Női Teremtő Erő Szeminárium június 26-án: Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös programja

Női Teremtő Erő Szeminárium június 26-án: Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös programja

Női Teremtő Erő

Női Teremtő Erő Szeminárium

Pozsgai Nikoletta és Veres Kriszta közös programja

2011. június 26-án: 10:00-17:00 óráig

„Női léted csodáinak megismerésével, léleksúlyaid elengedésével

a benned élő Istennő felszabadul és az élet kelyhének határtalan erőforrásaiból merítve megéled a teljességet, újjá teremted életed!”

Miről fog szólni a Női Teremtő Erő Szeminárium?

A teremtő erő személyes megtapasztalása és életre hívása áll a szeminárium fókuszában, melyet kiegészítenek nőiségfejlesztő gyakorlatok. Célunk, hogy a program végére a női teremtő erő belső megélésűvé váljon, elérhető erőforrássá alakuljon benned.

A női teremtő erőnek szentelt napon, feltárul a Női Teljesség 12 arca, a női teremtő erő 4 minősége, az 5 legfőbb női teremtő eszköz, a legfőbb női életelvek és a 4 női beavatási kapu.

Indulj el és ébreszd fel nőiséged csodáit, tanulj önmagadról nőTársdaiddal, NőVéreiddel együtt, intim támogató körben, a női teremtő erőd felébresztéséért és a nőként való kiteljesedésedért!

„Különleges, gyönyörű virág vagyok, gyógyító fű, szívvel, értelemmel, mellekkel, csípővel, és anyaméhvel! Eljövök megszentelt földi orvossággal, hogy meggyógyítsam önmagam.”Queen Afua hercegnő

Milyen témák köré szerveződik a Női Teremtő Erő Szeminárium?

1. Női önbizalom, önbecsülés fejlesztése, pozitív énkép, testkép

2. A nőiség szentsége, megszentelt nőiség

3. A női test energetikai működése, az anya-méh különleges szerepe

4. Női erőforrásaink és hétköznapi kiaknázási lehetőségeik

5. Az egészséges, stressz mentes élethez szükséges női energetikai gyakorlatok

6. A női teremtés útja, avagy a tudatos teremtés női módszere

7. A női teremtéshez szükséges energetikai gyakorlatok

8. A Női Lét Misztériumai

9. A benned élő gyógyító nő útjai és módszerei

10. A nőként való kiteljesedésed gátjai és ezek oldási módszerei

11. A nő helye és szerepe a 21.században, az Új Föld folyamatában

Mire számíts a Női Teremtő Erő Napon?

Az előadások és a szertartás során megismered a szakrális nőiség beavatási ciklusait, tehát nem csak beszélünk ezekről, hanem testet-lelket bevonó gyakorlatokkal, dinamikus meditációs elemekkel a szertartás során sejtszinten ébresztjük magunkban az egyes női minőségeket. A Női Teremtő Erő Nap célja, hogy meglásd a benned rejlő teljes nőt, visszanyerd önbizalmad és a magadba vetett hitet, önmagadra tekintve a megszentelt nőt lást, a női életciklusokat és a női elvet érezd, és teremtő erőddel újra élni tudj.

Az előadásokat követően ismét lesz kérdés-válasz fórum, amikor a feltett kérdéseitekre ketten is válaszolunk!

A nap részvételi díja:

9500Ft

június 3-ig  befizetve kedvezménnyel: 6500Ft

A helyszínen: 10 500Ft

A Női Teremtő Erő Szeminárium előadói:

Pozsgai Nikoletta
Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

A nőként való kiteljesedés szakértője, az AranyAsszonyi tudás lelkes közvetítője. Kineziológusként és életvezetési tanácsadóként dolgozik, a Női Önmegvalósítás Kincsestárának (noionmegvalositas.hu) szülőanyja és szerkesztője, az anyagi-fizikai, lelki-érzelmi szintű és spirituális értelemben vett női teljesség megélését segítő oktatási programok írója.

Női Erő – Az élet kulcsa: A megszentelt nőiségben rejlő csodálatos teremtő erő újra felfedezésre hívlak. A nőiség ereje ébred, egyre több nő lesz tudatos arra a csodára, ami bennünk genetikailag rejlik és természetes módon jelen van. Megismerni és újra használni kell csupán azt, ami születésünktől fogva adottságunk – nekünk nőknek. Mindezt a magunk módján – gyengédséggel, körülölelő és megtartó módon, megáldva vele a környezetünket, a Földünket. Nem azért kell a női erőd tudatára ébredj, hogy azt kihasználd a férfi ellen. Azért, hogy együtt teremtve, a férfi és a nő egy, a racionalitás és a szív bölcsességét összehangolt módon egy új világot építhessen – a benned rejlő férfi és női minőségek szövetsége után, létrejöhet az új egyensúly a férfi és a nő között a párkapcsolatokban, és a nagyvilágban is. A nőiséged  csodáira való tudatosság és a női teremtő erőd használata kulcsfontosságú mindehhez!”

Veres Kriszta

Veres Kriszta (www.vereskriszta.com)

Avalon Papnője vagyok, Glastonburyben, Kathy Jones hároméves Avalon Papnője Iskolájában emlékeztem vissza a bennem élő Papnő erejére és inkarnációk tanításaira. Hosszú utat jártam be, átalakító, mély transzformációkkal. Az út saját elmém bugyrain keresztül vezetett és vitt befelé, amíg meg nem érkeztem Avalon varázslatába, ami bennem él. Avalon a Lélek Szigete, és Avalon Papnőjeként révész vagyok, aki a Lélek teljességébe vágyók csónakját elviszi Avalon Szigetére.

“Női Erő – Női Ragyogás:
Évek óta vezetek női csoportokat, tanítom az  elfeledett női misztériumokat és kutatom a világ női archetípusokról, Istennőkről mesélő mítoszait.
Végignéztem Magyarországon és küldöldön azt a csodás pillanatot, amikor a nő visszaemlékezik arra a csodára, amit magában hordoz, élni kezd ez erejével, lénye és élete kivirágzik. Végignéztem Magyarországon és külföldön is – saját életemben is – a női harcot, hogy megtaláljuk a méltó társat, a férfit, aki képes kinyitni a szívét és úgy szeretni minket, ahogy arra vágyunk. Láttam a férfiak küszködését, szeretet-keresését is.
Hosszú évek belső utazása után nyilvánvalóvá vált, hogy a válaszaink odabent vannak. A változást, amit a világban – egyéni és kollektív szinten – látni szeretnénk odabent tudjuk létrehozni. Ezer módon ássuk alá saját magunkat a mindennapjainkban, és amint ezt megváltoztatjuk, megváltozik az, ahogy a világ és a férfi kezel minket.
Ideje, hogy mindez megváltozzék, mert a világban zajló változások is arra sarkallnak, hogy elfoglalja a helyét a teremtésben a nő és a férfi is.
Ezen az előadáson ősi mítoszok, személyes tapasztalások és mindennapokban alkalmazható gyakorlatok segítségével adom át azt, ahogy belső női képünk megváltoztatásával egy jobban tetsző valóságot teremthetünk.”

Helyszín:

Bp. VII., Erzsébet krt. 58. I/5. Quantum Oktatási Központ

Mit tegyél, ha szeretnél jönni?

A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot:


Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Postacím (ahová a számlát küldjük):*
További megjegyzésed, kérésed:

Ha kérdéseid, kételyeid merülnek fel írj bátran az npozsgai@noionmegvalositas.weblapmentor.hu e-mail címre!

A tréning további információit a jelentkezésed után kapod majd meg!

Várlak szeretettel a tréningen:

Pozsgai Nikoletta

személyiség integrációs tréner, kineziológus,

női önmegvalósítás specialista

Szólj hozzá!