Váltsd Valóra Mentorprogram VIP

Akció!

95000 Ft1020000 Ft

Éld azt az életet, amit megálmodtál magadnak! Ahhoz, hogy ezt elérjük célzott gyakorlatokat végzünk együtt, felemelő meditációkkal és coaching élő online alkalmakkal készülök Nektek. Ahol együtt dolgozik a mentor csoport. Gyere fejlődj velünk, had segítsünk elhárítani az akadályokat, hogy valóban változtatni is tudj az életeden.

Leírás

3×4 hónapos folyamat során, amit személyesen mentorálok

  1. spirál: 1-4 hónap  Teremtő Erő Aktiválás. Beazonosítjuk azt, amire valóban fókuszálnod kell a változáshoz. Tudatosítjuk mi tartott vissza eddig a megvalósításban. Segítek kiváltani a mókuskerékből! Felszabadítjuk erőforrásaid, aktiváljuk teremtő erőd, nekiállunk elhárítani az akadályokat előled!
  2. spirál: 4-6 hónap Átalakítás.  A célod mentén segítek fókuszban maradni, kísérlek és támogatlak, hogy ne add fel és valóban megtörténjen az a változás, amiért dolgozol! Erősítjük a kitartásod önmagad mellett! Mélyebb szintekre ásunk és oldjuk a megvalósításod gyökér blokkjait. 7 aurarétegben hordozott karmikus lenyomatok tisztítása, keletkezésük okainak megértésében, generációs tereidet tisztítva. Hónapról-hónapra emelkedik energiaszinted, egyre több energiád szabadul fel, hatékonyabban és eredményesebben töltöd a napjaid. Erősödsz és eltántoríthatatlanul teremted az új életedet!
  3. spirál: 7-9 hónap  Megvalósítás. Váltsd Valóra amire születtél! A fókusz immár a nagy képen van. Az Életed egészén. Az életcélodon és a küldetéseden.

További információk

Mentorprogram

1 hónapot vásárolok, 4 hónapot vásárolok, 8 hónapot vásárolok, 12 hónapot vásárolok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Váltsd Valóra Mentorprogram VIP” értékelése elsőként