Gyere, kapcsolódj női önMAGadhoz és női körünkhöz!

INGYENES

Vörös Sátor Online Meditáció

Nemzetközi Vörös Sátor Nap alkalmából

Pozsgai Nikolettával

IDŐPONT: 2023.11.08. 20:00

Mindezen eszenciák által mélyebb önismeretre, összhangra és női erőre tehetsz szert. Éld meg a Vörös Sátor varázslatos erejét, érezd a közösség melegségét és támaszát.

Hívunk a meditációra, a női körbe, a változásba!

nap
óra
perc
mperc

ÉLŐ ONLINE MEDITÁCIÓ IDŐPONTJA: 2023.11.08. 20:00

"A Vörös Sátor Női Körünk Téged hív, hogy csodálkozz rá női teljességedre, minden vörös szirom kibontásával ölelj magadhoz egy újabb kincsedet..."

Meghívód a Vörös Sátorból: "Itt a helyed köztünk, ha..."

A Vörös Sátor a nők közösséget alkotó erejének szimbóluma. A Sátor terét mi nők alkotjuk, s ennek nem lehet akadálya a járványügyi helyzet, a távolság, vagy, hogy épp nem tudsz átjönni a határon, esetleg nem tudnád megfizetni.

….hogy a női minőség megélhető legyen újra és mi nők valóban a helyünkre álljunk saját életünkben és a világ egészében.

Az elején a bevezetésben röviden szó lesz a Vörös Sátorról mint hagyományról, mint jelképről, majd a meditáció terében együtt belépünk a Vörös Sátorba. Várunk!

Vörös Sátor NőiségBeAvató Titkai a modern női kihívásokra

A titkok, melyeket nagyanyák adtak át leányaiknak és unokáiknak, a nőiség közös tudása. A női életút, a ciklikusság és a női ritmus bennünk lüktető törvénye, a női teremtő erő mind e titkok közé tartoztak. A Vörös Sátor Titkai a nők közös titka. De az átadás láncolata megszakadt.

A Vörös Sátor NőiségBeAvató folyamat ezt a tudást hivatott olyan módon átadni, hogy az a mai modern nő számára érthető, használható legyen a hétköznapi életében. Tarts velünk, érezd a közös energiát…

Együtt a múltból és jelenből: "Női körök a női önismeret jövője felé"

Ma a nők egymás felé nyújtják kezeiket, egymástól várják a támogatást – mert a génjeikben emlékeznek arra az időre, amikor ez még így volt. Újra élednek a női körök, s újra éled a nők szakrális tudatossága. Szép és felemelő folyamatnak vagyunk a részesei mindannyian, akik ma vagyunk nők. A magunk kihívásaival együtt. 

Az úton megtett első tétova, majd egyre bizonyosabb lépésekkel igazi női önmagunk felé. Újraszüljük saját nőiségünket és a kollektív nőiség egészét. 

Gyógyítjuk az önmagunkba és nőtársainkba vetett bizalmat, ébredünk és emlékezünk. Gyere, tarts velünk ezen az emlékezetes Vörös Sátor Meditáción és Ünnepen!

0
Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat

Találd meg saját utadat és teljesedj ki nőként!

Az önmegvalósítás útját, a női kiteljesedés lehetőségeit tárom fel, teszem szabaddá a mai modern nő számára. 

2008-óta vezetem a Női Önmegvalósítás Kincsestárát – N.Ő.K. www.noionmegvalositas.hu szakértői oldalát, női problémáinkra női problémákra női megoldásokat kínálva.

38 online tanfolyamot fejlesztettem ki a női önismeret és női önfejlesztés legfontosabb területeire. Egyéni konzultációk, csoportos tréningek során segítem személyesen is a hozzám fordulókat. Ebben számos módszert használok, köztük a legfontosabbak: női coaching, női karrier tanácsadás, PersonaScope Személyiség -és Életútelemzés, kineziológia, életmód tanácsadás -és terápia, SzInT család -és rendszerállítás, Szinkron tanítások.

Szakértő cikkekkel, tanulmányokkal, és már 7 megjelent női önfejlesztő sikerkönnyvel járulok hozzá nőként való kiteljesedésedhez.

Országos szinten gyakran vagyok nagyobb rendezvények meghívott előadója, segítem a magyar női körök mozgalmat, szervezem a női köröket és képzem a nőket segítőket, köztük a női kör vezetőket. A magyar hagyományok, értékek összegyűjtését, ápolását az AranyAsszony Iskola alapításával 2013 óta segítem.

Nemzetközi szinten képviselem hazánkat meghívott előadóként a nőiség ügyében éppúgy mint a magyar hagyományos női tudáskincs és értékek kinyitásában. 

Örömmel fogadlak a honlapomom, köszöntelek az olvasóim között!

Ha szakmai utamról, végzettségeimről, kutatómunkármról, utazásaimről vagy nemzetközi előadásaimról szeretnél tájékozódni itt találsz egy szakmai önéletrajzi gyűjtemény>>>

Pozsgai Nikoletta

női coach, női életvezetési tanácsadó, női életmód-tanácsadó és terapeuta
természetgyógyász és TEK kineziológus
SzInT család -és rendszerállító
oktató, tréner és professzionális női segítő képző

www.noionmegvalositas.hu | www.kineziologiakezeles.hu | www.pozsgainikoletta.com

Várlak a Vörös Sátorba, hogy megélhesd eredendő női minőséged és elfoglahasd méltó helyedet saját életedben és a világ egészében!

Fedezd fel a valódi énedet, tedd meg az első lépést!

nap
óra
perc
mperc

ÉLŐ ONLINE EST IDŐPONTJA: 2023.11.08. 20:00

Az önmegvalósítás nem csak egy út, hanem egy kaland, egy utazás. Nikol és a női közösségünk melletted áll ezen az izgalmas utazáson. Merd elhinni, hogy többre vagy képes! Merj lépni előre velünk.

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum