Október 8: Sárkányos Aranyasszonyok

Október 8: Sárkányos Aranyasszonyok

2022.10.08.

19:00-21:00

Fókuszban: A Magyar Női Őserő

Idén a Glastonbury Istennő Konferenciára a Sárkányok történetéből és mitológiájából kértek fel egy kutatásösszegző előadásra, ami július 29-én meg is tartottam angol nyelven. Akkor ígértem nektek, hogy ezt a kutató munka összegzést magyar nyelven is közre fogom adni. A Sárkányok háttértöréneti összefogalására szeptember 29-n került sor, kifejezetten Mihály Arkangyal napja miatt. Az előadás alább megrendelhető és utólag megnézhető. A legizgalmasabb nőiséggel összefüggő tanításokkal szeretném folytatni:

 • a sárkányok és az Istennő kapcsolatáról
 • egyetemes nőiségtörténeti és kifejezetten magyar vonatkozásokra kitérve
 • Sárkányos Aranyasszonyaink tanítása, védelmező , irányító, fejedelemasszony erejükkel kapcsolódunk a blokkoldás után a felépítő meditációban.

Ez a mi erőnk. Ott van az ereinkben. A magyar nők, asszonyok ereje! Kapcsolódj a benned lévő, elrejtett, feledésbe merült, eltagadott, megtagadott női őserővel. A Bölcs vezető asszonyaink erejével.

A folytatáshoz is neves és méltó napot választottam, méghozzá október 8-dikát a Magyarok Nagyasszonyának ünnepnapját.

AZ ELŐADÁS TARTALMÁBÓL:

 • Az eredendő női erő
 • A kundalini és a sárkányerő, mi a kapcsolat?

 • Sárkányok és az Istennő

 • Sárkány harcosnők
 • taoista és kínai asztrológiai sárkány tanítások

 • Az Istennő és Sárkány Papnői

 • Félem helyett mit jelent az erő uralása, avagy sárkánylovaglás sárkányöldöklés helyett

A BLOKKOLDÓ FOLYAMAT FÓKUSZÁBAN:

 • blokkoldó gyakorlat a női erő hiányára

 • az erőnkkel való visszaélés blokkjainak oldása, sebeink gyógyítására

 • erőtlenség kontra erőszak mintázatának oldása

FELÉPÍTŐ MEDITÁCIÓ:

 • felépítő, saját lélekazonos erőbe állító meditáció a Sárkányos Aranyasszonyokkal

A Sárkányok és Angyalok program részvevői írták:

“Olyan előadást kaptunk ismét, amiért már önmagában is megérte részt vennem. A blokkoldás nekem nagyon hatékony volt, a fájó lábammal dolgoztam és a végére elmúlt a fájdalmam! Abszolút biztonságban éreztem magam és meg tudtam engedni magamnak, hogy rátekintsek arra mi történt velem. Az oldást ott helyben is éreztem, de azóta sem fája a lábam. Nekem ez most nagyon sokat jelent! A felépítő meditációt azóta is használom, szerintem fogom is még.”

“Hálás vagyok, hogy vagy nekünk és összeraktad ezt a hatalmas kutatási anyagot. Úgy, hogy bár rengeteg információ volt az előadásban mégis követhető volt számomra. A blokkoldás hatékony, a felépítő meditáció zseniális! Én szeretem, hogy ezt a hármas egységet tartod a programjaidon. Nekem ez így kerek. Nem vagyok otthagyva a felnyílt dolgaimmal. A megosztó körben én nem tudtam még elmondani, amit megéltem. De örülök, hogy utána is meg lehet veled osztani… (…) Megyek a sárkányos asszonyokra is! Ki nem hagynám!”

“Nekem nagyon sokat adtál. El sem tudod képzelni mennyit! Annyi apró részlet került a helyére a sárkányok kapcsán. Nem is gondoltam volna, hogy milyen erőt képviselnek. A galaktikus történetükről nem tudtam. Köszönöm az olvasmányajánlót is! “

A Sárkányos Aranyasszonyok Ősereje program információk:

Helyszín: ONLINE, zoom-on keresztül

Mikor? 2022.10.08. 19:00-21:30

Részvételi díj: 20 000Ft

FIGYELEM: erős, intenzív programra számíts. Már az előadás is komoly kutatásösszegzés. Ha jártál már nálam tudod, ha még nem így készülj. A program alatt egy rövid szünet lesz, egyébként erős belső blokkoldó folyamatban, majd felépítésben leszünk.

Pszichés megbetegedés és/vagy gyógyszeres kezelés, tudatmódosító szerek fogyasztása a részvételt illetően kizáró körülmény.

Gyere, menjünk el az erődért! Ideje emlékezni, ideje tudatosulni, ideje beleállni eredendő női erődbe!

Jelentkezés gombra kattintva tudsz jelentkezni, a programra befizetni. A számlád elektronikusan érkezik a megadott mail címedre. A programhoz a zoom linket is így kapod. 

Várlak szerettel:

Pozsgai Nikoletta

tréner, terapeuta, tanító, nőiségtörténet kutató

alternatív segítők képzője, mentora

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!