A saját párkapcsolati problémáid megértése és megoldáskeresés mellett  érdekes kérdésekre is választ találhatsz.

[10 részes Ingyenes Harmónikus Párkapcsolat e-mail sorozat]

Isteni Párkapcsolat – Hogyan Teremtsd meg a Szerelmetes Isteni párkapcsolatot az életedben?

Isteni Párkapcsolat a Gyakorlatban a szerelem hétköznapi technikái Tanítások * Meditációk * Energiagyakorlások * Saját élményű ébredések Emeld fel, s tedd istenivé a párkapcsolatod!

A szerelemmel átitatott, harmonikusnak nevezett párkapcsolat.

A párkapcsolat, aminek megvalósítását, megélését érdemes célul tűzni az életben, megistenül.

Ki vagyok én, hogy a változás útjára hívlak?

 Mindezen túl a nőiségünkben való kiteljesedés szolgálata, a nők szolgálata elhivatottságom. Szakterületem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Elsősorban azokat a nőket segítem, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.

 A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás kapcsán; a családállítás, pszichodráma és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

 Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Csodákban teli, gyönyörű utazást kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Kérd az ingyenes 10 részes

Harmónikus Párkapcsolat E-mail Sorozatot ajándékba!

Párkapcsolati Blokkoldó online tanfolyam minden anyagának gépelt változata, mely összesen 516 oldal !!! lett. Úgy, hogy még mindig kerül bele új anyag idén, például interjú nem hagyományos párkapcsolati utakat követőkkel. A szeretet és szerelem-nyelvek az aktív figyelem 4 formája, férfi és női gyönyör pontok, gyógyító szerelem a gyakorlatban, energiakeringtetések a gyógyításért, egymás felemeléséért.

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum 

Hogyan Teremtsd meg az Isteni párkapcsolatot az életedben?

Ingyenes 10 fejezetes e-mail sorozat számodra a párkapcsolatod harmónikus fenntartásáért.