Gyere, kapcsolódj női önMAGadhoz és hozzánk!

INGYENES

Női Önmegvalósítás Est

Előadás - Kérdezz-felelek lehetőség

Pozsgai Nikolettával

ÉLŐ ONLINE EST IDŐPONTJA: 2023.08.27. 20:00

Az est részvételi díja 20.000Ft helyett, ingyenes, tehát AJÁNDÉK! 

nap
óra
perc
mperc

ÉLŐ ONLINE EST IDŐPONTJA: 2023.08.27. 20:00

Éledjen nőiséged, ébredjen női erőd és teljesedj ki! Eljött a TE időd, hogy

0
Online tanfolyam
0
Könyv
0
Megírt cikk
0
Éves tapasztalat

Ki vagyok én, hogy az emlékezés útjára hívlak?

 Mindezen túl a nőiségünkben való kiteljesedés szolgálata, a nők szolgálata elhivatottságom. Szakterületem a női önmegvalósítás fizikai, lelki-érzelmi, mentális, szellemi-spirituális értelemben egyaránt. Elsősorban azokat a nőket segítem, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.

 A hétköznapok során kineziológiaoktatás és kezelések, életmód-tanácsadás és terápia, holisztikus karrier tanácsadás kapcsán; a családállítás, pszichodráma és a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia mesterhármasára épülő Személyiség Integrációs Tréningeken; személyiség és nőiségfejlesztő csoportos programokon, meditációkon; a női EGÉSZséget segítő Női Energia Fitnesz csoportjaimon vagy az AranyAsszony körökön találkozhatsz velem személyesen.

 Az interneten keresztül több távoktatási programot is igénybe vehetsz, melyek az önmegvalósítás anyagi szintű témáit (pl. pénzkezelés, női önmenedzsment, önérvényesítés, karrier, álláskeresés, célkitűzés-célmegvalósítás), lelki-érzelmi témáit (pl. pozitív énkép fejlesztés, önértékelés-önbizalom építés, párkapcsolati harmónia), szellemi-spirituális témáit (ÖrömTest építő ÉletReform Csakratanfolyam, AranyEmber, Új Valóság –Új Föld teremtő programok) is felölelik.

Rendszeresen írok és publikálok az interneten, és szülőanyja és lelkes szerkesztője vagyok a 2008-ban létrehozott, Női Önmegvalósítás Kincsestár (N.Ö.K.) honlapjának (noionmegvalositas.hu). A N.Ö.K. honlapján blogot vezetek és az aktuális nőiséggel kapcsolatos programokról, tanfolyamokról is itt tájékozódhatsz.

Csodákban teli, gyönyörű utazást kívánok Neked Kedves Olvasóm!

Pozsgai Nikoletta

Pozsgai Nikoletta

Fedezd fel a valódi énedet, tedd meg az első lépést!

nap
óra
perc
mperc

ÉLŐ ONLINE EST IDŐPONTJA: 2023.08.27. 20:00

Az önmegvalósítás nem csak egy út, hanem egy kaland, egy utazás. Nikol és a női közösségünk melletted áll ezen az izgalmas utazáson. Merd elhinni, hogy többre vagy képes! Merj lépni előre velünk.

Az est részvételi díja 20.000Ft helyett, felajánlásom okán ingyenes lesz, tehát számodra most AJÁNDÉK! 

A kapcsolatfelvételhez kérlek tölsd ki az űrlapot a Kapcsolat oldalon

© Minden jog fenntartva! | A Női Önmegvalósítás Kincsestára. | ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat | Impresszum