Női Önfejlesztés

Női Önfejlesztés

Hogyan tudsz a legjobban fejlődni?

OLVASS EL EGY SZAKÉRTŐ KÖNYVET A MEGOLDÁSRÓL!

MÁR 7 NŐI KÖNYVBŐL VÁLASZTHATSZ!

Olvass el egy jó szakértő  könyvet, ami segít átlátni a problémádat, sőt segít megtalálni a kivezető utat, azonosítani a módszereket. A könyv ott marad veled, bármikor előveheted, fellapozhatod, újra és újra erőt meríthetsz belőle. Vagy éppenséggel emlékeztet arra, hogy mit is akartál. Pont ilyen könyveket írtam. Útitársakat. Segítőket. Kísérőket. Önfejlesztő könyveket. Ez a hivatalos műfajuk. A női életterületek és női életproblémák 7 területén találsz válaszokat könyveim segítségével.

TANULJ ONLINE A SAJÁT IDŐDBEN ÉS TEMPÓDBAN!

36 ONLINE TANFOLYAM VÁR RÁD!

Az egyik legnagyszerűbb dolog, hogy ma már online is tanulhatunk. Elég hozzá akár egy okostelefon és az internet. Sőt, ha letöltöd az anyagokat offline is tudsz velük dolgozni. Bárhonnan, bármikor elő tudod venni, amikor van rá időd. Vagy tervezett időben csak ezzal foglalkozol. A saját tempómban. Nem kell másokhoz igazodj. A legszabadabb érzés. Ezek mentén fejlesztettem mára 36 témában online tanfolyamot. Zárt, jelszavas oktatási felületen tanulhatsz zavartalanul. Írott anyagok, letölthető MP3 előadás és meditáció felvételek, videók és célzott gyakorlatok segítenek fejjlődésedben. 20 éves tréneri, coach, tanácsadó és terapeuta tapasztalatom alapján csak azt raktam bele, ami működik! Válogass kedvedre!

SZEMÉLYES TRÉNING, WORKSHOP, ELŐADÁS

VAN, AMIT CSAK ÍGY LEHET VAGY CSAK ÍGY ÉRDEMES!

Eljön az a pont, amikor személyesen szeretnél tanulni. Amikor a jelenlét, a szakértő válaszok, a segítség a legfontosabb következő lépés. ..és van, hogy egész egyszerűen az élmény miatt szeretnél jelen lenni személyesen. Van, amikor az adott tananyag, módszertan, téma miatt csak személyesen tartok egy-egy tanfolyamot, szakmai képzést. Folyamatosan tartok olyan tréningeket, workshopokat, előadásokat, ahol találkozhatunk. Nézd meg milyen programokat tartok mostanában személyesen!

KONZULTÁCIÓ, COACHING, BLOKKOLDÁS

AMIKOR KELL A SZAKÉRTŐ SZEMÉLYES SEGÍTSÉGE

Amikor összezavarodtál és nem tudod merre, hogyan tovább. Amikor tudod, hogy mit szeretnél, teszel is érte mégsem sikerül. ilyenkor az első lépés sokszor a coaching. Ahol felállítunk egy akciótervet akár az önfejlesztésedre. Van, amikor eljön az ideje mögé nézni a miérteknek, megtalálni a kiutat, a válaszokat, kitalálni a hogyanokat. Ilyenkor a személyes konzultáció, caoching, blokkoldásra érdemes időpontot kérned! Ez online és személyes találkozás formájában is lehetséges!

Ha nem tudod eldönteni mivel kezdj, mivel folytasd…

COACHING: a személyes igényeidhez tudjuk szabni a megoldásokat, lépésket, módszereket.

KONZULTÁCIÓ: konkrét kérdésben tanácsadást kérsz

PERSONASCOPE Személyiség-és Életútelemzés: átfogó elemzést szeretnél

BLOKKOLDÁS: konkrét probléma esetén annak blokkját szeretnéd feloldani.

Ha szeretnéd áttekinteni az általam alkalmazott módszereket itt találsz részletesebb leírást róluk

Vagy egyszerűen csak kérje egy coaching időpontot és kiderítjük együtt:

Keresztneved:*
E-mail címed:*
Vezetékneved:*
Telefonszámod időpont egyeztetéshez:*
Milyen időpontokban érsz rá (de.du, hétközben)?:*
Számlacímed (céges vagy magánszemély esetén postacímed – megadása kötelező a számla miatt!):*
Miben, melyik életterületen keresel segítséget?:*
Melyik konzultációs módszert/eszközt szeretnéd várhatóan? (coaching, kineziológia, tanácsadás, családállítás, PersonaScope):

Pozsgai Nikoletta

tréner, terapeuta, tanító, női önfejlesztő könyv író

A nőként való kiteljesedést kívánom Neked!

Az önmegvalósítás útját,  a női kiteljesedés lehetőségeit tárom fel, teszem szabaddá a mai modern nő számára. 2008-óta vezetem a Női Önmegvalósítás Kincsestárát – N.Ő.K. www.noionmegvalositas.hu szakértői oldalát, női problémáinkra női problémákra női megoldásokat kínálva.

36 online tanfolyamot fejlesztettem ki a női önismeret és női önfejlesztés legfontosabb területeire. Egyéni konzultációk, csoportos tréningek során segítem személyesen is a hozzám fordulókat. Ebben számos módszert használok, köztük a legfontosabbak: női coaching, női karrier tanácsadás, PersonaScope Személyiség -és Életútelemzés, kineziológia, életmód tanácsadás -és terápia, SzInT család -és rendszerállítás, Szinkron tanítások.
Szakértő cikkekkel, tanulmányokkal, és már 7 megjelent női önfejlesztő sikerkönnyvel járulok hozzá nőként való kiteljesedésedhez.

Országos szinten gyakran vagyok nagyobb rendezvények meghívott előadója, segítem a magyar női körök mozgalmat, szervezem a női köröket és képzem a nőket segítőket, köztük a női kör vezetőket. A magyar hagyományok, értékek összegyűjtését, ápolását az AranyAsszony Iskola alapításával 2013 óta segítem.

Nemzetközi szinten képviselem hazánkat meghívott előadóként a nőiség ügyében éppúgy mint a magyar hagyományos női tudáskincs és értékek kinyitásában.

Örömmel fogadlak a honlapomom, köszöntelek az olvasóim között!

Pozsgai Nikoletta

női coach, női életvezetési tanácsadó, női életmód-tanácsadó és terapeuta

természetgyógyász és TEK kineziológus

SzInT család -és rendszerállító

oktató, tréner és professzionális női segítő képző

www.noionmegvalositas.hu | www.kineziologiakezeles.hu | www.pozsgainikoletta.com