Milyen ajándékokat nyújt számodra a N.Ö.K. oldala?

Milyen ajándékokat nyújt számodra a N.Ö.K. oldala?

A Női Önmegvalósítás Kincsestár közel 4 évének Krónikája

Az elhivatottság a nők szolgálatában arra hívott, hogy 2008. augusztusára elkészüljön a Női Önmegvalósítás Kincsestárának első honlapja. Akkortájt blog bejegyzések írásával kezdtem, a szokásos és azóta is meglévő inspiratív alapon. Azaz akkor és arról írtam, amiről kedvem volt, amihez indíttatást éreztem belülről. Ilyen értelemben „öröm-blog” a számomra azóta is. Ekkor kezdtem nem csak a blogolással ismerkedni, hanem a honlap szerkesztéssel, dizájnnal és az internetes jelenléttel komolyabban foglalkozni. Nem volt könnyű beletanulás, de mára a netes munka automatizmussá vált, minden tekintetben megérte a befektetett időt, pénzt és energiát.

Az első Női Önmegvalósítás Konferenciát 2008 októberében egy tízmilliószoros napon tartottam. Akkor ez még nem volt divat. Örülök, hogy azóta ez ismert fogalommá vált, teremtő erejének tudása és megszentelése szokássá vált.

A Női Önmegvalósítás Kincsestárának azóta új arculata és kísérő színe lett, a korábban rá jellemző zöld és narancs színeket felváltotta a rózsa-magenta. Azóta a kezdetekben még csak a tervekben szereplő tudástárrá válás megvalósult, hiszen az oldal és a hozzá kapcsolódó online tanfolyami zárt felületek tartalmukban folyamatosan bővültek és gazdagodtak. Mára már szó szerint ömlenek belőle a kincsek🙂

A női önmegvalósítás művészete, a kiteljesedésünk felé vezető út és ennek segítése örök elhivatottságom azóta is, mely jócskán hozott belső fejlődni valót emberileg, nőiségileg, párkapcsolatilag és persze technikailag (pl. internetes jelenlét)….és ez nagyon jól van így. Örülök, hogy mertem hinni az álmomban és mertem elhinni magamról, hogy képes vagyok / képessé válok egy ilyen komplex, szerteágazó téma átfogására, gondozására, segítésére.

A 4 év termése és persze az életem munkássága előtte és közben:

…a legnagyobb jelenlegi kihívás:

technikailag megoldani azt, hogy ez a rengeteg kincs könnyen átlátható és elérhető legyen „bányászkodás” nélkül:)

… amikre külön büszke vagyok:

 1. SzerelembeHívó meditációs CD, melyet férjemmel közösen készítettünk el
 2. Különleges, egyedi programok: Öröm-Est, Harmónia-Est, Aranyasszony körök, Szakrális Nő, Női Teremtő Erő, Női Teljesség Virága, Női Energia Fitnesz, Női Őserő, Barlangos és Vizes meditációs programok
 3. Személyiség Integrációs Tréning és Terápia módszerének 2006-os kidolgozása és tesztelése után, stabil személyiségfejlesztő rendszerré nőtte ki magát
 4. Szintén saját fejlesztésű Szinkron Terápia módszere, mely ötvözi magában a legmodernebb epigenetikai kutatásokat, test-mező és információs mező-tér terápiákat és szív-tér terápiákat.

… ami a legmegdöbbentőbb volt:

Egy transzvesztita férfi olvasóm önvallomása, aki a „nőiességét” képzi az oldal segítségével

…a legfelemelőbb:

A köszönetnyilvánítások és személyes történet megosztások kliensektől, tanfolyamokat végzettektől

…a legnagyobb sikerélményt adja:

3 év alatt azzá vált az oldal, amivé a létrehozásakor akartam: valódi kincsestárrá, önfejlesztő tudástárrá és lélekerősítővé a nőiségükben kiteljesedni vágyók számára. Egy olyan oldalt álmodtam, ami teljességgel a Nőt ünnepli, aminek minden egyes sora erőt ad, büszkévé tesz arra, hogy NŐ vagy minden sejtedben, minden rezdülésedben.

A Női Önmegvalósítás Kincsestára hozzásegít ahhoz, hogy:

 1. tudd születetten csodálatos vagy, egyedi, különleges és megismételhetetlen,
 2. nőiségedben erő lakozik, mely az emberiség egyik legnagyobb kincse és egyben a Föld további fejlődésének, a világ harmóniájának záloga,
 3. tudd kortól, magasságtól, súlytól, foglalkozástól, családi állapottól és minden más skatulyától függetlenül igazi nő vagy.
 4. tudd, hogy bárhová is születtél, tépett bár ezer viharos szél, szereztél sebeket százával, az évek során megtépázódott önmagadba vetett hited és másoknál kerestél menedéket, vagy éppenséggel megerősödött benned, hogy csak magadra számíthatsz… akkor is: Erő lakozik benned és megannyi kincs!
 5. tudj a nőiségedben rejlő értékekről és ünnepeld létezésedet, nőiséged csodáit és a belőlük fakadó lehetőségeket.
 6. tudj a nőiséghez kapcsolódó legfontosabb misztériumokról (pl. életadás vagy a vérmisztériumok) és arról, hogy mindezek egy-egy kaput nyitnak a létezés titkainak megismeréséhez, megszentelt nőiséged megéléséhez.

A három év során kialakult „női önmegvalósítás elmélet” adja a tevékenységem alapját és egyre inkább átlátható módon a Női Önmegvalósítás Kincsestár honlapjának struktúráját is.

A honlapon található információk és az elérhető önképző-önfejlesztő-öngyógyító anyagok alapja a nőként való kiteljesedés, azaz a női önmegvalósítás alapkérdései köré rendeződnek, mely egyben megadja az önfejlesztésünk ajánlott sorrendjét is:

1. Ki vagyok emberként és nőként? Önismeret és reális önértékelés kialakítása, a honnan jövök és hová tartok, milyen gyökerekből táplálkozok, milyen béklyókat és ajándékokat örököltem, kaptam az eddigi utamon. Milyen nő vagyok, azaz hogyan éltem és élem meg jelenleg a nőiségemet?

Ezekben a kérdésekben célzottan segítenek:

 1. Pozitív Énkép Fejlesztő tanfolyam
 2. Női Önmegvalósítás Tanfolyam önismereti részei
 3. Karrier és Valódi Hivatás erősség és önérték felmérő részei

2. Milyen Nővé akarok válni? Az eddigiek feltárása és elfogadása után hová szeretnék eljutni a nőiségemben és az életemben, ehhez milyen külső és belső erőforrásaim vannak, milyen módszereket, eszközöket használhatok.

Ezen a területen adnak hatékony önfejlesztési lehetőséget:

 1. Pozitív Énkép Fejlesztő Tanfolyam
 2. Női Célkitűzés-Célmegvalósítás Tanfolyam
 3. Női Önmegvalósítás Tanfolyam
 4. Női Teremtő Erő tanfolyam

3. Hogyan válhatok azzá a nővé, akivé válni szeretnék? Hogyan élhetem azt az életet, amit megálmodtam magamnak nőként és emberként egyaránt? Ezen kérdésekre épülve találod a legtöbb gyakorlati segítséget, megvalósítást segítő tanfolyamot, önképzési lehetőséget:

 1. Pozitív Énképfejlesztő Tanfolyam
 2. Célkitűzés-megvalósítás Tanfolyam
 3. Női Életstratégia alkotás
 4. ÉletEgyensúly program
 5. Női Önmenedzsment Tanfolyam
 6. Női Karrier / Valódi Hivatás Tudatos Pénzkezelés Tanfolyam
 7. Női Teremtő Erő Tanfolyam
 8. Harmonikus Kapcsolatok Tanfolyam
 9. Szerelem Művészete, a szerelem energiái
 10. AranyAsszony képzés
 11. Új Nő képzés (Női Újjászületés korábban)
 12. Női Energia Fitnesz
 13. Személyiség Integrációs Tréning
 14. Kineziológia
 15. Stresszkezelés és Női egészségmegőrzés, egyensúly

 

Élj nőiségedben rejlő erővel és ajándékokkal, élj a Női Önmegvalósítás Kincsestárának mára óriási tudásbázisával, személyiség -és nőiségfejlesztő lehetőségeivel!

Ha még nem ismered kezd az ingyenes lehetőségekkel:

Ingyenes Női-Erőforrás Fejlesztő Információs Program>>>

Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.huSzólj hozzá!