Téged ugye nem ingat meg a válság vihara?

Téged ugye nem ingat meg a válság vihara?

A téma annyira érdekel, hogy ezzel kapcsolatban új kérdőívet szerkesztettem és ezennel kérlek is benneteket, hogy ha van kedvetek és magatokra szánt időtök, akkor töltsétek ki. Ismét úgy állítottam össze a kérdéseket, hogy azok puszta megválaszolása jelentősen előrevisz az önismereti munkádban.
Kérdőívre fel!
Tudj meg minél többet arról, Te személy szerint hogy állsz a válság jelenségével?
Ide kattintva azonnal ki is töltheted a “Hogyan érint a válság szele?című ön -és válságismereti kérdőívet, mellyel már be is kerülsz az esélyesek köz!
Milyen esélyesek közé?
Egyrészt a válságot a maguk előnyére használók közé kerülhetsz, másrészt egy értékes és az életed szempontjából meghatározó nyereményt fogok kisorsolni a kitöltők között!

Visszajelzés és összesítés készül erről a kutatásról is és mint korábban ezt is meg fogom osztani itt a blogon Veletek!
A kérdőívet május 10-ig kitöltők között egy a válságból való kilábaláshoz elengedhetetlen stratégiákat tartalmazó oktatás lesz a nyeremény! (holnap írom a részleteket)

***

Ezúttal egy kicsit jobban foglak motiválni a válsággal kapcsolatos ön-felmérésedre!
…mert meg kell tudd, hogy hogyan állsz a válsággal, milyen gondolataid vannak, mit hárítasz és mivel nem akartál eddig szembesülni?
…mert meg kell tudd, hogy hányadán állsz önmagaddal és a válsággal, félsz-e a következményeitől, van-e benned aggodalom a lehetséges hatásaival kapcsolatban?
…mert meg kell tudd, ha a homokba dugtad a fejed ezidáig és nem készültél fel megfelelően a válság esetleges hatásaira, melyek akár érinthetnek téged is, de lehet, hogy a társadat, a családodat, barátaidat!
…és mert szeretném megtudni, mivel és hogyan segíthetek Neked többet!

***

Nyereményjáték a Női Önmegvalósítás Blog válság-kérdőívet kitöltő olvasóinak!

Hogy mit lehet nyerni pontosan?

Válságkezelési Stratágiák Kiképzést!

Hogy mi is ez? Mint ígértem, holnap elárulom:)

Egy biztos, a nyeremény olyan lehetőséghez juttat, amivel garantáltan meg tudod változtatni a válságról kialakult képedet és még képes leszel előnyt is kovácsolni belőle!

a

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!