahhoz, hogy valóban a vágyott életedet élhesd. Ne várd idén se, hogy kívülről varázsütésszerűen átváltozik az életed, de számíts arra, hogy ha egy lépést teszel ÖnMagod irányába az univerzum hozzáteszi az ő segéderejét és máris 10 lépéssel leszel előrébb.
De az első lépés mindig a Tiéd! Ez a szabad akarat törvénye.

Ehhez segítségképpen használhatod ezt a korábban készült hangfelvételemet és az ÉletElemző önismereti kérdőívet:

Ajándék felvétel Neked: Készíts számvetést, mielőtt továbblépnél!>>>

Köszönöm, hogy ebben az évben velem voltál, megtiszteltél figyelmeddel és remélem segíteni tudtam az életed jobbá tételét!

Boldog új esztendőt kívánok Neked és egy olyan új évet, melyben szíved álmai sorra valósulnak meg!

Jövőre is Veled vagyok.


 Szeretettel és fénnyel:
Pozsgai Nikoletta

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!