Megújult a Női-Erő-Forrás e-magazin!

Megújult a Női-Erő-Forrás e-magazin!

A Női-Erő-Forrás ingyenes e-magazin októberi száma megújult dizájnnal és bővebb tartalommal, immár 10 oldalban!
A Női-Erő-Forrás ingyenes e-magazin októberi száma megújult dizájnnal és bővebb tartalommal, immár 10 oldalban!

Tartalmában gazdagodott, dizájnjában pedig összehasonlíthatatlanul szebb lett a Női-Erő-Forrás e-magazinom. Büszke vagyok rá, mert sok munkám volt vele, megtanultam egy-két kiadványszerkesztős újdonságot is.
Érdemes lesz akár többször is vissza-visszatérve olvasgatnod a mostanra már 10 oldalasra növekedett magazint!
Az októberi szám vezércikke az intimitásra fókuszál és tematikusan a szeptemberi számban írt szégyen témájához kapcsolódik. De szó van még az énképfejlesztésről és a személyiség integrációról, a 10 milliószoros napokról és csokorba gyűjtöttem benne 18 hasznos, korábban írt cikkemet is.
Már igazi magazinról van szó és végre betölti a célját és valóban igazi ösztönző erő-forrás lesz a női léleknek!
Novemberben még több újdonság várható!

Ha szeretnéd közelebbről is megnézni és minden hónapban egy jó adag női önfejlesztést segítő olvasnivalóval gazdagodni, akkor érdemes egy próbát tenned.

Az új olvasóimnak elküldöm az önértékelés-fejlesztésével foglalkozó korábbi Női-Erő-Forrás számokat és a témához kapcsolódó kutatásaim eredményét, oktató videóimat is:

Név:*
E-mail:*
E-mail cím még egyszer:

Megosztás Facebookon

“Megújult a Női-Erő-Forrás e-magazin!” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Gratulálok! Nagyon szép és tartalmas-tanulságos a magazin! Látszik, hogy sok munkád van benne, de profin megoldottad. Jó, hogy mostantól ilyen fog érkezni. 🙂

    Válasz
  2. Kedves Nikolett!
    Most érkezett az új szám és szeretném megköszönni! Nagyon tetszik az új megjelenés, szuper a tartalom, és látszik, hogy sokat tettél bele tartalmilag. Szívvel-lélekkel van összeállítva!
    Kívánom, hogy minél több nőhöz eljuthasson! (rajtam nem fog múlni:)
    A személyiség integrációs módszered is hatékonynak tűnik, van mit letennem. Eddig kissé ódzkodtam a drámamódszerektől, de most kipróbálom. Már alig várom a munkát!

    Válasz
  3. Nikolett, csak gratulálni tudok! Eddig is olvastam a magazint és tetszett, amiket írtál. Eddig egy-két nap alatt elolvastam mindent. Ahogy látom most egész hónapra lesz mit mazsoláznom!
    Szeretnék fejlődni és csak az oldaladat olvasgatva rengeteget tanultam. A múltkori előadásod (női önmenedzsment) – annyira hasznos, összeszedett volt, hogy már nincs kétségem afelől, hogy fiatal korod ellenére hiteles tanítóm tudsz lenni. Én is megyek csütörtökön, ki nem hagynám!
    Icának: a drámamódszerek csak az elején nehezebbek, amíg beleszoksz abba, hogy a megszokott reakciódon kívül csinálj valamit. Szerintem ez az egyik olyan ok, amiért jó a Szint módszere (a sok másik mellett:) csak, hogy dicsérjelek egy kicsit Nikol.

    Válasz

Szólj hozzá!