Figyelem! Eljött az idő, hogy segítővé válj! Ehhez személyes segítséget kapsz Pozsgai Nikolettától.

Szinkron Life Coach Képzés

Lépésről-lépésre vezetlek!

Válj olyan segítővé, aki valóban segít!  Célzott coach technikákat tanulsz és fejlesztőgyakorlatokkal készítelek fel, hogy valóban jó coach lehess!  Távoktató anyagok és személyes tréningnapok várnak, sok gyakorlattal, ajándék coach könnyvvel! 

Miért tanulj coach technikákat?

A coaching egy olyan pozitív, emelő személyiségfejlesztő eszköz, ami nem kéretlen tanácsokat ad, hanem hozzásegít a saját megoldásaid megtalálásához! Nem elgyengít és függőségben tart, hanem erőbe emel és cselekvésbe kísér! Önmagadért! 

Önmagadért. A szeretteidért. Azokért, akiknek pont Te lehetsz a legmegfelelőbb segítség!  

Bizony, ők azok, akiknek pont a te személyiségedre, hozzáállásodra, élettapasztalatodra van szükségük. 

Mi a Coaching lényege?

A Szinkron szerint coachként az ügyfelet edukáljuk, kísérjük saját megoldásai megtalálása, saját erőforrásai aktiválása felé. Erősítjük az éberségét, az alternatív lehetőségek meglátásának és megteremtésének képességét, ezzel a reakcióban élő, kiszolgáltatott,stresszelt állapotból akcióba lendülő, erőforrásait és tudásait használni tudó, aktív emberi élet felé vezetjük. 

A Szinkron Coaching megközelítése személyiségközpontú, edukációs, preventív személyiség és képességségfejlesztő módszer.

<<<<Nézd meg a Videót, hogy máris átlásd, megértsd mit miért teszünk a mentorprogramon és neked miért jó!

Ki a Life Coach és mit csinál valójában?

A személyes, egyéni életviteli, életvezetési problémák feloldását és a személyes fejlődést segítő szakember, aki  a coachee-val (a coaching terminológiában ügyféllel) hosszabb távon működik együtt. A Coach olyan bizalomra épített teret hoz létre, ahol jelenlétével, az alkalmazott módszekkel és eszközökkel hozzásegíteni a hozzá fordulót abban, hogy tisztán lássa élethelyzetét, a problémáját felülről és kívülről tekinthesse át. A coach feladata nem tanácsadás, hanem a saját megoldásokra való rávezetés. Egy sikeres Life Coach legalább annyira dolgozik a személyiségével is, mint az általa ismert coach eszközökkel. 

női önmegvalósítás, női coaching

Milyen problémák megoldásában fogsz tudni segíteni mint Coach?

Időnként sokaknál előfordul, hogy összegubancolódik az életük. Túl sok probléma kerül felszínre egyszerre. Ilyenkor a coach képzés során tanult módszrekkel hatékonyan tudsz segíteni

munkahelyi problémák, rossz közérzet, túlterheltség, állásváltás fontolgtása, karrierben való eleőrejutás, magasabb anyagi juttatások elérése, vagy munkahelyváltás, vállalkozásindítás alapvető kérdéseiben felkészülten fogsz tudni segíteni

életünk egyik legfontosabb területe a kapcsolataink és az azokban megélt nehézségek feldolgozása, a kapcsolatok felemelése, veszteségek feldolgozása, különösen, ha párkapcsolati kérdésekről van szó. Nagy segítséget tudsz majd adni abban, hogy a hozzád forduló tisztábban lásson és megtalálja a számára valóban jó megoldásokat, kiutakat.

gyerekvállalás, szülőség hétköznapi gondjai, család és munka/pénzkereset nehézségei, életközepi válság megelőzése, kezelése, gyerekek kirepülése, nyugdíjba vonulás – a legfontosabb olyan kérdések, amikkel foglalkozunk a képzés során. Mit lehet ilyenkor tenni, hogyan lehet jól kísérni coachként?

az időzavar, a túlterheltség, a maximalizmus, a személyes hatékonyság hiánya mind gyakori életproblémák, ezeket is végigvesszük, hogy tudj célzottan segíteni a hozzád fordulóknak.

korunk népbetegsége, mindenkire igaz és mindenkit érint a túl sok stressz. A képzés során célzotan foglalkozun a stressz csökkentésének lehetőségeivel és szükségességével is, hiszen egy túlstresszelt ügyféllel dolgozni sem lehet. A burnout, azaz kiégés szintén gyakori jelenség, fontos szerepe van a coachnak, hogy segítsen ezt felisrmeni, kezelni. 

Itt az idő! Ha valóban hatékonyan szeretnél segíteni, erre a szakmai módszertan mellett belül is felkészülni, ideje indulnod!

Mi vár Rád a Life Coach képzés során?

Hogyan valósul meg a képzés?

Személyes képzési napokon és távoktatásban kapott online feldolgozható leckékkel.

30% elmélet + 70 % gyakorlat

 

A 7 modul tematikusan egymásra épül

távoktatásban két találkozási alkalom között feldolgozható elméleti tananyag segítségével

a távoktató anyag része sok önismereti gyakorlat is

az egyes leckék a saját személyes tudástáradban érhetők el

személyes tréningnapokon a gyakorlatba ültetjük, amiről a távoktató anyagokban tanultál.

 A képzés végén írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsga van. 

Felnőttképzési rendszerben bejelentett, hivatalos tanúsítvánnyal és díszoklevéllel záródó képzés.

Mit is rejt a 7 modul tartalmában?

1. Modul: Coach Praxis
Coaching történte, a coach személyisége, a legfontosabb coach technikák, modellek és coach protokoll, ügyfélkezelés
2. Modul: Kommunikáció
Megérted, hogyan és miért keletkeznek a félreértések, hogyan tudod tisztítani a saját kommunikációd, mit tehetsz azért, hogy a másik fél a lehető legtisztábban tudjon kommunikálni. Együttérző , erőszakmentes és asszertív kommunikációs gyakorlatok, értő figyelem, aktív hallgatás, a csend funkciója, játszmamentesítés, érzelmi intelligencia fejlesztő gyakorlatok, amiket már most előnyödre fordíthatsz és amivel később az ügyfeleidnek is hatékonyan segíthetsz.
3. Modul: Stresszkezelés
Mit jelent a stressz? Hogyan kezelhető? Hogyan tudod csökkenteni, feloldani? Hogyan tudsz segíteni szeretteidnek, ügyfeleidnek a stressz csökkentésében? Mit kezdj a saját stresszeddel, akár pont a segítővé válás folyamatában?
4. Modul: ÉnMárka építés
Segítek tudatosítani saját egyediségéged, tudatosítjuk erősségeid és saját személyiségedre szabjuk a coach karriered. ÉnMárkát, személyes márkát segítek felépíteni számodra, hogy a képzés végére merd megmutatni magad és a segítséget keresők is megtaláljanak!
5. Modul: A Coach Vállalkozás kiépítése
A coaching tevékenységre épített vállalkozás tudnivalót foglaljuk össze számodra, hogy saját coach vállalkozásod anyagilag is sikeresen működjön! Vállalkozási ismeretek, adózási ismeretek várnak rád, egyáltalán nem száraz, hanem érdekes és hasznos gyakorlati megközelítésben.... mert mindezt lehet úgy is, hogy az Téged inspiráljon!
6. Modul: Coach gyakorlat
A coaching technikákat már a képzés során is intenzíven fogod gyakorolni nem csak saját csoporttársaiddal, hanem külső, ismeretlen valódi problémával rendelkező emberek felé is. Mindezt szakmai vezetésemmel, védett térben.
7. Modul: Coach szupervízió
Nagyon fontos, hogy már a képzés során szupervíziós segítséget kapj, ami ritkaság a coach képzések között is. Azaz olyan segítséget, ami kíséri az ügyfelekkel történő coach munkád, szakmailag védőhálót tartva neked. A konkrét, külső, általad választott ügyfelekkel vitt coach folyamatot kísérjük ezzel. Lesz lehetőséged kérdezni, a benned felmerülő kételyeket megbeszélni.

Amit kapsz a coach képzés során:

Női önsimeret

Először belül készülsz fel...aztán gyakorlással megtanulsz másokat is jól kísérni!

Segíteni? Sokan azt gondolják, hogy könnyű. Mégis, amikor arról van szó, hogy problémád van, akkor nem hallgatnak meg, vagy, ha igen, akkor csak felületesen. Gyorsan rátérnek arra, hogy szerintük hogyan oldd meg a problmádat, sokan tudatják veled, hogy ez egyébként nem is probléma, hogy lehet egyáltalán neked az? 

A kéretlen tanácsokat is biztosan ismered…és szerintem az észtosztókat sem kell bemutassam. Valójában egyik sem segítség. 

De hogyan lehet jól segíteni? Ehhez le kell vetkőzzünk egy csomó beidegződést, ami ösztönösen vagy épp tanult módon jönne. Le kellhet küzdeni az önbizalomhiányt és a kétséget is, hogy vajon elég vagyok-e, hogy jövök én ahhoz, hogy segítsek bárkinek típusú belső ellenállásokat. 

A személyiségfejlesztés és a coach praxis gyakorlás felkészít arra, hogy magabiztosnak érezd magad a coach szerepben.  Egy idő után pedig megérzed, hogy ez sokkal több….jól segíteni hivatás. A belső elhivatottság megnyilvánulása. 

Mikor és hol lesz a Life Coach képzés?

2023.10.20-án Indulunk!

Milyen napokon lesznek az oktatási napok?  

 1. alkalom: 10.20. péntek 15:00-20:00 (személyes)
 2. alkalom: 10.21. szombat 10:00-17:00 (személyes)
 3. alkalom:  11.10. péntek 15:00-20:00 (online)
 4. alkalom: 11.11. szombat 10:00-17:00 (személyes)
 5. alkalom:  12.01. 15:00-20:00 (online)
 6. alkalom:  12.02. szombat 10:00-17:00 (személyes)
 7. alkalom:  01.12. 15:00-20:00 (személyes) vizsga
 8. alkalom:  01.13. 10:00-17:00 (személyes) vizsga
 9. alkalom: 02.16. 15:00-20:00 (online)
 10. alkalom: 02.17. 10:00-17:00 (személyes) Oklevélosztó

A személyes tréningnapok így már lehetnek valóban csak a gyakorlásról szólók!

A vizsga, írásbeli, szóbeli és gyakorlati elemekből áll.

Időpontja:

2024. január 12-13

Sikeres vizsga után tanúsítvány!

A képzés felnőttképzési rendszerbe bejelentett, ezért a Pest Megyei Kormányhivataltól hivatalos tanúsítványt kapsz, valamint mellé egy szép díszoklevelet is. 

A képzés módja:

Az online részek élő online zoom formájában, a távoktató online anyagok a tudástrában önálló időráfordítással, saját időbeosztás szerint végezhetők. 

A személyes képzési napok helyszíne:

Budakeszi, Életház. Akár kék busszal a Széll Kálmán térről tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A jelentkezés után pontos címet és odajutási ajánlásokat küldök.

Miben különleges a Szinkron Coaching megközelítése?

Kattints a gombokra és olvasd el, mit tud a Szinkron módszer. Fedezd fel a hátterét és minden izgalmát ennek a módszernek.

 1. intenzív blokkoldás: hogy ne ismételd a múltat! 
 2. teremtő erő felszabadítás: hogy legyen erőd valóra váltani szíved álmaid! 
 3. új minta teremtés: hogy a régi ismétlése helyett új mintát írj magadnak!

Nos, a külvilág. A környezeted. 

Ugye jártál már úgy, hogy jött az ötlet, teljesen lázban égtél, madarat lehetett veled fogatni annyira boldog és lelkes voltál…aztán elmondtad….…ééés lebombáztak! 
Az ellenérveikkel, a hitetlenségeikkel, azzal, hogy szerintük miért nem lehet. 
De ismered a mondást? 

Azt hitték, hogy nem lehet megcsinálni. Amíg jött valaki és megcsinálta! Nos, a te családodban te vagy a fehér bárány! Jó eséllyel, te vagy az első, akinek sikerül kiépni a mókuskerékből! A baj az, hogy ezért nemhogy nem újjonganak körbe, még le is húznak! Hogy mersz TE kilógni a képből? hogy mersz Te más lenni? hogy merhetnél Te boldog lenni?

Ja és abból biztosan nem lehet megélni amit szeretsz…Nos. Lehet. Leginkább abból lehet. De nem kell, hogy mindezt elhidd nekem… gyere inkább csináljuk meg! …és az sem kell, hogy ők higgyenek benned… utána viszont fognak. 

A Szinkron összerendez. Múltat, jelent és jövőt. Szinkronba hoz az életterveddel, az életcéloddal és lelked küldetésével. 

ÖnMAGaddá válsz és önazonosan teremtesz. A Szinkron azt a központi erőt aktiválja benned, amivel ez sikerülhet. 

Ezért működik!  

Miközben feloldja a blokkokat, elhárítja az akadályokat. Hogyan? Felülírja a már futó karmikus mintákat, az ezerszer lejátszott szenvedéstörténeteidet. 

Olyannyira jól működik, hogy nem csak egy 9 szintes önmegvalósítás programot fejlesztettem belőle, hanem a coach képzésem módszertani alapjává tettem!

S mint synchricity, azaz  újra belépni a szinkronicitásba, visszatérni önMAGadhoz, eredeti küldetésedhez, jó időben jó helyen lenni

I mint information, azaz információ, a lélek tudatosságára és a szellemi Énedre hangoltan, az elme zaja és a múlt hangjai helyett

N mint navigation, azaz navigáció vagy működés, ami segít megérteni mi visz ki az önazonos állapotból

C mint centre, azaz középpont, az élő kapcsolat, a forró drót az Istenivel

H mint higher, azaz feljebb és feljebb emelni a rezgésszinted és a tudatsságod

R  mint reality, azaz valóság, méghozzá egy új valóság teremtése a régi mozik helyett

O mint organisation, azaz (élet)szervezés, mit és hogyan kell tenned, ahhoz, hogy áttörj és végleg felülírd a régi mintákat

N mint new navigation, azaz új életműködések kialakítása, új szokások, új minták, ezzel új valóság teremtése.

N a négyzeten…. new patterns, new paths, new navigation, new life!

Szinkron és Flow = SzinkronFlow

Amikor középpontunkban vagyunk, önmagunkat és társainkat az isteni szemével tudjuk látni gömbölyű a világ. Létrejön a test-lélek-szellem szinkronja, a nagy egésszel való összhang és együtt áramlás. A szinkron állapota könnyűvé teszi a flow állapot létrehozását, így az nem esetleges és csupán véletlenszerűen megélhető életélmény lesz…hanem bármikor előhívható, kitágítható önazonos, örömteli tevékenység, együtt-teremtés.

A Szinkron megközelítésével és módszereivel folyamatosan visszavezetjük az egyént a középpontjába, a saját erejébe. Ahol erős, ahol aktív, ahol cselekvőképes, ahol magabiztos. Ez hatalmas segítség! Olyat adunk, amit valójában már a gyerekkorunkban meg kellett volna tapasztaljunk… de nem pótoljuk azt, hanem kifejlesztjük. Így maradandó és állandaón hozzáférhető lesz…számodra, aki alkalmazod és azok számára, akiket kísérsz!

Bónuszaid a coach képzés mellé:

A coaching folyamatának belső felépítését, saját önismereti munkádat, saját életed összerendezését is segítő könyvek, melyek segítenek felkészülni az ügyfeleknek tartott folyamatra is.  

Váltsd Valóra az Életed célkitűzés és célmegvalósítás mesterkulcsai című könyvem

AJÁNDÉK a Life Coach Képzés mellé, hogy a saját életed is összerendezhesd a képzés ideje alatt! 

Értéke: 4725Ft, Neked Bónusz! 

Váltsd Valóra az Életed Aktivátor inspirációs és aktiváló gyakorlatokat tartalmazó könyvem

AJÁNDÉK  a Life Coach képzés mellé, hogy valóban cselekvésbe, megvalósításba tudd vinni a céljaidat és itt kifejezetten abban, hogy hatékonyan segítő coach-ccsá érhess!

Értéke: 4725Ft, Neked Bónusz! 

1 alkalom személyes Szinkron coaching és tanácsadás alkalom, online vagy személyesen 50 perc

Személyes BÓNUSZ konzultációs alkalom Pozsgai Nikolettával, a sikeresen levizsgázott coach képzettek számára, ami segít az útnakindulásban. A vizsga után +1 hónapban használható fel.

Értéke: 50 000Ft Neked ez is ráadás Bónusz!

Mi a következő lépés?

Eldöntötted, hogy jelentkezel a képzésre, melyet  2023.10.15-ig tudsz megtenni, illetve amíg a létszám betelik! Maximált létszám van, a helyek gyorsan el szoktak fogyni.  Sok különlegességet és egyediséget tartalmaz ez a képzés, a szakmai felkészítés, az erős gyakorlati felkészülés mellett kapott saját önismereti és személyiségfejlődést is segítő, valamint kiemelten az ÉnMárka és Vállalkozás moduljai miatt. 

Hogyan tudsz jelentkezni?

A fizetési opciók közül kiválasztod a neked megfelőt, megnyomod a gombot, ami a fizetési oldalra visz. Ott adataid megadása és a fizetés után máris elkészül a saját Tudástárad, ahol a Life Coach képzés leckéi kerülnek. A számlád elekrtonikusan érkezik. A képzéssel kapcsolatos további részletes információs levél pedig a képzési jelentkezési határidő lezárása után, legkésőbb március 21-én érkezik! 

Téged pedig várlak az első képzési napon!

Meddig tudsz jelentkezni?

Legkésőbb ekkor, vagy a helyek betöltésekor zárul a jelentkezés:

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

Melyik opciót választod?

Kérem az Egybenfizetős kedvezményt! 

550.000,-Ft
490.000,-Ft

Élek a részletfizetés lehetőségével!

550.000Ft
100.000,-Ft foglaló első részlet fizetésével

Gyakori kérdések és válaszaik

Igen, 3 részletben, a képzés ideje során kell megfizetni a teljes díjat. 

A képzési díj minden a képzéssel kapcsolatos tananyagot, a személyes tréningnapok díját tartalmazza. 

Plusz költségként a vizsgadíj merül csak fel, melynek összege 30.000Ft. Ez a vizsgáztatók díját fedezi.

Igen. A képzés a Felnőttképzési rendszerben bejelentett, hivatalos tanúsítvánnyal és díszoklevéllel záródik sikeres vizsgák után. 

A hatályos jogszabályoknak és adóügyi szabályok betartása mellett, vállalkozói tevékenységként tudsz elkezdeni dolgozi. Ezekről a 7. modul során külön lesz majd szó. 

Minden coach képzési anyagot a saját személyes tudástáradban találsz, melyet a vásárláskor hozol létre. Minden anyag, leckékbe rendezetten, átláthatóan külön megtalálható. 

A személyes tréningnapok itt feljebb tekerve az oldalon megtalálhatók. 10% hiányzás megengedett a személyes tréningnapokról. A kihagyott tréningnapok hanganyag felvétele elérhető lesz a tudástárban. Ha több mint 10% lenne a kimaradás, akkor a pótlásról külön kell egyeztessünk hogyan és miként lehetséges. 

Igen. Lehetséges így is részt venned. Ha szeretnél erről igazolást, mint önismereti tanfolyam tudunk kiállítani. Ha képzésről szeretnél tanúsítványt, akkor a vizsga a képzés teljesítése után lehetséges. Ha egy későbbi csoporttal szeretnél majd vizsgázni arra van lehetőség. Ennek vannak feltételei, kérlek egyeztessünk. 

A távoktató anyagok esetében heti 4 óra ráfordítás a minimum. Egy jó mélységet ennél több idő ráfordítással lehet elérni, de azt tudod súlyozni, saját tempód és időráérésed szerint valamikor többet rászánni. 

A képzés anyagai a képzést követő 90 napig még elérhetők. De abból indulj ki kérlek, hogy az a cél, hogy a képzés alatt megtanuld, gyakorold és már benső tudásoddá váljon. Ezzel együtt, amit szeretél le tudsz magadnak menteni.

A képzés felnőttképzési szerződés aláírásával kezdődik a hivatalos előírásoknak megfelelően. Ez anyagi kötelezettségvállalással is jár. Vis Major helyzetek (baleset, súlyos betség, váratlan családi helyzet)  esetén a befizetett összeg 50%a-a nem visszafizetendő, a fennmaradó részre a képzési idő igénybe nem vett része részarányosan fennmaradó része visszaigényelhető. A jelentkezés befogadása, már utalt részvételi díj, de meg nem kezdett képzés eseteiben az ÁSZF a mérvadó>>> A 72 órán belüli lemondások esetén a foglalóként befizetett első részlet nem jár vissza. Ettől balesetek esetében orvosi igazolással méltányossági egyedi esetet elbírálva el lehet térni. 

 • Bármilyen technikai, adminisztratív kérdésben a kapcsolat@pozsgainikoletta.com címre tudsz írni. Hétköznap 9:00-15:00 óra között igyekszünk válaszolni, ha problémád adódik megoldani. 
 • A képzés tartalma, a gyakorlatok kapcsán felmerülő kérdéseket a tanulók a képzési személyes találkozási alkalmak során tudják feltenni vagy az online tanulói felületen az egyes leckéknél aktuálisan.
 • A képzés kapcsán a csoportnak külön kapcsolattartási felülete van, melyet a résztvevők igényei szerint egyeztetünk. 

Milyen hangulatban tanulhatsz?

A hangulat oldott, gyakorlatias, átalában kifejezetten vidám. A feljövő kérdéseket megbeszéljük, saját és tanítványaim tapasztalataiből gyakran merítek esettörténeteket. A csoporton belül mindig él a titoktartás szabálya, azaz ami a csoporton belül megosztásra kerül az a csoporton belül marad. A biztonságos, oldott légkör segíti a készségfejlesztést és könnyebben is tudunk benne haladni. Erre külön csoportdinamikai gyakorlatokkal is szoktam készülni. 

De nézz meg pár fotót az előző évek képzéseiből:

A Coach képzésről a résztvevők visszajelzései szerint

Ha nem ismersz még...
Ki tartja a Life Coach képzést?

Pozsgai Nikoletta:  kineziológus, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológa Tanácsadó oktató, Személyiség Integrációs Tréner és Személyiség Integrációs Állítás Vezető Oktató, Life azaz Életvezetési Coach Mester Oktató (Női, Férfi, Karrier és Szinkron specifikumokkal)

1997-óta dolgozik egyéni tanácsadásokban, először nyelvtanári majd karrier tanácsadói és Life Coach vonalon. 2005 óta figyelme kifejezetten a női szemlélet, karrierutak és életviteli kérdésekre irányult, melyet 2008-ban indult szakértői blogjában a Női Önmegvalósítás Kincsestárában (noionmegvalositas.hu) rendszeresen megvitatott az olvasókkal és több éven át tartó női kérdésekre irányuló témákban kutatott, elemzett és publikált. 2005-óta életmód tanácsadó-és terapeuta vonalon és 2006-tól kineziológiai praxisában  is elsősorban nőkkel, női blokkokkal foglalkozik és életproblémák feloldásában segíti a női klienseit, ügyfeleit. A női egészségmegőrzésben, életminőség javításban saját módszer alapján,  a női jógát, csikungot a szakrális női tudással ötvöző Női Energia Fitneszt is oktat. Mára 7 könyve jelent meg kifejezetten női egyéni fejlődést segítő témakörökben; 38 online tanfolyama segíti női tanítványait. 2013 óta AranyAsszony iskolát működtet, melynek képzése során az egyetemes és magyar női bölcsességeket és erőforrásokat ébreszthetik a nők.

 Tanácsadó/ és kifejezetten Life Coach képzésben 2011-óta vesz részt. 560+ általa képzett segítő dolgozik aktívan az országban és nemzetközi terekben.

A képzésen rajta kívül meghívott tapasztalt kollégák segítik majd a minél szélesebb körű tanulást, fejlődést.

0 +
Megtartott Konzultáció
0
Könyv
0 +
Képzett Segítő
0 +
Éves tapasztalat

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum