Kezeld a jelenlegi válságot és előzd meg a következőt!:) Hajrá Prevenció!

Kezeld a jelenlegi válságot és előzd meg a következőt!:) Hajrá Prevenció!

A Válság globális válság, gazdasági, társadalmi és életválság is. De nem szeretnék ezen a részén lovagolni túl soká (csak azokkal, akik ezt szeretnék, nekik meg ott van a valsagstrategiak.onfejlesztes.info… ahová jócskán sikerült a válságkezelési stratégiákon kívül életstratégiákat is becsempésszek:))) Merthogy szerintem a válsághelyzeteket kezelnünk kell tudjunk, de leginkább az a fontos cél, hogy ezeket el tudjuk kerülni, meg tudjuk előzni.
A válsághelyzetek megelőzésére pedig konstruktív és pozitív életstratégiák a legmegfelelőbbek.
De mik azok az életstratégiák?
Gyakorlatilag azokat az egyénre jellemző elveket, szemléleti sajátosságokat nevezzük így összefoglaló néven, melyek megszabják, hogy hogyan éled az életedet, hogyan éled meg a történéseket, megerősödsz vagy összetörsz egy válsághelyzetben. Mindenkinek van valamilyen életstratégiája, hiszen mindannyiunknak van egy értékrendszere, ami alapján értékeli a világot és benne önmagát. (még annak is, aki önmagától nem látja a világot:))) csak azt ego-centrikus világképnek hívjuk. De félre a tréfát…)
Mi határozza meg, hogy milyen életet élsz?
Az életstratégiád. Azaz,hogy mit tartasz fontosnak, milyen elvek mentén cselekszel, mit vársz el az élettől és mi az, amire képesnek tartod magadat. Bármi amivel korlátozod magad az életstratégiád tökéletlenségéből fakad. Ez nem baj, hiszen folyamatosan fejlődünk és az életstratégiánk is tökéletesedik.
Mivel az életed sratégiája ennyire fontos, szerintem kihagyhatatlan elem az életstratégiákon való önképzési munka. Éppen ezért komoly életstratégia képzési anyagot állítottam össze…. június 15-ével kezdődik a Válság-és ÉletStratégiák Oktatási Programja>>> és az első szakasza 4 hónapot ölel fel, a fókuszában pedig ÉletRendezés áll! Olyan “tantárgyakat” tanítunk mint:

1. ÉletEgyensúly

2. Pénzkezelés és BőségTeremtés

3. ÉletCélok

4. Valódi Hivatás

5. Hatékony válságstratégiák a magánéletedben

6. ÉletTörvények és

7. Női ÉletStratégiák!

Vallom, hogy az adott élethelyzet megértése és elemzése adhat megfelelő szilárd alapot a továbblépésre és annak biztosítására, hogy elkerülhesd a következő válságot.

Mit kell tegyél, ha meg akarod előzni a válság helyzetek kialakulását az életedben?
Rendezd az életedet, szűrd ki a válságképző elemeket és változtasd meg úgy az életstratégiádat, hogy a válság már ne kaphasson helyet benne!
Ha úgy érzed Rád is rád fér egy alapos életrendezés, akkor nézd meg mit csinálunk  a Túlélők Társaságával…Június 1-je és 14-e között mindenki-mindent lát elven betekinthetsz az oktatási programba egy regisztráció és egy bejelentkezés ellenében! Nézd meg milyen megoldásokat tud adni Neked…>>>
A globális válság pedig eredendően egyén válságok sorozatából tevődött össze és oda is hat vissza. Az egyéni szintek megoldása nélkül nem lehet globális  értelemben sem “kigyógyulni”!

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!