Figyelem! Eljött az idő, hogy változtass! Ehhez személyes segítséget kapsz Pozsgai Nikolettától.

Váltsd Valóra Mentorprogram

Lépésről-lépésre vezetés. Alakítsd ki a sikert és a boldogságot az életedben!

Éld azt az életet, amit megálmodtál magadnak! Ahhoz, hogy ezt elérjük célzott gyakorlatokat végzünk együtt, felemelő meditációkkal és coaching élő online alkalmakkal készülök Nektek. Ahol együtt dolgozik a mentor csoport. Gyere fejlődj velünk, had segítsünk elhárítani az akadályokat, hogy valóban változtatni is tudj az életeden. Maximum 25 fő jelentkezhet.

Ugye Te is jártál már úgy, hogy feladatad az újévi fogadalmad? Nekiálltál, aztán elfogyott a lendület?

Vagy mert pandémia volt, infláció van, gazdasági válság… a nem megfelelő hely, idő, körülmények miatt feladtad! Ettől még most születtél azt az életet teremteni, ami értékes ajándék a világnak, amiben megélheted szíved vágyait, amiben megvalósíthatod önmagad! Most van itt az idő. A legmegfelelőbb hely és körülmények itt és most vannak, hogy végre cselekedj!

A megvalósításhoz az kell, hogy ne hagyd abba… Igen, ez a legnagyobb kihívásod!

Nos, feladás ellen…
A mentorprogram részeként folyamatos Inspirációt kapsz tőlem! 
Sikertörténetekkel és személyes áttörések és átfordítások történetével segítelek!
Magas rezgésszinten kell maradj, különben visszahúz a múlt! Ezért energetikai gyakorlatokat és meditációkat kapsz, amelyekkel folyamatosan magas rezgésszinten, teremtő aktivitásban tarthatod magad!

Megtudhatod a Mentorprogram segítségével a következő kérdéseidre a választ

Esszenciálisan: SzinkronFlow! Röviden: Szinkron ÉletRendszer = A boldog élet megteremtésnek hogyanja, praktikusan, hatékonyan, személyre szabottan.

Női önsimeret

Mindezt egy pozitív közösségben, a Szinkron módszertan segítségével

A mentorcsoport tagjai hozzád hasonlóan hívásomra érkeznek, mert akarnak változtatni, mert hisznek abban, hogy ez végre sikerülhet! Együtt minden könnyebb! Így egy power group funkcióban fogsz tudni hatékonyan fejlődni! 

A 3. és 5. hónap során élő személyes találkozókat is szervezek a mentorcsoportnak, ahol megünnepeljük az elmúlt hónapok haladásait! 

Milyen módszerrel dolgozunk az 5 hónap során?

A módszertani alapot az önmegvalósítás teljes útját felépítő Szinkron ÉletRendszer adja!

A Szinkron összerendez. Múltat, jelent és jövőt. Szinkronba hoz az életterveddel, az életcéloddal és lelked küldetésével. 

ÖnMAGaddá válsz és önazonosan teremtesz. A Szinkron azt a központi erőt aktiválja benned, amivel ez sikerülhet. 

Ezért működik! Miközben feloldja a blokkokat, elhárítja az akadályokat. Hogyan? Felülírja a már futó karmikus mintákat, az ezerszer lejátszott szenvedéstörténeteidet. 

Olyannyira jól működik, hogy nem csak egy 9 szintes önmegvalósítás programot fejlesztettem belőle, hanem a coach-tanácsadó képzéseim módszertani alapjává tettem!

Célod lehet:

fogyás, életmódváltás, betegség  utáni felépülés, új élet kezdés, egészségesebb élet kialakítása, felkészülés gyermekáldásra, gyermekszülés utáni regenerálódás

előléptetés vagy munkahelyváltás, vállalkozásindítás vagy épp fejlesztés

előléptetés vagy munkahelyváltás, vállalkozásindítás vagy épp fejlesztés

gyerekvállalás, szülőség hétköznapi gondjai, család és munka/pénzkereset nehézségei, életközepi válság megelőzése, kezelése, gyerekek kirepülése, nyugdíjba vonulás

életcél keresés és a küldetés alapján felépített élet kialakítása

a küldetésed kibontakoztatása, valódi erőbe állás abban, amire születtél

Lehet itt és most célod vagy akár egész életedre szóló… fontos! MERJ nagyot álmodni! 

A hátteret adó 9 Szinkron szint

3×4 hónapos folyamat során,
amit személyesen mentorálok

 1. spirál: 1-4 hónap  Teremtő Erő Aktiválás. Beazonosítjuk azt, amire valóban fókuszálnod kell a változáshoz. Tudatosítjuk mi tartott vissza eddig a megvalósításban. Segítek kiváltani a mókuskerékből! Felszabadítjuk erőforrásaid, aktiváljuk teremtő erőd, nekiállunk elhárítani az akadályokat előled! 
 2. spirál: 4-6 hónap Átalakítás.  A célod mentén segítek fókuszban maradni, kísérlek és támogatlak, hogy ne add fel és valóban megtörténjen az a változás, amiért dolgozol! Erősítjük a kitartásod önmagad mellett! Mélyebb szintekre ásunk és oldjuk a megvalósításod gyökér blokkjait. 7 aurarétegben hordozott karmikus lenyomatok tisztítása, keletkezésük okainak megértésében, generációs tereidet tisztítva. Hónapról-hónapra emelkedik energiaszinted, egyre több energiád szabadul fel, hatékonyabban és eredményesebben töltöd a napjaid. Erősödsz és eltántoríthatatlanul teremted az új életedet!
 3. spirál: 7-9 hónap  Megvalósítás. Váltsd Valóra amire születtél! A fókusz immár a nagy képen van. Az Életed egészén. Az életcélodon és a küldetéseden.
1. Szinkron szint
Ki Vagyok?-tól a „vagyok, AKI vagyok” -ig
MAGTudás a boldog élethez – Beazonosítjuk a valódi célodat, lehántjuk róla azt, ami nem te vagy. Technikákat tanulsz a középpontod megtartására, saját utad megtalálásához és mindennapi járásához. Kommunikációs technikákat tanulsz, hogy valóban azt fejezed ki aki vagy. Megkezdjük a blokkoldások folyamatát, az akadályok elhárítását, a fájdalomtest oldását., megismered a kozmikus poláris törvényeket, az erőket és ellenerőket, melyeknek kitéve élted eddigi életed. De most kezedbe veszed az irányítást! Az ellenerőket és visszatartó erőket megtanulod átfordítani.A célod megvalósításához szükséges belső és külső erőforrásaid feltárjuk, a kapcsolódó blokkok oldásával megindulsz az önfelszabadító úton.
1. Szinkron szint
2. Szinkron szint
Az ÉLET Építő kövei – amivel és ahogyan a boldog életet megteremtheted.
Megismered az öt elem személyiség-tipológiát, minek születtél kontra minek neveltek stresszét oldjuk közben. az elemek belső uralása az EGÉSZség kulcsa éppúgy mint a sikeres teremtésé. A tiszta tér megteremtéséért már nemcsak az aurád szintjén, hanem az életteredben is megtanulsz tenni. Az 5 elem egyben a teremtés 5 fázisa, melyet elkezdesz használni a célod érdekében. Az 5 elem alapú blokkoldó gyakorlatok az 5 test szintjén segítenek oldani az élettörténeted negatív mintáit. Megtanulsz egy öntisztító és önkezelő módszert. Valóban új testet és új életet építünk.
2. Szinkron szint
3. Szinkron szint
ÉletMagból ÉletFa, önMAGodból Teljesség
A boldog élet belső erőforrása az energetikai rendszered. A kiegyensúlyozott teremtés titka, a teremtő erők megismerése és kiegyensúlyozása, a teremtés visszaeséseinek, kudarcainak elkerülése. A 13 csakra meditációja, blokkoldása, új energiatest kiépítése. Fájdalomtest helyett ez már az örömtest építése. A múlt sebeinek ismétlése helyett lélekforrásból tanulsz meg teremteni. Érzelmi stresszoldó technikák segítenek, hogy megtartsd egyensúlyod.
3. Szinkron szint
4. Szinkron szint
ÖnErőben Tartók – téged erősítő növények, állatok, kristályok – önerősítő saját terápiák és rituálék készítése.
Ahhoz, hogy új mintát teremts szükséged van arra, hogy a blokkok alól felszabadítsd magad, de legalább annyira arra is, hogy magas energiaszinten tartsd magad. Ehhez egy saját életsegítő, ún. Élet-Gyógyszeres rendszert állítunk össze neked. A személyes erőnövények, erőállatok, kristályok kiválasztása, velük öngyógyító és személyes erőtér növelő módszereket tanulsz. Segíteni fognak a káros surgárzások és hatások kivédésére, minden értelemben. Felépítjük a saját gyógyító erő teredet. Ez alapja lesz a saját teremtő tered kialakításának.
4. Szinkron szint
5. Szinkron szint
Az Ikerörvény Poláris Teremtő Ereje
A yin és yang, a női és férfi minőségek teremtő erőminőségeket és ezek együtt teremtő formációit ismered meg. A női- és férfi energetikai rendszer működésének tudatosítása, gyakorlatok az energiapályák tisztításával is együtt jár. A belső-külső egyensúly megteremtése, fenntartása mellett kifejezetten a férfi és női vérvonalainkon áthozott sérült férfi és női működéseket, teremtési mintáinkat és szabotázs mintáinkat gyógyítjuk a blokkoldó folyamatok során. Elkezdjük a Generációs Tiszta Tér teremtést, ez felszabadít a transzgenerációs traumák hatása alól. A Teremtő Erőid ikerörvény működése a harmonikus kapcsolatok és párkapcsolatok titka is. Ezzel előkészülünk az égi szerelem földi megélésére.
5. Szinkron szint
6. Szinkron szint
Női és a Férfi teljesség
A kozmikus Rend Szer, az életünk rend szerének alapja. Megismered az idő és a tér törvényeit. Benne a női és férfi archetipikus minőségek, a női és férfi életelvek működéseit, a férfiak és nők létminőség feladatait és szerepeit. Megismered a ciklusok és életciklusok teremtő elveit. A blokkoldások terében Anima és Animus, Anya és Apa blokkoldások mellé a női-férfi őserők és őselvek szintjén végzünk gyógyító munkát. Folytatjuk a Generációs Tiszta Tér Teremtő technikákkal való önfelszabadítást. A 2x 5 teremtő erő aktiválása a teremtő potenciálod felerősítéséért fontos szintugrást fog hozni a hétköznapi hatékonyságodban, életviteledben.
6. Szinkron szint
7. Szinkron szint
Inkarnációs Tiszta Tér Teremtés
Felismered a karma törvényének működését az eddigi életedben, az összefüggések immár a bölcs jövő teremtést segítik. A személyes jövő teremtő erők aktiválása, az egység minták mentén. Tiszta Tér Teremtésben újabb kommunikációs technikákat is tanulunk. 5 erőközponttal teremtünk, a Generációs múlt aranyló talapzatán immár. Megérted hogyan táplál a múlt, a 7 generáció mögötted és előtted. Szinkronos közösség. Kiemelt teret kap a LélekTudatosság, a lelked felismerése és a lélekgyógyítás folyamata is. Megérted mit jelent a lélekcsalád, lélekszövetségek és lélekszerződések tere. Haladó karmaoldó technikákat gyakorlunk az önfelszabadításhoz, az új minta megvalósításáért teremtünk.
7. Szinkron szint
8. Szinkron szint
Unio Mystica Beavatások 1. – belső alkímia, „társas alkímia”, tantra, Belső Szinkron, Kapcsolati Szinkron
A lélekazonos, önazonos élet alapelveivel foglalkozunk. Immár kitágítva a kapcsolati gyógyítás terét is az inkarnációkra. A párkapcsolati lélekszerződések típusai, feladatai, küldetései, ikerlángok, duálpárok témái és tanításai segítik tovább a boldog életed megteremtését. Újra terítékre kerülnek a teremtéssel kapcsolatos blokkok, ezúttal a kapcsolatokhoz kötődő, önbüntető és önelfojtó mintákban végzünk blokkoldást. A testiség blokkjai, a szégyen és bűntudat helyett gyönyör, öröm és transzcendecia teremtő tanításai. Az egymást tisztító, kölcsönösen emelő, gyógyító szerelem és együtt teremtés útja ez. A közös küldetés, a társkapcsolati szövetség megvalósításán is dolgozhatsz ezen a szinten. De a tanításokat az új életed belső unio mystica szintjén is tudod alkalmazni majd.
8. Szinkron szint
9. Szinkron szint
Unio Mystica beavatások 2. – belső alkímia, Szinkron Teremtés a Nagy Egésszel
Fókuszunk a szellemi térre helyeződik. A FényTest és szellemtest integrációs oldások következnek. Ami gúzsba köti az emberi teremtő potenciálunkat és lehetőségünk van az átfényesítésére azt megtesszük. A teremtési folyamataink alkímiája a Lélekazonos “Célmegvalósítás”, küldetésmegélés energetikai és szakrális útja. Teremtés Tiszta Térben 3. Forrásra hangolt teremtés, „Társteremtő vagyok” minőségbe érkezés. A Test-Lélek-Szellem Egységének beavató tanításai a magasabb rendű lélekszövetségek, fényszövetségek tereiben immár galaktikus szinten. Csillagtudás és csillagbölcselet segíti a rálátást a saját egyéni, generációs és közösségi felemelkedésünk útjára. A blokkoldásban a kollektív blokkokkal foglalkozunk. A spirituális képességek és tudásokhoz való hozzáférés blokkjaival is dolgozunk. Az új minták teremtésében a nemzeti és néplélekhez kapcsoló és planetáris kérdésekkel is foglalkozunk. Milyen szerepet vállaltál a Föld Felemelkedésének folyamatában? Globális FöldSorskód és küldetés aktiválás, az eredendő lélekküldetésed felismerése és kibontakoztatásának útja kerül előtérbe.
9. Szinkron szint

Amit kapsz minden hónapban:

Először meggyőzzük a fejedet…hogy nem kell szenvedj! ..ez nem lesz könnyű!

De kemény dión is nyílik rés! Te pedig biztos, hogy nem vagy kemény dió!
Akkor sem, ha eddig elhitették veled, hogy neked nem megy!

Új szemléletet alakítunk ki, amivel megengeded a jót, a sikert, az egészséget, az életörömet és a boldogságot! 

Aztán felszabadítjuk a teremtő erőd, hogy valóban változtatni is tudj az életeden!
Még a legjobb programok is itt szoktak abbamaradni…

De itt nem hagyjuk abba… 

Együtt megyünk tovább, rendületlenül!

Elhárítjuk az akadályokat, amelyek közben felmerülnek! 

Feloldjuk a bekapcsoló belső ellánállásokat a blokkoldások folyamatában!

Nem kispályázunk!

5 idősíkon fogunk dolgozni

 

Van olyan módszer, amivel ez sikerül?

Igen. 

A Szinkron. 

Mit tud a Szinkron módszere, amivel tényleg sikerül az áttörés, mit több az új élet megteremtése?

Kattints a gombokra és olvasd el, mit tud a Szinkron módszer. Fedezd fel a hátterét és minden izgalmát ennek a módszernek.

 1. intenzív blokkoldás: hogy ne ismételd a múltat! 
 2. teremtő erő felszabadítás: hogy legyen erőd valóra váltani szíved álmaid! 
 3. új minta teremtés: hogy a régi ismétlése helyett új mintát írj magadnak!

Nos, a külvilág. A környezeted. 

Ugye jártál már úgy, hogy jött az ötlet, teljesen lázban égtél, madarat lehetett veled fogatni annyira boldog és lelkes voltál…aztán elmondtad….…ééés lebombáztak! 
Az ellenérveikkel, a hitetlenségeikkel, azzal, hogy szerintük miért nem lehet. 
De ismered a mondást? 

Azt hitték, hogy nem lehet megcsinálni. Amíg jött valaki és megcsinálta! Nos, a te családodban te vagy a fehér bárány! Jó eséllyel, te vagy az első, akinek sikerül kiépni a mókuskerékből! A baj az, hogy ezért nemhogy nem újjonganak körbe, még le is húznak! Hogy mersz TE kilógni a képből? hogy mersz Te más lenni? hogy merhetnél Te boldog lenni?

Ja és abból biztosan nem lehet megélni amit szeretsz…Nos. Lehet. Leginkább abból lehet. De nem kell, hogy mindezt elhidd nekem… gyere inkább csináljuk meg! …és az sem kell, hogy ők higgyenek benned… utána viszont fognak. 

A Szinkron összerendez. Múltat, jelent és jövőt. Szinkronba hoz az életterveddel, az életcéloddal és lelked küldetésével. 

ÖnMAGaddá válsz és önazonosan teremtesz. A Szinkron azt a központi erőt aktiválja benned, amivel ez sikerülhet. 

Ezért működik!  

Miközben feloldja a blokkokat, elhárítja az akadályokat. Hogyan? Felülírja a már futó karmikus mintákat, az ezerszer lejátszott szenvedéstörténeteidet. 

Olyannyira jól működik, hogy nem csak egy 9 szintes önmegvalósítás programot fejlesztettem belőle, hanem a coach képzésem módszertani alapjává tettem!

S mint synchricity, azaz  újra belépni a szinkronicitásba, visszatérni önMAGadhoz, eredeti küldetésedhez, jó időben jó helyen lenni

I mint information, azaz információ, a lélek tudatosságára és a szellemi Énedre hangoltan, az elme zaja és a múlt hangjai helyett

N mint navigation, azaz navigáció vagy működés, ami segít megérteni mi visz ki az önazonos állapotból

C mint centre, azaz középpont, az élő kapcsolat, a forró drót az Istenivel

H mint higher, azaz feljebb és feljebb emelni a rezgésszinted és a tudatsságod

R  mint reality, azaz valóság, méghozzá egy új valóság teremtése a régi mozik helyett

O mint organisation, azaz (élet)szervezés, mit és hogyan kell tenned, ahhoz, hogy áttörj és végleg felülírd a régi mintákat

N mint new navigation, azaz új életműködések kialakítása, új szokások, új minták, ezzel új valóság teremtése.

N a négyzeten…. new patterns, new paths, new navigation, new life!

Szinkron és Flow = SzinkronFlow

Amikor középpontunkban vagyunk, önmagunkat és társainkat az isteni szemével tudjuk látni gömbölyű a világ. Létrejön a test-lélek-szellem szinkronja, a nagy egésszel való összhang és együtt áramlás. A szinkron állapota könnyűvé teszi a flow állapot létrehozását, így az nem esetleges és csupán véletlenszerűen megélhető életélmény lesz…hanem bármikor előhívható, kitágítható önazonos, örömteli tevékenység, együtt-teremtés.

A Szinkron 3×3 hónapja alatt, a teljes Szinkron ÉletRendszert elsajátítod:

 1. szellemi törvények (pl. a szeretet, egyenrangúság, testvériség, a személyes igazság szabadsága és akarata, a karma törvényei, vonzás és teremtés törvényei)
 2. életveztési iránytűink, tengelyeink és középpontba állásunk ereje;
 3. az életelvek ereje: 5 elemes életmód, személyiséged szerint, megtudod mi jó neked és mi nemt
 4. a természeti ritmus ereje: az Éves változási rend (ÉvKÖR, Napfordulók és Holdciklusok, évszakok és évköri beavató ünnepeink)
 5. energetika: 7, 9 majd 13 csokor (csakra) ismerete, tisztítása és „fényvirágzása”;   a férfi és a női energetikai rendszer megismerése, tisztítása és harmonikus működése,  a 12 DNS szál aktiválása, a fénytest (merkaba)
 6. energetikai tereink-mezőink (egyéni) megismerése és tisztítása, a tereinkben hordozott blokádok felismerése és oldása, az adott és kapott sebek begyógyítása.
 7. energetikai tereink-mezőink (generációs, inkarnációs, kollektív nemzeti, kollektív földi, kollektív univerzális) megismerése, tisztítása, oldása. Transzgenerációs hatások és Epigenetika.
 8. az érzelmek tanítása, érzelmi harmónia vonal – lelki béke megélése, az elme és az ego szerepe és helye az életünkben
 9. az élet-egyensúly megteremtése (életterületek, prioritások az ego és a szellem szemszögéből)
 10. erőszakmentes/együttérző kommunikáció / szinkron kommunikáció
 11. szívvel-lélekkel élt örömteli élet megéléséhez szükséges ÉletReform kihívásai és változáspszichológia
 12. gátló meggyőződéseink, hitrendszereink felismerése, tisztítása, pozitív gondolkodás
 13. kapcsolati blokkok oldása, párkapcsolati harmónia létrehozása, fenntartása
 14. minőségi szexualitás, taoista és tantrikus beavató hagyományok mellett a gyógyító szerelem és megszentelt szexualitás papjainak és papnőinek tudása
 15. magyar néplélek blokkjai és egyénekre vetített hatásuk, oldásuk; miért születtél magyarnak, milyen nehézségeket jelent és erőforrásokat nyit ez ki számodra
 16. az egyéni tudatból az EGY ÉNTudatba érkezés, avagy út az EGYségbe

Ajándékok várnak, ha egyben fizetsz!

Minden csomagban tudsz egy összegben is fizetni, mely után szeretnélek a következő ajándékokkal meglepni: 

Váltsd Valóra az Életed célkitűzés és célmegvalósítás mesterkulcsai című könyvem

5 hónap egy összegű befizetése mellé.

Értéke: 4725Ft

Váltsd Valóra az Életed Aktivátor inspirációs és aktiváló gyakorlatokat tartalmazó könyvem

AJÁNDÉK az 5 hónap egy összegű befizetése mellé.

Értéke: 4725Ft

Az ÉletRendező webinárium felvételei

AJÁNDÉK az 5 hónap egy összegű befizetése mellé.

Értéke: 12 700Ft

Egy PersonaScope Személyiség és életelemzés 60 perces konzultációval ​

AJÁNDÉK az 5 hónap egy összegű befizetése mellé.

Értéke: 50 000Ft + áfa

3 alkalom személyes Szinkron coaching és tanácsadás alkalom, 3x60 perc​

AJÁNDÉK az 5 hónap egy összegű befizetése mellé.

Értéke: 90 000Ft +áfa

Melyik csomagot választod?

Váltsd Valóra Mentorprogramra 2023.02.28-ig tudsz jelentkezni! Ilyen mértékű támogatást, segítést és vezetést nem tudok és nem is szeretnék sok embernek vinni. Ez részemről elkötelezettséget, odafigyelést kíván melletted, mellettetek. 

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

A Szinkron hatásai a résztvevők visszajelzései szerint

0
Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum