Üzleti Asztrológia

Üzleti Asztrológia

Egyéni Üzletviteli Tanácsadás / Konzultáció / Business Coaching az Asztrológia megoldókulcsaival

Fókuszban: kifejezetten az üzleti célok mentén és problémák megoldásait járjuk körül a személyiség, az élet-és sorsút türkében. A személyiségünk meghatározza az üzletünk sikerességét. Biztosan ismered a mondást: állj félre a saját utadból’ és talán azt is, hogy a sikerünk legfőbb gátja saját magunk vagyunk. Önmagad legfőbb gátja helyett légy önmagad legfőbb segítője, szövetségese! Garantált a siker!

Az üzletvitel, a vállalkozás kérdései, konfliktusok iparágon, akár cégen belül, cégek között, az üzleti partnerkapcsolatok sikeressége, a megállapodások végső kimenetele gondos előkészítést igényel rengeteg üzleti és ilyen módon racionális szempontból. Legyen ez szervezetfejlesztési kérdés vagy akár személyi kérdés, a vállalkozó, vagy más kontextusban a vezető beosztásban lévők döntéseit a nagyobb kép megismerése, az együttható tényezők és várható nehézségek előrejelzése komoly segítséget ad.

MI MINDENRE SEGÍT RÁLÁTNI AZ ÜZLETI ASZTROLÓGIA ELEMZÉS?

Az egyéni erősségek, gyengeségek,kihívások, “beépített” buktatók, a fejlődés lehetséges és segített/támadott irányai, a személyiségre jellemzó önszabotázs és siker blokkok, a sorszerűen érkező megoldanivalók megismerése az üzlet szempontjából kiemelkedően fontos. Konkrétan sikerességben és pénzben mérhető vesztesége vagy eredménye van.

Az elemzés során áttekintést kapsz Testi/Fizikai, Lelki/Érzelmi, Szellemi/Spirituális erőforrásaidra, melyek ismeretében ráláthatsz hozott gyengeségeidre, meríthetsz erősségeidből, s megértheted személyiséged alapvető mozgatórugóit.

Mindezt az üzleted és a hozott kérdésed-problémád összefüggésében tekintjük át!

A fogantatásod és születésed pillanata és körülményei megadják az alapvető ÉletMintáid, kihívásaid és várható sorsutad a maga feladataival; megmutatja erősségeid és gyengeségeid, sőt rámutat önmegvalósításod útjára is. Megismerni ezeket a földi, lelki és szellemi síkokon egymásra helyezni – mint az önmegértés rétegeit – egyszerre kincs, óriási lehetőség és egyben iránytű az életedhez és AZ ÜZLETI SIKEREIDHEZ!

Az elemzés tanácsadás formájában átadja a kulcsokat önmagadhoz és üzleti sikereidhez. Kérhető hozzá Business coaching folyamat kísérés, vállalkozásfejlesztési tanácsadás is.

Az elemzés elkészítéséhez üzletre vonatkoztatott asztrológia-és asztrozófia, számmisztika és személyiségelemző módszereket együttesen alkalmazok. Az üzleti összefüggések már önmagukban is különlegessé teszik ezt az elemzés típust, még hatékonyabbá a közös személyiségfejlesztő munka kapcsán válhatnak.

MILYEN TIPIKUS ÜZLETI – VÁLLALKOZÁSI KÉRDÉSEKRE KAPHATSZ VÁLASZT?

A PersonaScope Kombinált Személyiség-és Üzleti Elemzés alapján többek között megtudhatod:

 • Milyen személyiségtípus vagy? (Erőforrások, Személyiség, Női és Férfi személyiségtípusokat külön-külön mind megismered)
 • Milyen erősségeid és milyen gyengeségeid vannak?
 • Melyik elem és energiatípus a legfontosabb erőforrásaid?
 • Melyek a legfontosabb megoldandó feladataid, életkihívásaid?
 • Milyen irányba tart az életed?
 • Mire születtél?
 • Mikor tudod saját ritmusod, saját önvalód szerint jól élni az életed?
 • Mikor vagy hajlamos sodródni, mások elvárásai szerint diktált éltet élni, s közben facsarodni?
 • Melyik és milyen a TE önmegvalósítás utad?
 • A személyiséged és az üzleti sikered közötti összefüggéseket, buktatókat, kihívásokat és megoldó kulcsokat
PersonaScope személyiségelemzés

Az elemzés eszközeiben felhasználom az asztrológia, asztrozófia, numerológia és a CoreConnection (kapcsolódás a Magi Eszenciával) módszereit is.

EZZEL EGYÜTT van lehetőség arra, hogy CSAK asztrológiai módszereket használjak és azok alapján tartsuk a konzultációt, tisztán üzleti asztrológia elemzés és konzultáció formájában.

Saját PersonaScope ábrám elkészítése olyan felismeréseket hozott, ami összerendezte bennem életem alapjait. Hűha élmény volt. Jobban mondva szellemi extázis élmény. Megértést hozott a miértekben és felismerést a rám váró feladatokban. Mindeközben rálátást arra, hogyan függenek össze az asztrozófia, az asztrológia, a numerológia és a földi életünk terei, hétköznapi kihívásai. Minden megfoghatóvá vált és értelmezhetővé a gyakorlati kérdéseim terében.

A PersonaScope ábrából leolvasható a küldetésed, az életcélod és az az út is ahogyan eljuthatsz oda. Rámutat azokra a gyengeségekre, amelyek kihívások elé fognak állítani; akadályokat fognak képezni, hogy eljuthass az életcélodba s megvalósulhasson a küldetésed.

Ismerd meg mit hoztál, hogy felismerd min kell dolgozz, növelj, elengedj ahhoz, hogy kiteljesedhess!
Ha tudod mit hoztál, mi van benned – mind erősségeid mind gyengeségeid terében, s tudatosítod, hogy mit hoztál meggyógyítani, átfordítani, akkor hatékonyabbá válik az önismereti munkád és gyorsabban elérhető a pozitív változás. Mi több fenntartható és tovább nyíló virággá válik nőiséged is.

Miért PersonaScope?

Sokaknak elemeztem már születési képletüket megannyi módon, s mindegyik rendszer hozzáadott valami pluszt a teljesebb megértéshez. A nagy, átfogó képet a PersonaScope-pal tudtam megérteni és átadni is leginkább. Az alapját én úgy hívom Földi Asztrológia – olyasmi, ami a régi korok bölcs embereinek alapvetés volt a természet megfigyelése végett. Föld éves változási rendje fejti ki a legerőteljesebb hatást ránk. S csak ezek után az állatövi jegyek s csillagképek.
 
A legizgalmasabb és talán a legfontosabb kérdés, ami mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetnénk boldogabbak, sikeresebbek, hogyan teljesíthetjük ki önmagunkat.

Mit is jelent számodra az üzleted sikere?
S erre  bár nincs általános recept, viszont VAN SZEMÉLYES RECEPT. Ami sejtszinten kódolt benned. Azaz rendelkezel egy belső tervrajzzal és térképpel,ahhoz, hogy saját utadon , saját módodon válj sikeressé. Ideje megismerned, hogy értelmezni tudd, s benne jól tájékozódva valóban abba az irányba menj, amerre a személyes boldogságod kinyílik számodra.
Már az alapozó elemzés is megmutatja azokat az összefüggéseket, amelyek a fizikai, itt és most életedre adnak jól használható, praktikus irányelveket, sorshelyzeteidre megoldást egyszerre fizikai, lelki/érzelmi, mentális/spirituális síkokon.
Látni a NAGY KÉPET számomra feltöltő, s egyben mély megnyugvást hoz. Érteni, hogy az egyes kapcsolati megélések, élethelyzetek miért történtek, mit hoztak, mire mutattak rá kifejezetten hasznos, mert átláthatod, hogy merre tart az életed…ha hagyod.

Konzultáció előtt:

Mivel a számodra fontos kérdések mentén haladunk, érdmes átgondolnod, megfogalmaznod a fő kérdéseidet. Minden bizonnyal születnek még közben benned további kérdéseik is, ez természetes folyamat.

Sodródás, kiszolgáltatottság helyett vedd a kezedbe életed irányítását!

Rálátni arra, hogy mikor és miért válunk sodródóvá, hogyan válunk kiszolgáltatottá, mi stresszel bennünket igen hasznos önismereti tudás. Hiszen így eldönthetjük, hogy hagyjuk-e, hogy mások irányítsanak, engedjük-e, hogy mások elvárásai szerint éljük életünket. Mindezt tehetjük a stressz elkerülése miatt, a békéért, a biztonságért, s akár a szeretetért. Így van ez az üzleti életben, a karrierépítésben és a vállalkozásfejlesztésben is.

Sorskönyv, életút, önmegvalósítás

Ismerd fel mi fontos, ahhoz, hogy jól érezhesd magad a bőrödben, s mi az, ami kimozdít, stresszel, s kihívás elé állít!

Ha tudod mit hoztál, mi van benned – mind erősségeid mind gyengeségeid terében, s tudatosítod, hogy mit hoztál meggyógyítani, átfordítani, akkor hatékonyabbá válik az önismereti munkád és gyorsabban elérhető a pozitív változás. Mi több fenntartható és tovább nyíló virággá válik nőiséged is.
PersonaScope = “persona” – személyiség, “scope” szemlélet = az egyéniséged, önnön MAGod a középpontban, amit nem megváltoztatni, hanem ÉLNI kell!


HOGYAN KÉRHETED?

AZ ALAPELEMZÉS CSOMAG MELLÉ KÉRD AZ ÜZLETI SIKERESSÉG ELEMZÉST!


ALAPELEMZÉS:

 1. Személyiségelemzés (személyiségtípus, belvilággal és külvilággal való kapcsolat, önbizalom, önérvényesítés, kommunikációs képességek, erősségek, gyengeségek, táplálók és visszahúzók, blokkok)
 2. Alapvető úletút és sorselemzés (életcél, életfeladat dinamikák, küldetés)
  • VAGY:
 3. Üzleti Sikeresség elemzés (személyiség és az üzleti életben elérhetős sikered kapcsolata, útja)

Az általad választott fókuszok mentén végigmegyünk, az átadott információkból személyes életstratégia készül, mely alapján úgy éleheted az életed, hogy az saját prioritásaid alapján alakítva, személyre szabott életvezetéssel hozzásegít az életcélod és küldetésed megvalósításához.
Kiegészítő elemzések:

 1. Sikerblokkok, önszabotázs reakciók
 2. Üzleti Partnerkapcsolati blokkok, megoldási utak, összehasonlító párkapcsolati elemzés (szinasztria)
 3. Adott üzlet előmenetel blokkjai, megoldási/feloldási útjai, sikerességének útja
 4. Szolár évi (jelen életévben aktuális változókkal) elemzés adott évre nézve az üzletedre nézve

Magasabb szintű átfogó elemzés:
Magasabb szintű életútelemzés – tanácsadás az alapszintű elemzés után kérhető, azok feldolgozása után javasolt. Ekkor már a csillagtérképedet is elkezdjük feltárni.


 Mennyibe kerül egy elemzés 60 perces első Alapelemzésre épülő konzultációval?


40 000Ft / alapelemzés

További alkalom, kifejezetten az üzleti -vállalkozási, karrier kérdésekre fókuszálva:

25 000Ft ÜZLETI SIKERESSÉG ELEMZÉS ELKÉSZÍTÉSE ELŐRE MEGADOTT FÓKUSZPONTOK, KÉRDÉSEK ALAPJÁN

Az alapelemzés és az üzleti elemzés kérhető egyszerre, időben megoldható ha egymás után vannak. Ugyanakkor érdemes inkább két alkalmat választani, időt hagyni a két konzultáció között

BÓNUSZ:

MINDEN KONZULTÁCIÓ DÍJA TARTALMAZZA AZ ADOTT KONZULTÁCIÓ HANGFELVÉTELÉT IS!


HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI?


A konzultációk helyszíne:

Személyesen időpontegyeztetés után:

Budakeszi, Életház

Vagy

Online (skype, messenger, zoom, vagy meet rendszer használatával)

A jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot, figyelve arra, hogy jól írj be és adj meg minden adatot! 

Vezetékneved:*
Keresztneved:*
E-mail cím:*
Számlázáshoz címed (céges vagy magánszemély esetén postacím):*
Telefonszám (adminisztratív kérdésben használom csak):
Teljes név, akinek az elemzést kéred (ahogy hivatalosan használod/használja):*
Születési hely (ha külföldi, a helyi nyelven is add meg a helységnevet):*
Születési év:*
Születési hónap:*
Születési nap:*
Születési nap óra/perce:*
Egyéb szerinted fontos információ, kérdésed felém:
Várlak Szeretettel egy minden eddiginél mélyebb és átfogóbb megismerési folyamatba, melynek fókuszában Te magad állsz, céljában pedig saját önazonos életed megteremtése!

Pozsgai Nikoletta
Life&Business Coach, Coach képző

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
személyiség integrációs tréner
női önmegvalósítás specialista

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!