Avalon, Grál Misztérium, Istennő Konferencia 2019: Irány Glastonbury

Avalon, Grál Misztérium, Istennő Konferencia 2019: Irány Glastonbury
goddess conference glastonbury

goddess conference
Istennő Konferencia 2017.

Eljött az idő, hogy a magyarság és a magyar tudás megjelenjen a  nemzetközi köztudatban. 2000 óta követem és kutatom az istennő kultuszt, olvasom a nemzetközi szakirodalmat. Sajnos a magyarság tudása semmilyen módon nincs benne megjelenítve. Ha mégis, akkor negatív előjellel történik rá utalás.
goddess conference
Istennő Konferencia 2018

Pedig nagyon fontos tudáskincsünk és tárgyi leleteink vannak, a magyar szakrális tudás, Istenanyánk, Nagyboldogasszony és maga az Aranyasszony tradíció kiemelt figyelmet érdemelne. Hazánkban ennek évről évre ahol csak lehet minden fórumon hangot adok. Két ízben már a nemzetközi Istennő Konferencián Glastonburyben is teszem ezt ahol és ahogyan csak lehet.
Most az a megtiszteltetés ért, hogy 2019-ben az előadók és a workshop tartók közé is csatlakozhatok. Képviselem hazánkat. Célom a magyarságot újra felhelyezni a nemzetközi térképre és a magyar tudást méltó helyére emelni a külföld szemében. ?
goddess conference glastonbury
2019 Istennő Konferencia témája a Nap kultusz, nap istennők

Gyere Te is az Istennő Konferenciára!
Szeretném, ha együtt állhatnánk fel a megnyitón Glastonbury Városházán, ami a Konferenciának otthont ad – képviselve hazánkat.
Időpont: 2019. július 30-augusztus 4. —>Ha szeretnél jönni a Konferenciára, akkor önálló szerezésben még tudsz csatlakozni. 
 
Avalon szakrális út a Grál Misztérium jegyében
Járd be velünk Avalon szakrális terét. Az utazást a férfi és női beavató út, és a szerelmetes Grál misztérium jegyében tartom.

A Grállal kezdődik minden, s a mindenség vele s általa teljesedik ki a Földön. A Grál ősibb mint bármely más megnevezett hagyomány, mert maga az élet és vele kezdődik az élet a földön. Az Egy és oszthatatlan ős teremtő elv megnyilvánulása. A Grál a működtető és fenntartó forrás-energia, az Isteni szer-elem energia, s a kohéziós erő, a rendező elv. – Pozsgai Nikoletta, Grál Misztérium Tanítások
Az utazás menetrend röviden: 
2019. 08.06. KEDD: KIUTAZÁS: Liszt Ferenc Repülőtér, Budapest-Bristol közvetlen Rynair járattal az esti órákban, majd transzfer a szállásunkra Glastonburybe
2019.08. 07. SZERDA: Glastonbury központjának orientációs bemutatása után, labirintusjárás, majd Avalon misztérium helyszíneinek felkeresése, szertartással belépés Avalon terébe. Délután a Grál Misztérium helyszínein tanítás és szertartás, a hely szellemével való kapcsolódás.
2019. 08.08. CSÜTÖRTÖK: utazás Avebury és Stonhenge kőköreihez (előadások a kőkörök történeti múltja, a druidák és a Grál papok/papnők; meditáció, rituálé és szertartás az egyes helyeken)
2019. 08.09. PÉNTEK: Glastonbury Grál Misztérium helyszínei 2. , további tanítások, szertartások.
2019. 08.10. SZOMBAT: délelőtt szabadprogram, ajándék vásárlási lehetőséggel (tippeket adok szívesen hová érdemes menni).
HAZAUTAZÁS: Délután transzfer Bristolba, majd repülés közvetlen járattal Budapestre.
 
+++GRÁL MISZTÉRIUM TANÍTÁSOK+++
A szakrális beavató út végigjárását megelőzően megküldött felkészítő anyagok (írott anyagok, előadás és meditációs hangfelvételek) is segítik a helyszínen átadott tanítások mellett az alábbi témákban:
  • Grál Pap/Papnő minőség
  • Grál Hölgye és a Grál Lovagja
  • A Grál Őrzői
  • A Grál Király beavatása
  • Grál Misztérium: Grál titkok és a Grál beavatás lényege
  • Avalon Misztérium
  • Küldetés, életcél keresés
  • Küldetésbe állás, erőbe állás
—>Az utazás nők és férfiak számára egyaránt nyitott!
Az idén Stonhenge és Avebury kőköreit is felkeressük egy csillagászati értelemben különleges, szakrális értelemben fontos együttállás idején!

JELENTKEZÉSHEZ, TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT:


Bővebb információért, az utazás során felkeresett erőhelyekkel, szállásról, utazásról kérlek töltsd ki az alább űrlapot ÉS 
tájékoztató levelet küldök a részletekről számodra.

E-mail cím:*
Keresztneved:*
Vezetékneved:
Melyik programra jönnél?:Istennő Konferencia július 30-augusztus 4.
Avalon szakrális út aug. 6-10 közöttShare on facebook
Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!