Új Év, Új Én, Új Élet! Szilveszteri Program Pozsgai Nikolettával

Váltsd Valóra Szilveszter

Új Év Új Én Új Élet!

Segítek összegezni és lezárni a múltad, elengedni, ami visszahúz és felépíteni az új önmagadat! Coaching, jó hangulat, közös ünneplés, megérkezés az újba Szilveszterkor EGYÜTT!  

A 2 nap útmutató és inspiráció ahhoz, hogy szíved legmerészebb álmaiból valóságot teremthess. Sorvezetőt adok a megvalósításhoz!
Miközben jól érzed magad, ünnepelsz és minőségi társaságban, lélekemelő hangulatban lépsz át az új évbe!

Mi vár rád a Váltsd Valóra Teremtő Programon?

Ráadásul...
A 2 VV könyvem ajándékba adom Neked a részvétel mellé!

Váltsd Valóra Vágyaid!

Hogyan? Erről egy mesterpáros könyvet is írtam. A Váltsd Valóra az Életed könyv és aktivátor munkafüzetet. A könyv útmutató és inspiráció ahhoz, hogy szíved legmerészebb álmaiból valóságot teremthess. Oly módon mutatja be a célmegvalósítás teljes folyamatát, hogy az könnyen érthető, követhető és a hétköznapjaidba átültethető legyen.

De könyvek, csak könyvek….most a Szilveszteri hétvége során én is ott leszek veled! 

Hiszek abban, hogy Te is rendelkezel szabad választással, magadban hordozod szíved vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képes vagy az életed álmát valóra váltani.

Várlak szeretettel, töltsük a szilvesztert hatékonyan, teremtőn!

 Új év, új én, új élet! 

Mi minden vár rád a Váltsd Valóra Szilveszteren?

Szombat, 10:00 December 31
Érkezés:
Szép kényelmesen megérkezünk, megtalálod a helyed, ha nem jártál még az ÉletHázba megismered a helyed és felkészülhetsz a kezdésre.
Szombat, 10:00 December 31
11:00-16:00
A Múlt Összegzése
A Szinkron Coaching módszerével a Szinkron új kezdet tervezés modelljével dolgozva haladunk a nap során, összegezzük a múltat, feltárjuk a lehetőségeket és megfogalmazzuk honnan hová szeretnél eljutni. Közben persze szüneteket is tartunk és ebédelünk is.
11:00-16:00
17:00-18:00
Álmok, vágyak szíved közepén
Segítek újra összekapcsolódni álmaiddal, vágyaiddal és belőlük megfogalmazni az új élet építőköveit. A Szinkron coaching és immár a Szinkronos Core Connection lélekfelismerő módszere is segítségünkre lesz a folyamatban.
17:00-18:00
18:00-19:00
Milyen lehetőségeket hoz 2023?
Több asztrológia ág és az asztrozófia alapján készítettem el a 2023-as évről szóló elemzésem. A mire figyelj, milyen lehetőségeket hoz a következő év kulcsait adom itt át neked!
18:00-19:00
22:00-1:00
Új Év, Új Én, Új Élet Meditáció és Szertartás
Az esti meditációban tovább segítelek, hogy meg tudd fogalmazni, hogy mit is szeretnél valójában. A teremtő meditáció erősíti majd az önmagadba vetett hitet. Az éjfélkor átléptető szertartás pedig új év, új én és új élet teremtő ünnep lesz, hogy örömben, építő, emelő közösségi élményben érkezz meg az új évedbe. Ahogy az új év indul az lerakja az új év alapjait!
22:00-1:00
10:00-12:00, január 1. vasárnap
Újév kezdő Meditáció és teremtő energia gyakorlatok
Finom ébresztő teremtő meditáció után test és energia rendszer vitalizáló könnyen végezhető Energia Fitneszes gyakorlatsorral lendítjük mozsgásba a napot.
10:00-12:00, január 1. vasárnap
13:00-15:00, január 1. vasárnap
Új év, új én, új élet Meditáció és teremtő gyakorlatok
Segítek megérkezned legbensőbb önvalódhoz a Szinkronos Core Connection gyakorlataival, ahonnan lerakjuk az új éved alapjait. Töltekezel, felkészülsz, hogy újult erővel, tele hittel tudj belevágni az új évedbe!
13:00-15:00, január 1. vasárnap

Hol lesz a Szilveszteri Váltsd Valóra program?

Pozsgai Nikoletta személyes üzenete:

Kattints a gombokra és olvasd el az extra üzeneteimet:

Mi a célmegvalósítás abszolút titka?

Döntsd el határozottan, mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. A hogyanokban segítek!

Mitől fordul át az életed?

Ha hiszel abban, hogy mindannyian rendelkezünk szabad választással, magunkban hordozzuk szívünk vágyainak megvalósítási lehetőségét, és képesek vagyunk az életünk álmát valóra váltani.

A cél az új valóság megteremtésében az, hogy minél hamarabb és minél tisztábban valódi önmagaddá tudj válni és azzá az emberré válj, akinek születtél lenni! Ebben foglak segíteni személyesen és egy minőségi, magas energiaszintű  hétvége megteremtésével!

Minden amit szeretnél magadnak arra vár csupán hogy igényeld.

Minden amit te akarsz, ugyanúgy  óhajt téged. De neked kell cselekedned, hogy azt megkaphasd. Feltárjuk mivel tartod távol magadtól a vágyott jövődet! Beindítjuk a teremtő folyamataidat! …mert amire vágysz az már úton van feléd!

váltsdvalóra4

Személyesen vagy Online jönnél?

Az alábbi három lehetőség közül válaszd ki kérlek, hogy online vagy személyesen szeretnél-e jönni. A választott opciónál kattints a gombra, mellyel jelentkezésedet el tudod küldeni. A személyes részvételnél foglaló befizetése szükséges!

Online Részvétel

23.000,-Ft

Személyes Részvétel

33.000,-Ft

Személyes Részvétel + felvételek utólag

38.000,-Ft

Jelentkezésed elküldése után a folyamat során megadott e-mail címedre érkeznek a további tudnivalók! 

Ha elakadsz írj a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre!

Meddig tudsz jelentkezni?

A személyesen jelenlévők száma korlátozott! 

Minél hamarabb jelentkezel és biztosítod a helyed annál valószínűbb, hogy még lesz helyed! 

A felvételek a program után megvásárolhatók:

2023.01.08-ig 

még az itt kiírt 

online részvételes áron!

Ehhez a programhoz plusz ajándék
is vár rád! Akkor is, ha utólag rendeled meg a felvételeket!

A VV könyvek:
Váltsd Valóra az Életed!

Szerző: Pozsgai Nikoletta

A célmegvalósítás mesterkulcsai a gyakorlatban

A Váltsd Valóra Az Életed könyv a célmegvalósítás mesterkulcsait adja át neked. A könyvhöz készült Aktivátor pedig jóval több, mint egy egyszerű munkafüzet, tele feladatokkal. Olyan gyakorlatokat gyűjt egy csokorba, melyek a saját tapasztalatom és tanítványaim eredményei alapján hatékonyak és támogatást tudnak adni, lépésről-lépésre végigvezetnek a megvalósítás útján, aktivizálva a benned rejlő erőforrásokat, felizzítva a célmegvalósításod folyamatát energizáló belső vágyadat, száműzve az önkételyt, erőt adva a folytatáshoz.

A személyes résztvevőknek fizikai könyv formájában, az online résztvevőknek és a felvételeket utólag megrendelőknek e-könyv formájában kerülnek átadásra a könyvek!

0
Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat

Milyen véleménnyel vannak rólam klienseim és tanítványaim, akik olvassák a könyveimet?

Hiszek abban, hogy képes vagy megvalósítani szíved vágyait!

 Mindezen túl a nőiségünkben való kiteljesedés szolgálata, a nők szolgálata elhivatottságom. Szakterületem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Elsősorban azokat a nőket segítem, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.

 A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás kapcsán; a családállítás, pszichodráma és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

 Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Csodákban teli, valóra vált álmokat kívánok Neked!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Ha a programra nem jönnél, de szeretnéd a könyvet:

A VV könyveket megrendelheted a gombra kattintva, akár e-könyv akár postai házhozszállítással!

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum