Ünnepi Női Önmegvalósítás Csomag

151000 Ft

Női Önmegvalósítás ünnepi nagycsomag! Az életudatban ott a megoldás kulcsa! Segítek az eddigi életed módszeresen áttekinteni, a visszatérő mintákat felismerni, módszereket hozok, hogy ki tudj lépni az eddigi problémakörökből. Tanfolyam, e-book, blokkoldások és felépítő meditációk, valamint élő online webinárium lesz segítségedre!

  1. Női Önmegvalósítás e-book (50 oldalas) 3500Ft értékű, máshol még nem publikált ÚJ anyag!
  2. Életút  Online tanfolyam, a múlt feldolgozásától az új jövő megteremtéséig kísérő 7 hetes online tanfolyam 77 000Ft értékű, új tanfolyam! A tanfolyam anyagait saját tempódban tudod majd feldolgozni, hetente kerülnek fel az adott hét belső munkáját segítő írott anyagok, hangfelvételek, meditációk. A tanfolyam után novemberben lesz egy élő esti online webinár is, hogy együtt tudjuk lezárni a folyamatot. Lesz lehetőség kérdezni közben is az egyes leckéknél és a webináriumon is.  Ebben a csomagban akciós ez a tanfolyam, de 09.16-tól a tanfolyam teljes áron 77.000Ft-ért lesz külön megvásárolható az itt felsorolt bónuszok nélkül. A teljes csomag külön-külön megvásárolva
  3. 4 előadás felvétel:
    • Női Önmegvalósítás  Exkluzív Est Felvétele (2 óra, videó)  20.000Ft értékű
    • A Női Teljesség Útja  Előadás + meditáció 9.500Ft értékű
    • Női Életút és kihívásai Előadás 11.500Ft értékű
    • Női Küldetés Előadás 9.500Ft értékű

Az Életút Online Tanfolyam Szeptember 10-én indul. Csatlakozás szeptember 15-éjfélig lehetséges!

+ Exkluzív gyorsan cselekvő bónusz: Ajándék Élő Online Workshop Pozsgai Nikolettával a tanfolyam lezárásaként. Értéke: 25.000 Ft.

NÉVNAPICSOMAG AJÁNLAT TEHÁT: 

3.500 + 77.000 +20.000 + 9.500 +11.500 +9.500 +25.000 = 151.000Ft ÉRTÉK amit kapsz, a névnapi ajánlatban ez 77 000Ft 2024.09.15. éjfélig bankkártyával vagy utalással teljesítve.

FONTOS: ezen az oldalon belföldi lakcímmel rendelkező magánszemélyként tudsz rendelni!

Ha külföldön élsz és onnan utalnál ELŐTTE írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre!

Kihagyhatatlan azok számára, akiknek már komolyan elegük van az önszabotázsból! Kiknek? akik szeptember 15. éjfélig megvásárolják ezt a csomagot!

TEKERJ LEJJEBB A VIDEÓÉRT:

A csomagban szereplő Életút Online Tanfolyamról nézd meg a videót, amiben Nikol Összefoglalja, hogy miért jó, miben segít neked és miért itt és most időszerű!

 

Leírás

Az Életút online tanfolyam 7 hetes, szeptember 10-én indulunk!
A zárt oktatási portálon belépve a tanfolyamhoz sorban kerülnek fel az egyes leckék, melyeket egymás után találsz meg ahogy haladunk előre. Hol? A tudástár oktatási portálján kell belépj és ott lesz az Életút tanfolyamnak képe, arra kell kattitns.
Minden anyag, ami felkerül saját tempódban feldolgozható. Az egyes leckék felkerülési ideje ajánlás a tempóra. Ettől gyorsabban nem, de lassabban lehet feldolgozni majd a leckéket.
A videóban beszélek a PersonaScope elemzésről is. Ez egy külön szolgáltatás, egyéni konzultáció, melyhez hosszas előkészület szükséges részemről. Ajánlom kiegészítésként, amikor úgy érzed tovább szeretnél mennék, szeretnéd a teljes személyiség-és életútelemzést kérni.
A tanfolyam során hozok majd be az életút, életcélhoz folyamatos segítségeket.  De erről majd bent mesélek!

Az Életút tanfolyamhoz készített rövid összefoglaló videóm:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ünnepi Női Önmegvalósítás Csomag” értékelése elsőként